- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.121
birde bu aşamada egzersiz yapmalımıyım sence??
Tabi canım öncesinde yap ki vajina açılsın daha rahat olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tmm cnm deneyecem teşekkürler elim olmadan başarırsam hemen haber verecem:))))
Valla esra maşallah hakettin sen :))) kaç gündür sıkı takipteydin hadi bakalım hayırlı haberlerin tez zamanda gelir inşallah bende hülyayı bekliyorum😉😊😊
Sagol cnm mutluym valla ins yenince daha mutlu olurum hulya bugun yarin bitirir :)
evet talım burda cogumuzunk kanmadan oldu..asıl kanama zorlamadan kaynaklı biz vajinusmuslar rahatca yaptıgımızdan kanama olmuyo panık yapma..ama anlaman için doktora gıttın vakit kaybetmeden
Ay inşallah ya valla kendimi ben artık kıdemli vajili gibi hissediyorum kabullenmişim oldukça 3sene olnca 😁 hülya iyi çalışıo galiba hiç sesi soluğu çıkmıyo sen başla inş bende arkandan gelirim 😊
İns cnm ya herkes bi an once kurtulsun oturmakla olmuyo :)
İns cnm ya herkes bi an once kurtulsun oturmakla olmuyo :)
Canım kargo pazartesi elinde: )
Yani aslnda otrmadm da boş boş ama egzersize çok direndim hala kabullenebilmiş değilim ama artık mecburum mecburmuşuz bnu anladm 😔hayrlısı...
ekimde evlendim 18 nisan da kurtuldum canım çok şükür
kesın yendığıne nasıl ıkna oluyorsun. yanı normal çiftler gııb oluyormu gelgitler... yada zarın yırtılmış olmasından mı anlıyorsun canım... bende ıkı gun onve oldu.kanamam gelmedı...tekrar denedmedım... ve ayrıca gıt gel olmadı sadace tamamen gırdı .... bende yendım dıyebılırmıyım bılmıyorum sen şuan ne durumdasın canım kanamam da gelmeyince bırde gıt gel olmayınca yendım yada yenemedim dıyemıyrum
Cok sagol cnm ya mutlu ettin beni bide atlatirsam ins
Oyle dusunme kiz ins atlatirsin allah kimseyi boyle biseyle imtihan etmesin zorrr
ailem geldi yanımıza ondan :) hem tekrar yapamam üzülürüm diye korkuyorum.tekrar yapamamaktan korkuyorum.... canım acıdığından hıc zevk almıyorum.sonra bu durum düzellir miilkinde git gel olmadı ama çıkıp tekrar girme oldu canım daha önceki denemelerde kan gelmişti bende ve şu an gitgel iyi şükür içimde hissediyorum bu yüzden yendim diyorum.:)BENCE sende yenmişsin tekrar neden denemedin
bence de ilac kullanmasin dedigin gibi tamamen bizimle ilgili bir durum yok yavaş ol yok nefes alayim derken onlar da haliyle güçten düşüyor .findik ezmesini deneyin bak ama :)
canım ben altta olurum hep yastık koy altına öyle dene :)
yaaa canim ne sanslisin masallah darisi bizim basimiza ins:) ben de yeneli 2 ay oldu ama 2sinde de korunmak zorunda kaldim bu ay korunmayacahim nasipse ins bizim de olurEvet canım ilk aydan oldu
Ya Settar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?