• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rica ederim canım ben o kadar çok çektim ki artık vajinismusla mantarın bi bağlantısı mı var acaba diye düşünmeye başlamıştım ki bazen gerçekten olabiliyo,bu arada parmak egz.denedim az önce ucu çok rahat giriyo sonra dapdar bi yer var oraya parmağımı ittirmeye çekiniyorum sizde de böyle bi his oldumu???
olmazmı canım aynı his bende de var oyüzden aparat çalışıyorum daha rahat oluyor insanğarmağı ittirince içi kıyılıyormuş gibi oluyor ama aparatta olmuyor

Kızlar bugün yine benim için hüsran oldu,yaklaşık iki haftadır eşimle hiç yakınlaşmıyorduk bu vaji.den olayı eşimden soğur olmuştum artık,bugün egzersiz yapayım dedim ilişkiden önce kendimi hazırlıyım diye parmakta bi noktadan sonra zorlandım yazdığım gibi ama ilişkide alırım gibi geldi eşimle denemeye geldi sıra o ana kadar herşey süperdi ama değdiği ann olay bitiyo kasılmalarım başlıyo taş kesiliyo vajinam sanki,eşim de usandı artık ssinirlenmeye başlıyo ben iyice korkuyorum,bağırmaya başlıyorum komşulara falan rezil oldum zaten,neyse lafı uzatmıyım sonuç yine hüsran.kasarak zorla yapılmaya çalışan ilişki,canı yanan ve vajina dudağı şişen ben,sinirli ve bıkkın koca,salya sümük ağlama krizi...bu nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum eşim bana yardımvı olmuyo sinirleniyo onun o suratını gördüğüm an bende olay iyice kopuyo,bıktım usandım Rabbim bi çare göstersin hepimize ;(

Ya canım benimde kızlık zarım duruyor tam giriyor eşim ama kan filan gelmedi git gel yaparken gıcık bir duygu oluşuyor zardan diye düşünüyorum nasıl yırtılacak bilmiyorum aslında ben de eşimin o kanı görmesini istiyorum
Anestol pomad tam senlik. Girmesine izin veriyosun ama muhtemelen acidan dolayi yarida kesiyosun demek ki cozum aciyi kesmek:)

Anestol pomad tam senlik. Girmesine izin veriyosun ama muhtemelen acidan dolayi yarida kesiyosun demek ki cozum aciyi kesmek:)
Hiç acim yok canım çok şükür onlar geçti normal oluyor herşey eşim git gel yapmaya başlayınca acımiyor ama tuhaf gıcık bir duygu oluşuyor içimde olduğumu düşünürsem kasiyorum yoksa oluyor

Kızlar bugün yine benim için hüsran oldu,yaklaşık iki haftadır eşimle hiç yakınlaşmıyorduk bu vaji.den olayı eşimden soğur olmuştum artık,bugün egzersiz yapayım dedim ilişkiden önce kendimi hazırlıyım diye parmakta bi noktadan sonra zorlandım yazdığım gibi ama ilişkide alırım gibi geldi eşimle denemeye geldi sıra o ana kadar herşey süperdi ama değdiği ann olay bitiyo kasılmalarım başlıyo taş kesiliyo vajinam sanki,eşim de usandı artık ssinirlenmeye başlıyo ben iyice korkuyorum,bağırmaya başlıyorum komşulara falan rezil oldum zaten,neyse lafı uzatmıyım sonuç yine hüsran.kasarak zorla yapılmaya çalışan ilişki,canı yanan ve vajina dudağı şişen ben,sinirli ve bıkkın koca,salya sümük ağlama krizi...bu nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum eşim bana yardımvı olmuyo sinirleniyo onun o suratını gördüğüm an bende olay iyice kopuyo,bıktım usandım Rabbim bi çare göstersin hepimize ;(

Canım benim, zor günler geçiriyorsunuz eşin için de kolay değil. Her ne kadar anlayışlı olmalı sana karşı desem de, sihirli bir değnekle çözülmüyor maalesef birtanem. Bu illeti yaşayıp da yıpranmayanımız yoktur, sizlerin yazılarını okurken kendimi düşünüyorum, eşimi nasıl ittirdiğimi, her denemenin nasıl da hüsranla sonuçlandığını, sonrasında gelen ağlama nöbetlerini, yaşamın anlamsızlığını, çocuğu olan herkese gıpta ile baktığımı... daha neler neler. Kıyamam ben sana, bak herkesin bir sınavı var hayatta bizimki de buymuş, çok şükür ki çözümü var, ağlama, kendini koyverme hemen. Geçen gün yakın bir arkadaşımın, kız arkadaşının annesinin lösemi olduğunu öğrendik, doktorlar her an ölümünü bekleyin diyor. Ne demek bu düşünebiliyor musun, çok sevdiğin bir insana, annene her baktığında için erir, nasıl yakıştırabilirsin ona ölümü, çok zor günler geçiriyorlar. Bizim derdimizin bir çözümü var, sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma, bugün olmaz yarın olur, yarın olmaz öbür hafta olur, eninde sonunda bunu yeneceksin.

