Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok sevindim senin adına hülya :) inşallah devamnda da kolaylıkla halledersin 👍 önceden asla yapamam diyen ben sizler sayesinde artık yavaş yavaş cesaretleniyorm :)hayırlı kandiller 😊

Sağol kübra, inşallah en kısa sürede hepimiz kurtuluruz. Herkese iyi kandiller😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım söylediğin gibi sıcak suya tuttum önce. Kanama olmasın zaten hiç problem değil, eşim de sorun etmiyo bunu. Eşim zaten fen bilgisi öğretmeni herşeyi biliyor😊bugün tatil bana maviyi deneyeceğim ama nasıl yapayım önce küçükten başlayıp yine aşama aşama mı yoksa direkt maviyi mi denesem. Ondan biraz korkuyorum açıkçası, ikincide acı hissettimya biraz maviyi alamam diye korkuyorum. Ama denicem pes etmek yok. Bi de bende namaz kılıyorum. Birisi yazmış abdest bozulur mu diye. Ben egzersizlerden sonra boy abdesti almıyorum. Namaz abdesti alıyorum tabiki. Niyet önemli bence. Teyzemin kızı jinekolog tesettürlü o da. Ondan boy abdestin bozulmaz dedi, bu hastalık kalbini bozma sen dedi. Neyse inşallah maviyi de başarırım🙏

Canım hayirli Olsun :))o acı kasmadan olmuştur korkulacak birşey yok kısa sürede geleceksin sende: )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım. Doğru söylüyorsun kasıyorum sanırım. Çünkü nefes alıp verdim ve içerde bikaç dakika beklettikten sonra acısı geçti. Sonra git geli rahat yaptım. Acımadı😊

Cnm yendikten sonra birine gondereceksen bana gonderebilir misin aparatlarini lutfen

Canım dün akşam hrsygzl diye bi arkadaş rica etti. Başarınca sana göndereyim dedim ona. O da sana gönderir

Tamam cnm uygun olsa alacam da cok pahali

Arkadaşlar yazılmalarınızı okudum beni aydınlatırmısınız nedir bu napıyosunuz evliyim bende ama anlamadım 😞

Kizlar elinde dilatör olup da kullanmayan varsa biraz daha uygun fiyata verecekse alabilirim

Kızlar aklımı karıştırdınız☺️özür ya zaten kafam yerine değil. Kübra sana mı dedim önce

Ben kubra nin istedigi msji gormedim ben isteyeyim dedim zor duruma girdim bitirmek istedim bi an once srn soz vermissin ona gonder

Tamam o zaman not ediyorum☺️akıl kalmıyoki insanda. Herkes sırayla birbirine gönderir kızlar, herkes kurtulsun.

İnşallahhhh 🙏🙏 ya nasl yapıcam bilmiorm ama sizlerden duydukça hevesleniyorm az önce gene duştan çıkınca baktm yahu nasıl girecek buraya diip durdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…