Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

walla şahidim paytipo

ama acele etmek yok eşinede söyle yavaş olmak lazım

canım ya biz dün almışız zaten femore uyarıcıyı tevafuk :) ben bol sürmüstüm pek etkısı olmamıstı kuruyup yapıskan olmustu. Ama ben anestol pomadla bırlıkte kullandım oyüzdenmı etkısı olmadı acaba. Peki vajıne etrafına klırotıs dıyo. Sız ıcıne sürmedınızmı ozaman nasıl kayganlasıcak kızlar acil cevaaaaappp ??

cnm sadece femoreyi sürcen ben iç dudakla dış dudağın arasına sürmüştüm. ama beklemek lazım birazcık ki çalışmaya başlasın. ön sevişmeyide uzun tutmak lazım. açıldığını anlarsın zaten

İnşallah bu yaşadığımız sıkıntıları tez zamanda atlatırız..

Ben parmak egzersizine devam ediyorum..bugün yüzük parmağıma geçtim ama yanma var çok sizce nedendir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar banada yardim edin bende 1 bucuk senedir evliyim kimseyle oturup konusamiyorum derdimi cok bunalima girdim

Günaydın arkadaşlar. Ben farklı bişey sorucam size vajıyı yendikten sonralki ilişki sonralarında eşim içime boşaldıktan sonraki iki gün ara ara akıntım oluyor. Akıntı kokulu oluyor ama. Sonrasında geçiyor. Kaşıntı falanda olmuyor. Böyle bişey yaşayan var mı ve sizce neden olabilir.

canım sen soğan zarı gibi bişeyi bildiğin taş duvar yapmışsın. tabi psikolojik olarak...

e haliyle böyle yapınca öyle bişey olmasada varmış gibi hissediyosun

canım sen soğan zarı gibi bişeyi bildiğin taş duvar yapmışsın. tabi psikolojik olarak...

e haliyle böyle yapınca öyle bişey olmasada varmış gibi hissediyosun
canım nekadar basıt dıye düşünsemde ordaki darlık veya o parça acı hıssettırıyor yani resmen oraya takılıyor onu hıssedıyorum ıttırmem cok zorlasıyor. O ilk giriş zor gelıyor o duvarı gectıkten sonrada agrım artıyor. Dün femore yı sürdüm canım dedıgın sekılde ama ınan hıcbır etkısını görmedım ben nedense..

Kizlar ben bu illeti 4,5yıl çektim...dr la atlattım. şimdide 4,5aylık hamileyim...ins hepiniz atlatirsiniz.öncelikle şunu soyleyim hiç düşündüğümüz gibi değil orayı bi tünel olarak düşünün ve onun bi yapılış sistemi var onu öğrenince çok kolay oluyo.parmak egzersizi yapmadim ama ona benzer bi sistemdi yaparken kalcanizin altına biraz yükseltici birşey koyun ve fito krem kullanin onunla çok kolay oluyo.ins tez zamanda halledersiniz...

merhaba arkadaşlar sizlerinde yardımıyla mart ayında vajinismusu yenmiştim ve şimdi hamileyim allahıma bin şükür ve bu mutlu haberı sizlerle paylaşmak istedim uzun süredir bu topice girmiyodum ama eskiler beni tanır...asla pes etmeyin ve bol bol dua edin rabbim hepinizin bu illetten kurtulması için yar yardımcınız olsun

Kizlar simdi kan verdim gebelik testi icinn dua edin hamile oliyim cok istyrmmm ama doktor henuz erken test icin cikmazsa uzulme dedi haftaya tekrar yapariz dedi sonucu alinca yazarim

merhaba arkadaşlar.Ben bu illetle 1,5 yıl ugraştım. Çözümü var bu hastalığın sakın umutsuzluğa kapılmayın.Vajiyi yendim birde üstüne normal doğum yaptım.Şimdide ikiz bebişlerime hamileğim.Rabbim bu hastalığı yaşayanlara şifa versin biran önce.

kizlar banada yardim edin bende 1 bucuk senedir evliyim kimseyle oturup konusamiyorum derdimi cok bunalima girdim

sakın bunalıma girme canım.. yapılmayacak bir şey yok inan bana.. kendine güven!! benim önceki yazımda nasıl yaptığımı anlatmıştım, onu dene.. merak etme halledersin inan bana hiç acımıyor..

Pettyy tebrik ederim bende kaç gündür merakla bekliodum ne çıkacak die çok sevindim. Allah kolay doğumlar versin. Darısı bizim başımıza olsun

Bugün kadin doktorum bana birsey önerdi. Narkosla beni bayiltip kizlik zarini alicak. Ben hic bi sekilde kendim parmak egsersizi yapamam hic cesaretim yok orayi elliyemiyorum bile. Sizce onu yapsam sonrasinda iliskiye rahat girebilirmiyim. Bendeki sorun aciyacak korkusu cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…