- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #188.221

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adı ne o spreyin lutfen bana da soyle yada karşı odemeli bana gnder olmaz mı ozelden adresimi yazayım sana isterseneczaneden buldum canım ama 3-4 ay önce almıştım.. başka uyuşturucu spreyde aynı işlevi görür bence ilk sıkınca çok yanma oldu yanma geçince deneyebilirsin.
canım hiç msj yazıp bişeyler sormuyosun ama=(bizi sıkıştırın ki bişeyler yapmaya çalışalım sizin için.senin durumdamı daha aynı..![]()
gözün aydın bebeko =) çok mutlu oldum buradan da yazmak istedim. sıfır acıylada yapabilirdin biliyosun.bence sen yetti artık bitsin diye =)) hızlı ilerlemeye çalıştın yanılıyor muyum =)Kızlar oldu çok şükür:) az bi acıyla bitti :) sadece kendinize güvenin ve kararlı olun bu iş olacak bugün diyip başlayın:))
Üstelik adetten sonra gerileme olur mu diyenler için diyorum bugün adetim bitti ve ilk denemede oldu:)))
kuzum reklam olmasın diye söylememiştir özel msj la sor. uyuşturucu spreydir bahsettiği.ben egzersiz yapamıyorum dokunamıyorum bir arkaas spreyle oldu demiş ama adını söylemdi
Tebrik ederim canım, darısı bizlere olsun, dua etKızlar oldu çok şükür:) az bi acıyla bitti :) sadece kendinize güvenin ve kararlı olun bu iş olacak bugün diyip başlayın:))
Üstelik adetten sonra gerileme olur mu diyenler için diyorum bugün adetim bitti ve ilk denemede oldu:)))
Canım tebrikler bir kaç saat önce ne diyodun şimdi ne diyosun seviyoruz seniKızlar oldu çok şükür:) az bi acıyla bitti :) sadece kendinize güvenin ve kararlı olun bu iş olacak bugün diyip başlayın:))
Vajinusmu vajinusmu kadınların korkulu rüyası bende 1 senelik evliyim gitmediğim doktor hacı hoca kalmadı.. Kegele de başlıyamıyorum korkuyorum. eşime anlattığımda tepki vermişti nasıl yapıcam bi yerden başlamam gerek artık yardım edin![]()
adanis bana yaz yaz o yontemi lütfeeeennnnnn
Kızlar oldu çok şükür:) az bi acıyla bitti :) sadece kendinize güvenin ve kararlı olun bu iş olacak bugün diyip başlayın:))
Çookkkk teşekkür ederim canım:)kuzum çok, çok sevindim
maşallah sana![]()
senin durumdamı daha aynı..![]()
nasıl basardın benbe bebek istiyorum yardım edermisin
İNANIN SIRF BEN DE BU YÜZDEN AÇTIM BU HESABI BEN TAM 4250 TL VERDİM AMA MALESEF YENEN YOK BAKTIM BURDA HERKES DESTEK OLUYO VE ÇOĞU KİŞİ YENMİŞ BEN ARTIK EGZERSİZLERİME BAŞLIYCAM SEN DE BAŞLA CANIM