Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cok tesekkur ederim canim..
Ama terapi pahali oluyor burda..
Kendim halletmeliyim..
3 parmak ama korkuyorum hala..

mesajlarim geldi mi canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben iki parmak yapıyrm.ama eş denemesinde olmuyor.en son denemede çok acıdı.parmakda hiç acıma olmuyrdu.dedilerki parmağı yapan onuda yapar dediler ama olmuo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba,
Ben 2,5 senelik evliyim. 2,5 senede 2 psikolog, 3 kadın doğum doktoruna gittim. Hiçbiri derdime çare olmadı. En son SAYIN YEŞİM YERÇOK'a gittim ve bu benim için imkansız olan problemden kurtuldum.inanın bana korkucak hiç birşey yok,ertelemeyin paranızı ve zamanınızı başka doktorlara giderek boşa harcamayın.

Ben de Yeşim Hanım'a gitmiştim. İşinde uzman,titiz,başarılı.

Tesekkurler henuz geri yazamiyorum
Ama ben zaten 3 parmaktayim..
P. Denemesinden korkuyorum..

arkadaşlar öncelikle p.. yerine penis yazark korkunuzu yenmede bir adım atın bence.
Bide penis sertleşince bile aparattan ve parmaktan daha rahat giriyo. Yani aparat yada parmak aşamasından sorun yokda penis çok rahat hallolur.
Sadece inanın

bende 5 ay para biriktirirsem gitmeyi düşünüyorm yeşim yerçok a biraz anlatabilir misin

Ben de Yeşim Hanım'a gitmiştim. İşinde uzman,titiz,başarılı.

Iki uyelik ikisinin de 1 2 mesaji var ve mesajlari ayni kisi uzerine.reklam yaptiginizi bu kadar belli etmeyin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…