Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm aparatların duruyosa birine söz vermediysen eğer bana gönderrmsn☺️

Offff öldüm bitttimmmm.... Biri bana duvar ve cam silmek mi yoksa fanfinifinfonmu desee.... Fanfinifinfon derimmm o iş daha kolay beeee offff öldüm bitttimmm😩😩😩😩

Ah kolay gelsin sekerim sen bize hep böyle Işık tutuyorsun ☺️Valla Allah razı olsun inş bigün bizde fanfinifın deriz

Ah kolay gelsin sekerim sen bize hep böyle Işık tutuyorsun ☺️Valla Allah razı olsun inş bigün bizde fanfinifın deriz

Ben 6 marttaaa yendim hayatımda okadar imkansız bakmışım ki vajınusmusa... Asla cinsellik yaşayamıcamı başaramıcamı sanırdım .... Ovakit o yencem vakit ne zamandır Allahım en azından zamanını bileyim derdim . Çok şükür ki imkansız değilmiş ...

Darisi bizlerinde basina insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunları yazman bize kdr cesaret veriyorki anlatamam diğer yenen arkadaşlarda öyle bize sağolsunlar destek oluyorlar cnm ben sana özelden bişy sorcam ordamısın

canimm ben de bu sayfayi 1 aylikken bulmustum ve bulduktam bir hafta sonra yendim merhaba hosgeldin dogru yerdesin :)

Bende aparatlarimi gönderecektim karşı taraf nazlı çıktı bekliyorum hala

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben istiyorum :-( diger arkadasin alicisi cok sunu keske bir siraya soksak

kızlar mutlaka eski sayfaları okuyun kendinize benzettiğiniz biri mutlaka olacak ben tüm sayfaları okudum yenen bi çok arkadaşımı beni tanımasa da yakından tanıdım yenmek istiyorsanız tembellik yapmamanız gerekli çalışmak altın kural ikincisi de örnek hikayeler bu da bu başlıkta mevcut zaten açın okuyun üşenmeyin lütfen

Cnm aparatların duruyosa birine söz vermediysen eğer bana gönderrmsn☺️

canım kulak çöpüne peçeteyi sar :) hemde her boyut ayarlayabilirsin burda aparatı olan arkadaşlar belki 20 30 kişide birdi pahalı olunca kimseler almadı hepimiz bununla yendik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…