- 23 Şubat 2014
- 264
- 2
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.941
Esracım sen bilirsin ama bence sen herkese hallettik de. Çok güvendiğin bi kaç kişiye destek olacağına inandığın köstek değil onlara anlat. Çünkü bu çok önemli. Herkes sana bunu herkes yapıyor, ordan çocuk çıkıyor falan gibi şeyler söyler. Bunu yaşamayan anlamaz. Onu bizde biliyoru, çocuk çıktığını ama bu bi hastalık işte. Yani ben bile bile özellikle niye yapmiyim dimi, anlamazlar insanlar. O yüzden eşin de anlayışlıysa kimseye anlatmayın. Hem erkek için de zor bi durum. Benim eşim söyleme kimseye dedi mesela, onun gururu da kırılıyor herkes bilince.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kübracım aynen bende öğretmenim. En çok da öğretmenlerde ve doktorlarda görülüyormuş. Çok araştırıyoruzya ondan heralde. Benim teyzemin kızı jinekolog düşünün o bile 8 ay yapamadı.
Ben 9 aylık evliyim. Ama 32 yaşındayım. O yüzden başta ailem herkes korunma sakın yok mu bebek diye soruyorlar. Bu da yıpratıyor insanı. Zaten bi başarsam hiç korunmicam. Benim ailelerden kimse bilmiyor. Sadece bi iki çok yakın arkadaşıma ve psikolog bi kuzenim var ona ve jinekolog teyzemin kızı ona söyledim. Bana destek olacak kişilere yani☺️
Kızlar illaa aparat şart değil hiç vakit kaybetmeyin parmak egzersizine başlayın ne kadar uzarsa psikolojikmen okadar zorlanırsınız bakım benim 5 sene uzadı... Parmak sokamayanlar ilkten kalem soksunlar yada rumel felan sokup oranın açık olduğunu görsünler.. Vakit kaybetmeyin başaracam herkes yapıor bende yapacam diyin
Kızlar illaa aparat şart değil hiç vakit kaybetmeyin parmak egzersizine başlayın ne kadar uzarsa psikolojikmen okadar zorlanırsınız bakım benim 5 sene uzadı... Parmak sokamayanlar ilkten kalem soksunlar yada rumel felan sokup oranın açık olduğunu görsünler.. Vakit kaybetmeyin başaracam herkes yapıor bende yapacam diyin
Özüm ben sana yazmıştım müsait olunca cevap yazar mısın
Aparat kullanan daha memnun ama parmakdan cok daha kolaymis
32 varmısın kız😄😄
Evet canım söylediğin gibi sıcak suya tuttum önce. Kanama olmasın zaten hiç problem değil, eşim de sorun etmiyo bunu. Eşim zaten fen bilgisi öğretmeni herşeyi biliyor😊bugün tatil bana maviyi deneyeceğim ama nasıl yapayım önce küçükten başlayıp yine aşama aşama mı yoksa direkt maviyi mi denesem. Ondan biraz korkuyorum açıkçası, ikincide acı hissettimya biraz maviyi alamam diye korkuyorum. Ama denicem pes etmek yok. Bi de bende namaz kılıyorum. Birisi yazmış abdest bozulur mu diye. Ben egzersizlerden sonra boy abdesti almıyorum. Namaz abdesti alıyorum tabiki. Niyet önemli bence. Teyzemin kızı jinekolog tesettürlü o da. Ondan boy abdestin bozulmaz dedi, bu hastalık kalbini bozma sen dedi. Neyse inşallah maviyi de başarırım🙏
Evet😊 canım 32 yaşına girdim Nisan'da. O yüzden bu durumu çok stres yaptım. Yaşım çok geçmeden anne olmak istiyorum. Allah isteyen herkese versin. Ben sana mavi aparatla ilgili bişey yazdım ona bakar mısın
Anladım canım çok sağol. Evet herkes öle diyor. Yaşıma inanmıyorlar. Yüzüm küçük ve minyon olduğumdan sanırım. Mavide çok canım yanmaz inşallah.
Bana arkadaşım almanyadan gönderdi ben almadım .. O bana gönderdi bende hülyaya
Parmakta zor değil ben iki parmak soktuğumda eşli deneme yaptım sonra hamile kaldım ... Parmakta zor değil eğer aparat yoksa mecbur parmak yapmalısın beklememelisin ... Bir parmağını tamamen soktuğumda yenmişcesine çok sevinmiştim...
Ben tek parmak alabiliyorum sadece ikiyi asla yapamiyorum
Emin ol bana inan hiç birinde canın yanmaz .. Hepsini aynı senin gibi zor zor aldım yapamıcam sandım sonra bi baktım bunlar neki dedim ... Yaptıkça kademe atladıça kolaylaşacak şimdi sen onlarla kademe kademe esnete eanete gidiyorsun hadi bakalım ne zaman yenecen sen bakalım seninde 1 hafta yı geçmez eminimki.. Pazar gününnr kadar aparatları yap bitir pazar günü eşli deneme ye geç geçtinde ilk denemende bitiyor zaten yeniyorsun.
CNm Hülya yenerse inş ki baba göre yenmiş oda bana göndercek ☺️Bende inş yener baskasına gönderrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?