- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #188.161
Canim iceru birsey girdiginde sehvet olmasada gusul gerekiyorher parmak egzersuzinden sonra gusul gerekir mi acaba?????sonucta tedavi degil mi bu şehvet yok ortada..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim iceru birsey girdiginde sehvet olmasada gusul gerekiyorher parmak egzersuzinden sonra gusul gerekir mi acaba?????sonucta tedavi degil mi bu şehvet yok ortada..
bende netten arastirdim.sehvet duyuluyosa ya da haz duymak icin sokuluyosa gusul gerektirir diyo...bilemedim kiCanim iceru birsey girdiginde sehvet olmasada gusul gerekiyor
DERTCANISI93, post: 39860171, member: 665689"]merhabalar arkadaşlar ben de 3 yıllık evliyim ve 3 yıldan beri bu problemi çekiyorum hiç egzersz bile yapamıyorum taa ankaralara doktora gittim yok çok korkuyorum burda kendi kendine yenen arkadaşlarımız varmış bana da yardımcı olur musunuz lutfen[/QUOTE)
İnsallah en kisa zamanda kurtulursun cnm ben de 2.5 yil cektim. Cok zor gercekten ne olur ama ne olur erteleme hemen nefes egzersizi ve kegele basla ilk sayfada anlatildigi gibi. Aparatlarla calis bence kendine aparat yapabilirsin. İlk gun vajina girisine dokundur sadece dokunma hissine alissin orasi uzun sure tut giriste ve nefes al burnundan agzindan ver. Sonra inceden baslayip gün gün kalinlastirarak aparatlrla calis. Korkma it vajinadan iceriye afedersin popo yonune dogru. İlk basta yanma batma hissetsende it bir cesaret iceriye sokunca tum bu hisler geciyor yavas yavas sonu tamamen rahatlik. Sakin ama sakin erteleme ve yanma benzeri bir rahatsizlik hissetsen bile vaxgecme ustune git
İnsallah
DERTCANISI93, post: 39860171, member: 665689"]merhabalar arkadaşlar ben de 3 yıllık evliyim ve 3 yıldan beri bu problemi çekiyorum hiç egzersz bile yapamıyorum taa ankaralara doktora gittim yok çok korkuyorum burda kendi kendine yenen arkadaşlarımız varmış bana da yardımcı olur musunuz lutfen[/QUOTE)
İnsallah en kisa zamanda kurtulursun cnm ben de 2.5 yil cektim. Cok zor gercekten ne olur ama ne olur erteleme hemen nefes egzersizi ve kegele basla ilk sayfada anlatildigi gibi. Aparatlarla calis bence kendine aparat yapabilirsin. İlk gun vajina girisine dokundur sadece dokunma hissine alissin orasi uzun sure tut giriste ve nefes al burnundan agzindan ver. Sonra inceden baslayip gün gün kalinlastirarak aparatlrla calis. Korkma it vajinadan iceriye afedersin popo yonune dogru. İlk basta yanma batma hissetsende it bir cesaret iceriye sokunca tum bu hisler geciyor yavas yavas sonu tamamen rahatlik. Sakin ama sakin erteleme ve yanma benzeri bir rahatsizlik hissetsen bile vaxgecme ustune git
İnsallah
Canim bana guvenebilirsin gusul gerekiyor gönlunun rahatr etsin herhangi ehli sunnet kitabina bakabilirsinbende netten arastirdim.sehvet duyuluyosa ya da haz duymak icin sokuluyosa gusul gerektirir diyo...bilemedim ki
teşekkürler:)Canim bana guvenebilirsin gusul gerekiyor gönlunun rahatr etsin herhangi ehli sunnet kitabina bakabilirsin
ben aldım bu speyi canım. uyuşturuyor giriş kısmını ancak ben hiç egzersiz yapmadan denediğim için bi işe yaramadı. egzersiz yapıyorum şu anda eş denemesi yaparken kullanmayı düşünüyorum rahatlatır belki beni. 30tl civarında fiyatı.Arkadaşlar xylonice sprey lokal aneztezkle yenen varmı bu ilaç piyasada üretiliomu bilen varsa yardmcı olabilirmı
Arkadaslar ben bısı kesfettım sizinle paylasmak ıstıyorum belkı yardımım dokunur. Ben artık tek parmagımı rahatca ıcerı sokabılıyorum hem de sonuna kadar. Hiç sokamayan arkadaslar parmagınızı vajına agzına getırın ve orada tutun. Kasılma gecene kadar elinizi çekmeyin. Bekleyin dakikalarca sürsün bırakın.Bi süre sonra kasılma kendılıgınden azalıyor.Ve vajina kendiliğinden yavaşca acılmaya baslıyor. Kasılma gecmeden SAKIN elinizi cekmeyın. Amac beynınıze aslında orda bı agrı olmadıgını,durumun tamamen psikolojik kökenli oldugunu öğretmek. Emin olun bi süre sonra kasılma azalıyor ve vajinanın deliği kendiliğinden açılmaya baslıyor. Kasılma gecınce elinizi geri çıkarın. Sonra tekrar yerlestırın ve ACI GECENE KADAR elinizi cıkarmayın. Acı azalacak emin olun. Ben su an bu aşamadayım ve vajina kısmı artık kendiliğnden açılıyor. Sonraki aşamada ne olacak bilmiyorum ama şimdilik durum bu. Elini bile değdiremeyen arkadaslar tavsıyem bu egzersizi yapın. Bide yaparken hafif ıkının
o tamamen psikolojik yanma falan olmuyor..
kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz?
benimkinin tamamı malesef psikolojik değil canım mantar şikayetim oluyor ara ara,vaji.den dolayı muayene rahat olamıyorum hatta hiç olamıyorum simir testi veremiyorum,vajiden kurtulamıyorum kısır döngü yani tamamen((((
tebrik ederim canım.. sen nasıl egzersiz yaptın bize bi önerin var mı?slm arkadaşlar,bende 1,5 yıl bu sorunu yaşadıktan sonra 2,5-3 ay önce yendim...şükürler olsun..mesajları okudum yardım bekleyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim..rabbim herkesi bu sorundan kurtarsın inşş..ihmal etmeyin çözümsüz değil gerçekten..
Kızlar yarıya kadar yaptık bugün başladım tekrar.yanma oldu biraz eşimi durduruyorum o an bu sebepten sonme oluyor esimde.yarin yansa sa sonsede durdurmicam :))
Bende 3 yillik evliyim cnm! Bu sorun bitirdi beni!Bana sordun sanırım . canım ben 4.5 yıllık evliyim 2 gün oldu yeneli. Yazık olmuş 4 seneme :/ Bitti çok şükür
Ben gusül gerekmiyo diye biliyorum kizlar! Burda bi hocaya sormustuk! Kadin doktorundan sonrada gerekmiyomus! Ama egerki haz alirsan o zaman gusul gerekiyo!Canim oraya birsey girdiği için gerekiyor diye biliyorum hani kadim doğum alttan muayene ettiğinde de gerekiyor mesela ben egzersiz yaparken egzersizlerden sonra aliyordum içinde şüphe kalmasin mümkünse al cnm