- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #175.381
yaaa ben de çok üzüldüm. keşke yapabileceğim bir şey olsa.. yine de yapabileceğim bir şey olursa burdan ulaşmanı isterim. nette uzmanların yayınladığı makaleler var.. videolar vss.. karıştırırken karşıma çıkıyor benim. araştır bol bol.. onları oku. ama dil sorunun yoksa mutlaka bi terapi al.. iyi bi psikologdan.. çünkü araştırmalarıma göre bazı ilkeler genel olsa da bu tedavi. herkes için kişiselleşiyor. en azından daha kısa sürede çözüme ulaşırsın. ben başladım terapiye ama daha ilk seasıma gittim..
kızlar bend e 2 ay önce yendim ozel den yazabilirsiniz yardımcı olurum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yeni uyeyim henuz ozelden atamiyorum
3 parmak aliyorum
P. Denemesinden korkuyorum..
Bana ozelden bilgilendirebilirmisin??
mesaj geldi mi canım
gönderdim canım
Canimbenim.. Gozun aydin hayirli olsun...tebrik ederim..kiskandim walla..bende insllh bu gece bitircem..nasil oldu biraz anlatirmisin detayli olarak yardimci olur mutlaka..ben de egxersiz yapiyotum sparstla degilde esimin parmagiyla.iki parmak alabiliyorum suan ama zeytinyagls tabe
mesajlarim geldi mi canım
geldi canım teşekkür ederim... face almak mecbur oldu yane..
saolasın canımmm
Kızlar merhaba,
Ben 2,5 senelik evliyim. 2,5 senede 2 psikolog, 3 kadın doğum doktoruna gittim. Hiçbiri derdime çare olmadı. En son SAYIN YEŞİM YERÇOK'a gittim ve bu benim için imkansız olan problemden kurtuldum.inanın bana korkucak hiç birşey yok,ertelemeyin paranızı ve zamanınızı başka doktorlara giderek boşa harcamayın.
Tesekkurler henuz geri yazamiyorum
Ama ben zaten 3 parmaktayim..
P. Denemesinden korkuyorum..
Kızlar merhaba,
Ben 2,5 senelik evliyim. 2,5 senede 2 psikolog, 3 kadın doğum doktoruna gittim. Hiçbiri derdime çare olmadı. En son SAYIN YEŞİM YERÇOK'a gittim ve bu benim için imkansız olan problemden kurtuldum.inanın bana korkucak hiç birşey yok,ertelemeyin paranızı ve zamanınızı başka doktorlara giderek boşa harcamayın.
Kızlar merhaba,
Ben de Yeşim Hanım'a gitmiştim. İşinde uzman,titiz,başarılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?