Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar dikkatimi çeken bir şeyi belirtmek istiyorum.ben bu sıkıntıyı bu forumda yendim ve herkes çok yardımcıydı,her yazılanı okur,yeni bir ipucu bulabilirmiyim diye bakardım.şimdi uzun aradan sonra geri döndüm ve görüyorum ki herkes sanki sadece birşeyler yazıp çıkıyor.iki mesaj önce söylenen birşeyi iki mesaj sonra birisi tekrar soruyor.elbette bütün forum okunamaz ama bence en azından geriye doğru 1-2 sayfa okuyun.ben çok şükür çözmüş birisi olarak yardım etmeyi çok isterim ama hareket konusunu ve yağ konusunu ısrarla vurgulamam pek kimsenin dikkatini çekmemiş.

Pardon ingilizcesini yazmisim vajinismus.com.tr iste burdan vereblrsn siparisini tabi sen bilirsin..insallah cunku cocuk istyoruz artik..sans eseri gebe kalmstm ama kimyasal gebelikmis dustu..umarim bir an once biter bu sorunumuz..

neeee zeytinyağı hiç denemedinmiiiiii canım okdr rahat etceksnki direk kullan sana okdr sölüorm.... farkı görceksn ben onun sayesnde yendm sonra kayganlaştırıcıya devam ettim... ben aparatlarımı kendim yaptım cnm bende parmak egzersizi yapamıodum... beyaz bakkal mumu aldım bıçakla incelttim başta incecik yaptık tabi. peçeteye sarıp streçledim. sonra alıştıkça kalınlaştırdım....kalınlaştıdıkça hatta üstüne prezervatf geçirdim canım. bak sen sonuna geldin çok az kaldı yeterki azimli ol ve beni dinle gerçekten bak

komarr ben seni hatrlıorm cnmmm. inan bende aynı şyi düşünüodum bi kopukluk var yaaaa bizim zamanımzda hemen cvp yazılırdı sürekli takipte azimliydi herkes. şimdi dediğin gibi pek takipmi edilmio kızlarda azimmi yok anlamadım

pek çoğumuz bir önceki sayfaları okuyoruzdur sanırım, soru sormuş olmak sormuyordur hiç kimse...siz de bugünleri yaşadınız..insan bazen sadece motive olmak istiyor

zyağı tuhaf geliyordu herkes yazıyordu ama, çok teşekkürler desteklerin için inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririrz

pek çoğumuz bir önceki sayfaları okuyoruzdur sanırım, soru sormuş olmak sormuyordur hiç kimse...siz de bugünleri yaşadınız..insan bazen sadece motive olmak istiyor

canım tabiiki anlıorz sıkıntı soru sormak değil herkes istedğni sorar onlarca kez dediğin gibi bu hastalıkta insan sürekli motive olmak istio ve maotivasyon çok çabuk kaybolabilio..... bak takibimdesin yenene kadr brakmam yakanı söliyim

iyi ki varsınız..inan sadece yazmak anlatmak bile yetiyor. çünkü ben bunu kimseyle paylaşamıyorum ne arkadaş ne bir yakın...koca bir yük gibi

sen yanaş ona bişi olmaz içten içe onşarda zor günler geçiriolar o yüzden diorm ya eşine bakma sen düzelecek herşey emn ol

ay güldürdün beni, çok yaşa:)) pes etmek yokkk...hep olumlu düşünürdüm ama bir kaç gündür böyle hafifi bunalımdayım.. düzelecek tabii ben de inanıyorum buna, desteklerin için çok çok çoook teşekkürlerrrr

canım parmapına nereye kdr ilerledn parmakta peki:13:

Orta parmak iste alabildgm kada aldim akip gitti zaten ama sonra kendimce biraz daha kalin aparat yapmistm alamadim duvar var sanki;(sonra dilator aldim ama simdide adet girdi araya artik bitsin istuorum bu cile anlamuorum esimleyken de penisi almaya calisiyorum girmiyor gene duvar var sanki ki rahatlamaya da calisiyorum ama olmuyor

Bi de ust pozisyonda afedersin penis erkesiyon halinde ve dik duruyor oraya nasil oturyrsunuz nasil kolay oluyor ben asla yapamam gibi geliyor

canım ben bi resim paylaşmştım çarptığın duvarı göreceksin. bak yekrar paylaşıyorum. canım üstte olunca tabiki lönk die ourtmuosun üstüne öle başta korkar insan. ama kontrol sende oluo . bak nasıl biliomusun . eşinin üstüne geliosun ama sırtın dönük. dizlerinin üstünde dur. sonra eğil bi elinle yataktan destek al. diğer elinle de aparat yerleştirir gibi ıkın ve yerleştir. öle oturmana gerek yok. ne kdr ilerletebilirsen işte. hele zeytnyağı ile yaptysan kayıp gidio. hissetmiosun bile

Canim cok yasa ya!!guldurdun beni cok sagolun iyi ki varsinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…