Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selamun aleyküm kızlar...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Rabbim tez zamanda hepinizin kurtulmasını nasip etsin inşallah
Bende resimde gördüğünüz aparatlardan var burda tanıştığım bi arkadaşım yendikten sonra bana gönderdi sağolsun Rabbim binlerce kez razı olsun ondan taaa almanyadan bana ücretsiz gönderdi sağolsun..bende yendim burdan gerçekten ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum hatta gönderdiğim kişi yendikten sonra başka arkadaşa göndersin hepiniz kurtulun bu sıkıntıdan inşallah..5 sene sonra vajiyi yendim hayatım değişti yuvam değişti çok şükür Rabbimee... Dediğim gibi isteyen olursa bana yazsın .. Başkasının şeyine girmiş şeyi almak nasıl olur die düşünmeyin sirkeli suda dezenfekte ettikten sonra hiç birşey olmaz gerekirse prezervatif takarsınız içiniz rahat etmiorsa .. Gerçekten isteyen bana yazsın...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ne güzel canım bende göndereceğim birine çok geçmiş olsun tebrik ederim duyarlılığın için 👍👏👏👏😍

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok caresizim 11aydir denemedigim gtmedigim doktor tedavi kalmadi o kadar cok istiyorum ki yenmeyi 1haftada nasil yenebilirim siz nasil yendiniz yardimci olurmusunuz

Arnavutkoyde bi iki doktora gttim 4piskologa gittim 3kere hocaya gittim evde egzersizler yaptim nisantasinda süleyman engin akhan diye bi doktora gttim simdi ise son umudumuz olan bakirkoyde bi hastaneye gidicez 30mayisa verdiler randevuyu korku var bende cok korkuyorum sadece iki kere beraber olduk esimle dahada yapamiyorum

Benim kadar doktora gidip benim kadar her yolu deneyen olmamıştır sanırım
Haydar dümen reçetesimi dersiniz. Anestol kremler, uyuşturucu spreyler , haplar , hocalar vs vs ... Heleki en büyük hatam eve anestezici çağırıp kendimi bayıttırmaktıı... Oda olmadı boşa paralar gitti... Bu işin tek çözümü ya parmak egzersizi yapacaksınız ya cisimlerle aparatlarla egzersiz yapacaksınız.. Yada penisle yavaş yavaş egsersiz yaparak deniyerek başaracaksınız... Boşuna ona buna para harcamayın zaman kaybetmeyin benim 5 senem gitti .. Boşu boşunaaa .. Parmak egzersizi yaptım başardımda serçe parmağımı aldım sanki başarmışcasına sevindim sonra iki parmak sonra penis denemesi yaptım penis ucunda hamile kaldım bir daha hiç yapmadık doğum sonrası kaynanalar oldu vs gene hiç yapmadık ve ben vajinusmusa kaldım yerdn devam ettim sonra arkadaşım bana aparat gönderdi ve bu sayede 1 hafta içindee vajinusmustan tamamen kurtuldm çok şükür .. Bak 11 ay diorsun ben o kabusu 5 sene yaşadım ki çocuk öncesi bunalıma girmiştim çok şükür çocuk oldu binevi sıkıntılardan çocuğun olmuyormu söylentilerinden kurtuldum çocuğum 2,5 yasındayken vajiyi tamamen yendim... Demem o ki bi mucize beklemeyin benim gibi ....gerçekten mücadele edin vakit kaybetmeyin egzersizler yapın vajinayı esnetin ilişkiyee hazırlayın bumuymuş diyeceksiniz ben çok dedim olan 5 seneme oldu...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

gittiğin doktorlar egzersiz verdimi bana biraz bahsedermisin.yani gittinde yarım mı bıraktın yoksa başka bişey mi.rahat konuşamıyosan özel msj atabilirsin

kızlar faceden ekleyebilirsiniz mutlu güzel gelinlikli fotoğraf olan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vajine özeline bakarmısın

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Psikiyatrist devlette canım para ödemiyorum parmak egzersizlerini yaptım herşeyi yaptım hattadoktor artık ilişkiyi deneyin dedi ama yok olmuyor girişte sanki yırtılıyormuş gibi canım yanıyor

Sizdemi bu sorunu yasiyorsunuz bu hastaliga ragmen hamile kalanlar varmis nasil oluyo bilginiz varmi

ewt bende yaşıyorum.sanırım o hamile kalanlaar penisin ucunu azda olsa alıyolar,zaten küçük bi miktar sperm gitse içeri hamile olma riskin var.bazılarıda doğumdan sonra bu hastalığa yakalanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…