- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #175.061
madem sorun yok hemen şimdi al derim ben. ama bak tekrar söylüyorum illede femore
ben evlenmeden önce istedim bunu eczacı kayganlaştırıcı verdi. bende uğraştım olmadı. baktım olcak gibi değil illede bunu istedim. eczacıyada sorduk arada fark varmı diye tabiki dedi bu uyarıcıdır dedi ilk kullanımda oldu
hiç korkma
Arkadaşlar ben dün başardım
hayırlı olsun canım ben aralar aparat kullanmıyorum ama faydasının oldugunu bılıyorum benımde orta kalınlıktaydı ensın 9 cm flandı sanırım. Önerdıgın bır pozısyon varsa söyle. Ben en copk üst poz. Arkam dönük yapıyorum
doktorlar neden söylemıyorlar bunları anlamıyorum zor laf alıyorum agızlarından sormasam konusmuyorlar. Bunu ögrendıgım ıyı oldu canım cok tesekkür ederım bugün yıne denıcem bana dua edın kızlaaaarrr
Arkadaşlar ben dün başardım
hayırlı olsun canım ben aralar aparat kullanmıyorum ama faydasının oldugunu bılıyorum benımde orta kalınlıktaydı ensın 9 cm flandı sanırım. Önerdıgın bır pozısyon varsa söyle. Ben en copk üst poz. Arkam dönük yapıyorum
bak eğer hala kasılıyosan hiç zorlama kendini....
Nasıl bisey anlamadm yaa
10 aydır evliyim ama eşimle ilişkiye giremiyorumm
doktorlar neden söylemıyorlar bunları anlamıyorum zor laf alıyorum agızlarından sormasam konusmuyorlar. Bunu ögrendıgım ıyı oldu canım cok tesekkür ederım bugün yıne denıcem bana dua edın kızlaaaarrr
bak eğer hala kasılıyosan hiç zorlama kendini....
pekı ne yapıcam canım
Kızlar ben yaklasik 2 bucuk ay once yendim bayadir buraya giremiyorum ama bazi arkadaslar beni tanir eski sayfalari takip edenler. Sorunuz varsa sorabilirsin bi parca fikir verip ışık tutabilirsem ne mutlu bana....ben de yener yenmez bebek istiyordum mutlugelin8181 ayni senin gibi ama burdak tecrubeli arkaaslar biraz alis oyle demisti sonra bitakim sebeplerden dolayi 2 ay korunduk ve gercekten de 2 ay iyice alistim iliskiye cok sukur :) bu ay korunmuyorum umarım hamis kalabilirm
pekı ne yapıcam canım
bak cnm kasılırsan farkında olmadan orayı otomatik olarak kapatıyosun. hemde ne kuvvetle. sen kapatınca eşin giriş yapamıyo:26:
femore orayı yumuşatıyo kapanmasını değil açılmasını sağlıyo. gevşetiyo yani.
ya bide şey lafları var yok şukadar kanadı yok bu kadar kanadı. onun kanı başkaydı.
yok öyle bi dünya ya...
hiç kendini zorlama bide bu kardeşinin dediğini uygula nolur
Arkadaşlar bana bi yardm edin yaa kimse yokmu buradaa
Ay canim ne guzel alistinmi gerckten bnde gecen hafta yendm hala acim oluyor ama buarada esim icime bosaldi hamile kalirmiyim ki acaba hem senin gbi biraz alisayim diyorum hmde ins yanlislikla hamile kalirim diyorumadet olmam gerekiyodu 1hafta geckti onla baglantisi olurmukiii ama bz yapali zaten bi hafta oldu hemnck geciktirmi off kafamda deli sorular
bak cnm kasılırsan farkında olmadan orayı otomatik olarak kapatıyosun. hemde ne kuvvetle. sen kapatınca eşin giriş yapamıyo:26:
ya bide şey lafları var yok şukadar kanadı yok bu kadar kanadı. onun kanı başkaydı.
yok öyle bi dünya ya...
canım benim :) ben hemen denemem lazım bunu. İnş bahsettıgın gıbı oluverır heyecanlıyım
yok öyle bi dünya ya...
Canim bu femore dediginlemi yendiniz siz analtabilrmisin
canım benim :) ben hemen denemem lazım bunu. İnş bahsettıgın gıbı oluverır heyecanlıyım
Canim bu femore dediginlemi yendiniz siz analtabilrmisin
Ay canim ne guzel alistinmi gerckten bnde gecen hafta yendm hala acim oluyor ama buarada esim icime bosaldi hamile kalirmiyim ki acaba hem senin gbi biraz alisayim diyorum hmde ins yanlislikla hamile kalirim diyorumadet olmam gerekiyodu 1hafta geckti onla baglantisi olurmukiii ama bz yapali zaten bi hafta oldu hemnck geciktirmi off kafamda deli sorular
ne bekliyosuuuunnn gebelik testi yapsanaaa
Belki gec yumirtlamissindir canim bu sayfada cok okudum ben yendigi gun hamile kalan.ben senin yerinde olsam once bi hemen idrar testi sonra da kan testi yapardimyap da bize de haber ver
Canimcimm bnde oyle dusundum ama daha 3-4gun once girdim iliskiye hemen belli olmazki bikac gun gecsn hasta olmazsam ozamn tahlil yaptiririm hastanede calisiyorum zqten :)esimdr hemn yaptir tahlil diyo ama en az bi 10 gun gecmesi lazmmis belli olmasi icin
Bence de olmasi beklenen adet gunundeBnde cok merak ediyorum bugunden beri mide bulantisi bas donmesi baya kotuyum adetmde gckti ama ona bagli oldugunu sanmiyrm dedimya daha 4gun once oldu hemn belirti verirmi ayrica idrarda 10-15gun gecmeden belli olmazmis
adeti bi hafta geçtiyse gebelik testinde çıkar en azından benim 3 gün geçince çıkmıştı
adet düzensizliğin varsa başka tabi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?