Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben yapamıyorum çok kötüyüm 2 ay önce yenmiştim 2 gece denedik sonra yapmamıştık bu aralar hergün deniyoruz olmuyor..nerede yanlış yapıyoruz..ben başa dönmek istemiyorum..çok etkiledi bu olay beni..eşim çok anlayışlı acıyınca kıya/mıyor çekiyor ama acı çok fazla oluyor bu sefer..girmiyor bi türlü yardımlarınıza ihtiyacım var..bş kere oldu sonuçta şimdi neden olmuyor

Arkadaşlar bana da yardım edinnn lütfennn, iki parmak sonuna kadar alabiliyorum ama eş denemesinde olmuyor, çok sıkıldım artık...neden bu kadar uzun sürüyor yenmemiz lütfenn yardımmmm edin!!!

canm bak 1 kere yapmışsın bidaha olur.sakin ol. hangi pozisyonda deniyorsun. birde egzersizle yendiysen. egzersz yap hemen ara vermeden denemeye geç canım ama deneme yaptığın poziyonda önemli bahsedersen yardımcı olayım

Arkadaşlar bana da yardım edinnn lütfennn, iki parmak sonuna kadar alabiliyorum ama eş denemesinde olmuyor, çok sıkıldım artık...neden bu kadar uzun sürüyor yenmemiz lütfenn yardımmmm edin!!!

canım 2 parmakta olmş daha ne sabırlı ol.3 parmağı denemeye çalış. hemen peşisıra eş denemesine geç. hangi pozisyonda deneme yapıosun bak o çok önemli.

canım 2 parmakta olmş daha ne sabırlı ol.3 parmağı denemeye çalış. hemen peşisıra eş denemesine geç. hangi pozisyonda deneme yapıosun bak o çok önemli.

herkes üst kolay diyor diye üstte denemeye çalıştım ama bana alta göre çok daha zor geldi. alttayken çok çok az bir kısmı oluyor gibi ama hiç ilerletemiyorum. bir de eşime bu egzersizler filan çok itici geliyor ne yaptığımı bilmiyor bile peşi sıra deneme yapamadım hiç o yüzden

Ben de ayni senin gibiyim

Canım arkadaşım bak hiç acimiyor diye birşey yok bence az acıyor fakat acısa bile vazgeçmeyin
Zeytinyağı kullanıyorsundur muhakkak. Benimde senin gibi oldu üstte idim yarısı girdi .biraz sizi oldu oda kendimi kastıgim için. Yarısı girdikten sonra vazgeçmedik baktım ilerlemiyor. ŞişeYe önceden doldurdugum zeytinyağını Penis içeride iken . Dışarıda kalan Penis e ve vajinama sürebildigim kadar sürdüm sonra çok az ben ittim öyle kolay ve acısı z oldu ki.
Birazçık sabret benimde acı olmuştu ama çok kısa sürüyor girince. Sonra alisiyorsun zaten. Vazgeçme yaparsın. Azmet . Olacak de. Biz doğum yapacağız Allah in izni ile bu ne ki diye düşün. Ve asla Asla içeride iken çıkarma.

canım bende üstte yendm ama şimdi gördümki yönünü bilince fark etmiyor. eger altta kolay geliosa sana poponun altına küçük bi yastık koy. ama açı olark hala en rahat giren üstte ve sırtın eşine dönük olan pozisyon. hiç denedin mi onu?dizlerinin üstünde sırtın eşine dönük olacak. bi elinle yataktan desten al diğer elinlede kendin yerleştir ıkınarak artık sen pozisyon denemeleri yapacaksın olmayacakmış gibi gelio ama buraya kdr gelmişsin cnm olmaması imkansız emin ol

