Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yeni evliler çok karsilasiyormuş bu durumla :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla esra maşallah hakettin sen :))) kaç gündür sıkı takipteydin hadi bakalım hayırlı haberlerin tez zamanda gelir inşallah bende hülyayı bekliyorum😉😊😊

Sagol cnm mutluym valla ins yenince daha mutlu olurum hulya bugun yarin bitirir :)

evet talım burda cogumuzunk kanmadan oldu..asıl kanama zorlamadan kaynaklı biz vajinusmuslar rahatca yaptıgımızdan kanama olmuyo panık yapma..ama anlaman için doktora gıttın vakit kaybetmeden

pekı daha sonra kanama oldu mu onların... doktora gıtmek ıstemıyorum hep moralımı bozuyorlar.olmamış dedıklerınde yada kalın zarın dedıklerınde ben hepçöktüm ne kadar ılerledıysem başladgım yere döndüm ıyıce alışmadan gıtmek ıstemıyorum

İns cnm ya herkes bi an once kurtulsun oturmakla olmuyo :)

ekimde evlendim 18 nisan da kurtuldum canım çok şükür

kesın yendığıne nasıl ıkna oluyorsun. yanı normal çiftler gııb oluyormu gelgitler... yada zarın yırtılmış olmasından mı anlıyorsun canım... bende ıkı gun onve oldu.kanamam gelmedı...tekrar denedmedım... ve ayrıca gıt gel olmadı sadace tamamen gırdı .... bende yendım dıyebılırmıyım bılmıyorum sen şuan ne durumdasın canım kanamam da gelmeyince bırde gıt gel olmayınca yendım yada yenemedim dıyemıyrum

ilkinde git gel olmadı ama çıkıp tekrar girme oldu canım daha önceki denemelerde kan gelmişti bende ve şu an gitgel iyi şükür içimde hissediyorum bu yüzden yendim diyorum.:)BENCE sende yenmişsin tekrar neden denemedin

ailem geldi yanımıza ondan :) hem tekrar yapamam üzülürüm diye korkuyorum.tekrar yapamamaktan korkuyorum.... canım acıdığından hıc zevk almıyorum.sonra bu durum düzellir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…