• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vajinusmu vajinusmu kadınların korkulu rüyası bende 1 senelik evliyim gitmediğim doktor hacı hoca kalmadı.. Kegele de başlıyamıyorum korkuyorum. eşime anlattığımda tepki vermişti nasıl yapıcam bi yerden başlamam gerek artık yardım edin :KK61::KK61:

Merhaba ,

sırf bu konu için üyelik açtığımı söyleyebilirim malesef :KK43:
araştırırken burada konuşulanları okudum aslında haydar dümen reçetesini okudum dün uzun süre bundan yararlanan oldumu..
bende 2,5 yıllık evliyim ve vajinismus problemim var hiç bir şekilde yenemiyorum.
dün ilk defa psikoloğa gittim fakat her seans 200 tl ve ona okadar bütçe ayıramıyorum.:KK43:
bu kullanmış olduğunuz uyuşturucu krem emla kremmi ?
İNANIN SIRF BEN DE BU YÜZDEN AÇTIM BU HESABI BEN TAM 4250 TL VERDİM AMA MALESEF YENEN YOK BAKTIM BURDA HERKES DESTEK OLUYO VE ÇOĞU KİŞİ YENMİŞ BEN ARTIK EGZERSİZLERİME BAŞLIYCAM SEN DE BAŞLA CANIM

İNANIN SIRF BEN DE BU YÜZDEN AÇTIM BU HESABI BEN TAM 4250 TL VERDİM AMA MALESEF YENEN YOK BAKTIM BURDA HERKES DESTEK OLUYO VE ÇOĞU KİŞİ YENMİŞ BEN ARTIK EGZERSİZLERİME BAŞLIYCAM SEN DE BAŞLA CANIM
bende vajinusmustum jinekolog alttan muayene yapti ve bana nefes al ver dedi surekli.kendini cok kasiyorsun dedi ve popomu rahat birakmaya basladigimdan beri biraz daha rahat geciyor ama tam anlamıyla gecmedi. Birde iliskin sık sık olsun vajina genişliyor

bende vajinusmustum jinekolog alttan muayene yapti ve bana nefes al ver dedi surekli.kendini cok kasiyorsun dedi ve popomu rahat birakmaya basladigimdan beri biraz daha rahat geciyor ama tam anlamıyla gecmedi. Birde iliskin sık sık olsun vajina genişliyor
HİÇ İLİŞKİYE GİREMEDİM BEN MALESEF DAHA CANIM :( AMA EGZERSİZLERE EN KISA ZAMANDA BAŞLIYORUM İLK AŞAMAM KULAK ÇUBUĞU

Kızlar oldu çok şükür:) az bi acıyla bitti :) sadece kendinize güvenin ve kararlı olun bu iş olacak bugün diyip başlayın:))
Üstelik adetten sonra gerileme olur mu diyenler için diyorum bugün adetim bitti ve ilk denemede oldu:)))
NASIL BAŞARDIN BANA ÖZELDEN YAZAR MISIN

Kızlar bu adetimde doğum kontrol hapina başladım.kahverengi lekeler geliyor hep.dun p...s le yarıya kadar yaptık. Bugün kırmızimsi birseyler gelmiş. Haptan mıdır zardan mi bilemedim :KK12:

Nereden buldun ben pek cok yere sordm bulamadm canm .haydar hocanın recetesini yapmayı düşünüyorum. Bana vajinismus demediler.sadece zarımın kalın oldugunu sölediler :KK43:
eczaneden buldum canım ama 3-4 ay önce almıştım.. başka uyuşturucu spreyde aynı işlevi görür bence ilk sıkınca çok yanma oldu yanma geçince deneyebilirsin.

BEN PARMAK SOKAMIYORUM Kİİİ ORAYA
PARMAK DEĞİL BEN DE SOKAMIYORUM ONU ÇOK MİDEM BULANIYO AMA BUNLAR İÇİN APARATLAR VAR AMA İLK OLARAK KULAK ÇUBUĞUNDAN BAŞLA BEN ÖYLE YAPICAM VAJİNANI VE CUBUĞU BOLCA BEBEK YAĞI SÜR DERİN DERİN NEFES AL VER AL VER VE VERİRKEN SOK ALIRKEN BEKLE CANIN MI ACIDI DUR HİÇ KIMILDAMA AMA BÖYLE YENİCEZ BAŞKA ÇÖZÜMÜ YOK TAtlım

Back
X