Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet sanki esim yapamiyormus gibi de oluyo ne bilim ya dedigin gibi oranin esnek oldugunu cocuk cikdigini bizde biliyoruz ama olmuyo iste 15 yasindaki kizlar doguruyormus ne yapalim yani bize ne

Kızlar illaa aparat şart değil hiç vakit kaybetmeyin parmak egzersizine başlayın ne kadar uzarsa psikolojikmen okadar zorlanırsınız bakım benim 5 sene uzadı... Parmak sokamayanlar ilkten kalem soksunlar yada rumel felan sokup oranın açık olduğunu görsünler.. Vakit kaybetmeyin başaracam herkes yapıor bende yapacam diyin

Bende öğretmenim banada mantıklı geliyor. Çok bilmekten kaynaklanıyor bencede

32 varmısın kız😄😄

Aparat kullanan daha memnun ama parmakdan cok daha kolaymis

Özüm ben sana yazmıştım müsait olunca cevap yazar mısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben burda günlerce bekledim elimde aparat var isteyene gönderebilirim die hatta özelden bazı arkadaşlara özel mesaj attım istiyorsan gönderim sana die kimse dönüş yapmadı kimse güvenmedi bana sanırım ... İlk hülya istedi bende hülyaya kimseden ses çıkmadı ver adresini gönderim dedim.. Hülyada bi güvensizlik yaşadı sanki adresimi versemmi vermesemmi arası gidip geldi doğal olarak çok haklıda .. Hülyaya göderdim ertesi gün eline ulaştı .. Hülya yendikten sonra artk kime söz verdiyse ona göndersin oda yendikten sonra oda başkasına göndersin elden ele gitsin herkes kurtulsun bu sıkıntıdan.. Bana göndren arkadaşım bn 1-2 senelik evliyken gönderim sana özüm dedi ben oralı olmadım eşim görür kızar nerden geldi der yok evde olmam kargoyu eltim alır görür felan die bir sürü şey düşünüp istemedim.. Oldum 5 senelik Allah razı olsun tekrar teklif etti bana gönderimmi diye gönder dedim ücretsiz gönderdi sağolsun ... Hala da görüşüyoruz o arkadaşla burdan bu topikte tanıştık hala da görüşüyoruz ...yendikten sonraa çok kafamı vurdum bu kız bana daha öncede gönderim dedi ben nie ozaman gönder demedim nie kabul etmedim ozaman die çok çok söylendim kendi kendimee ... Çok şükür hepsi geride kaldı şimdi...

Aparat kullanan daha memnun ama parmakdan cok daha kolaymis

Parmakta zor değil ben iki parmak soktuğumda eşli deneme yaptım sonra hamile kaldım ... Parmakta zor değil eğer aparat yoksa mecbur parmak yapmalısın beklememelisin ... Bir parmağını tamamen soktuğumda yenmişcesine çok sevinmiştim...

Senin psikolojikmen nasıl kolayına geliyorsa .. Direk maviyi sokma ilk küçükten başla sok çıkar at ikinciye geç sok çıkar at üçüncüye geç... Bi dahaki yapışında diyelimki morda sıra ilk olarak morun bi alttaki küçüğünü sok hepsine gerek yok yapacağın aparatı bir alt boyunu sok beklet ondan sonra geç onun büyüğüne ...

Amin Rabbim istwyen herkese tattırsın evlat sevgisini... 32 göstermion 26-27 gibi gösterion...
Bugün eğer maviyi alırsan maviyi beklet moru al ... Diyelim yarın tekrar yapacan aparatlarla bu sefer en baştan başlama maviyi almıştın zaten maviyi sok beklet biraz çok değil 2-3 dk çıkar moru dene moru sok ... Moruda soktuysa. Ertesi gün deniyeceksen gene mordan başla morun bi büğüne geç anladın 😊 daha doğruusu anlatabildimmi😊

Anladım canım çok sağol. Evet herkes öle diyor. Yaşıma inanmıyorlar. Yüzüm küçük ve minyon olduğumdan sanırım. Mavide çok canım yanmaz inşallah.

Emin ol bana inan hiç birinde canın yanmaz .. Hepsini aynı senin gibi zor zor aldım yapamıcam sandım sonra bi baktım bunlar neki dedim ... Yaptıkça kademe atladıça kolaylaşacak şimdi sen onlarla kademe kademe esnete eanete gidiyorsun hadi bakalım ne zaman yenecen sen bakalım seninde 1 hafta yı geçmez eminimki.. Pazar gününnr kadar aparatları yap bitir pazar günü eşli deneme ye geç geçtinde ilk denemende bitiyor zaten yeniyorsun.

Ben tek parmak alabiliyorum sadece ikiyi asla yapamiyorum

Ben tek parmak alabiliyorum sadece ikiyi asla yapamiyorum

Hahahah 😄 bende öyle diordum biri yapan ikiyide yapıor ikinin tamamını sokmana gerek yok iki parmak yarıya kadar soktunmu tamamdır ben öyle yapmıştım.. Üç parmak alanda vardı ama ben hayatta yapamam dedim üç parmağıda denemedim .. Hadi ilk parmağı soktun iki parmak ucundan ucundan sokmaya başla halledersin

Inşallah çok iyi motive ediyorsun beni. Bugün bi özel dersim var öğrencim gitsin denicem maviyi

CNm Hülya yenerse inş ki baba göre yenmiş oda bana göndercek ☺️Bende inş yener baskasına gönderrim

Ben sana da özelden atmıştım mesaj galiba gönderimmi sana die değilmi.. İnan 1 haftada halledersiniz 1 haftada hallede hallede giderseniz birbirinize gönderirseniz hepinizin eline ulaşır Allahın izniyle ...
Bu arada bana gönderen arkadaşa fiyatını sordum kargoyla 100-110 euro
Geliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…