çok sağol canm moral verdin bana..walla denemeye çalışıyorum her şeyi..ama eşimden dolayı biraz da gergin oluyorum galiba denerken..nasıl olsa olmayacak havasında deniyorum galiba. ben de çoğu zaman buraya kadar geldin olacak yakında diyorum kendime ama bazen cok bunalıyorum.. bu aralar da o bunalım günlerimdeyim çünkü yıldönümümüze çok az kaldı..ama anladım ki stresliyken egzersizler bile olmuyor. Burdaki herkese çok teşekkürler destekleriniz için..Allah'ım kurtulmaya çalışan herkese yardım etsin

off ya nerde yanlış yapıyoruz peki biz? sen ne durumdasın? parmak egzersizleri mi yapıyorsun? ben aparatı da yapamıyorum, mumla deniyorum o da olmuyor

Benim araya adet girdi ama orta parmak alabiliyordum tabi parmak egzersizi bana gire degilmis aparat siparis ettm geldi ama adet oldgm icin bisi yapamyorum;( ya aslinda iliski sirasinda cok da kasmiyorum kendimi neden olmuyor ki anlamiyorum

hayır hayırr bak yıldönümümz geldi şu bu die stres yapma o bende de olmştu. dediğin gibi gerginken egzersz bile olmuo..
ama rahat ol nasılsa olacak de. eşini boşver sen takma onu şimdi. olaya odaklan dediğim şekilde de dene bak ne kaybedersin. ve zeytinyağını kesinn ama kesin kez kullan......

Benim araya adet girdi ama orta parmak alabiliyordum tabi parmak egzersizi bana gire degilmis aparat siparis ettm geldi ama adet oldgm icin bisi yapamyorum;( ya aslinda iliski sirasinda cok da kasmiyorum kendimi neden olmuyor ki anlamiyorum

kızlar bende öleydim ve tek sıkıntı yönünü ayarlayamıyomusummm ,bunu yenince anladım. yönünü ayarlayamıyordum azcıkda acıdımı pes ediyordum hemen

bak diyorum sana eşini boşver gir banyoya egzersizini yap. sonrasında eş denemesine geç hemen. orası açılmş oluyo. ve zeytinyağı kullan muhakkak

Ben de kasmıyorum sözde ama belki de bana öyle geliyordur..parmaklarım kayıp gidiyor nefesle filan yapınca ama eş denemesinde sanki orası kapalı...aparatı nerden sipariş ettin olmadı ben de alayım

bak diyorum sana eşini boşver gir banyoya egzersizini yap. sonrasında eş denemesine geç hemen. orası açılmş oluyo. ve zeytinyağı kullan muhakkak

canım çok çok sağol, zyağı denemedim hiç kayganlaştırıcı kullanıyordum dün de bebe yağı aldım bakalım onu deneyeyim diyordum. ama zyağı daha etkiliyse ona geçeyim.. bu arada sen aparat kullanmış mıydın? alsam mı almasam mı diye düşünüyorum, parmakla çözülecek mi bilmiyorum

Ben de kasmıyorum sözde ama belki de bana öyle geliyordur..parmaklarım kayıp gidiyor nefesle filan yapınca ama eş denemesinde sanki orası kapalı...aparatı nerden sipariş ettin olmadı ben de alayım

Vaginismus.com.tr canim bir bucuk haftada ist a geldi..bi de parmak egzersizinde gercekten bir noktadsn sonra parmak akip gidiyor iste bende ondan sonrasi yok;(

Vaginismus.com.tr canim bir bucuk haftada ist a geldi..bi de parmak egzersizinde gercekten bir noktadsn sonra parmak akip gidiyor iste bende ondan sonrasi yok;(

ben uzun bir süre o noktaya kadar da gelemedim herkes diyor bir nokta bir yer allah allah neresi burasi düyordum, meğer onun için parmakların sonuna kadar girmesi gerekiyormuş yapınca anladım, ben başlarda anca bir boğum yapabiliyordum. şimdi bu da bir ilerleme diyorum. bir de ben parmaklar içerdeyken kegel egzersizleri yapıyorum kasların kasılıp gevşediğini iyice anlamak için çok faydalı oldu. özellikle o noktayı geçince bu egzersiz daha da bir etkili oluyor sanki. senin dediğin site yabancı bir site değil mi? ben de bakmıştım oraya ama güvenemedim. sen bir başla bakalım aparatlarınla gelişmeleri yazışırız. İnşallah kurtulucaz bu dertten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…