Nacizane önerim parmakla egzersiz yapma, bir mumu jelatinle ya da başka bir aparatı, egzersizlerine onunla devam et. En azından kendi vücudundan başka bir cismin vajinana girdiğini göreceksin, beynin ikna olacak, inanacak. Eşli deneme sırasında kendini harika bir yerde hayal et, seni rahatlatan yer, gitmek istediğin diyarlar neresiyse onu düşün ve vajinanın kocaaa bir boşluk olduğunu unutma bunu da düşün, eşin o boşluğa bir zarar veremez, inan bana çok kolay, kendini birazcık rahat bıraksan oldu-bitti. Ayrıca parmakla egzersiz yapmışsın ve parmağı almak p..si almaktan daha zordur, her zaman söylüyorum p..sin yapısı yumuşak, korkulacak hiçbir şey yok, bırak bacaklarını, kasma birazcık dişini sık güzelim benim, gelecek güzel günleri düşün. Eşinin bu ruh halini ciddiye alma, tiye al bak nasıl yumuşayacak.

Canım aynı ucu gibi ucu girince geriside girer sık dişini diyodu annem moralim bozuluyodu oysa ben nekadar çok sevinmiştim ucu girdi diye sonra burda yazılanları okudım hergün nefes agsersizi yapmaya başladım pozisyonları deniyodum her seferinde sıcak suya oturuyodum sprey sıkıyodum sıcak komleks sprey derken zaman zaman sıkılmama oflamama tam bıkma noktasına gelmiştim ki bşraz daha alabildim bi sürede öyle devam ettim sonra sıcak suya oturmamaya başladım sadece sprey sıkıp sıcak kompleks yapıyodum sonra sadece sprey yarı bşraz daha ileri bunuda o anda kegel yaparak anlıyodum ve en sonunda baktım tamamına biraz kalmış sağolsun adaniste beni cesaretlendirdi spreysiz yapabildim canım üzerine düştüm ve hergğn denedim nefes kegel aklına hangi yol geliyosa denedim ne duyduysam tabi zeytinyağıyla yapıyorum şuan son 1haftadır spreysiz sadece ilk girişte zorlanarak tamamını yapabiliyorum ve bebek çok istiyoruz ben her başarısızlığımda bebeği düşünür gayretlenirdim lütfen sende öyle yap çok ilerledin emin ol bana ğzerine düş ve 2haftaya yarısını aldım yazacaksın bi süre sonra bumuymus kızlar diyceksin buna eminim hepimiz sana yardımcı oluruz sen yeterki gerçekten uğraş iste!!
Aynen canim yaa oyle yapiyorumda! Esim hergun calisiyo ve eve gelince yorgun dusuyo! 2 gun once hergun deneyelim askim diyodu! Bak ucunu alabildin ara vermeyelim diyodu! Simdi ise denemek icin yanima yaklasmiyo! O yaklasmayincada bende uzerine gitmiyorum! 2 gun boyle gecti insallah bu gece deneriz yaa!!!

Günaydın kızlar:) dün eşimle yaparken ben ucu girdi sanıyodum eşim dedi tamamını aldın dedi. saniye sürmedi ve acımadı da. inanın acımıyo hiç. O acı biz kendimizi sıktığımız için oluyo. bende diyodum herkesin zevk için yaptığı şeyden ben niye zevk alamıyorum diye ama sebebi kendimizi kasmamızmış. Sakın pes etmeyin hergün deneyin. İllaki çözümü var inanın bana.

Günaydın kızlar:) dün eşimle yaparken ben ucu girdi sanıyodum eşim dedi tamamını aldın dedi. saniye sürmedi ve acımadı da. inanın acımıyo hiç. O acı biz kendimizi sıktığımız için oluyo. bende diyodum herkesin zevk için yaptığı şeyden ben niye zevk alamıyorum diye ama sebebi kendimizi kasmamızmış. Sakın pes etmeyin hergün deneyin. İllaki çözümü var inanın bana.
Oooo yenmissin sen o zaman caniimm!!! :KK9:Cok sevindim adina!!!

Canım benim, zor günler geçiriyorsunuz eşin için de kolay değil. Her ne kadar anlayışlı olmalı sana karşı desem de, sihirli bir değnekle çözülmüyor maalesef birtanem. Bu illeti yaşayıp da yıpranmayanımız yoktur, sizlerin yazılarını okurken kendimi düşünüyorum, eşimi nasıl ittirdiğimi, her denemenin nasıl da hüsranla sonuçlandığını, sonrasında gelen ağlama nöbetlerini, yaşamın anlamsızlığını, çocuğu olan herkese gıpta ile baktığımı... daha neler neler. Kıyamam ben sana, bak herkesin bir sınavı var hayatta bizimki de buymuş, çok şükür ki çözümü var, ağlama, kendini koyverme hemen. Geçen gün yakın bir arkadaşımın, kız arkadaşının annesinin lösemi olduğunu öğrendik, doktorlar her an ölümünü bekleyin diyor. Ne demek bu düşünebiliyor musun, çok sevdiğin bir insana, annene her baktığında için erir, nasıl yakıştırabilirsin ona ölümü, çok zor günler geçiriyorlar. Bizim derdimizin bir çözümü var, sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma, bugün olmaz yarın olur, yarın olmaz öbür hafta olur, eninde sonunda bunu yeneceksin.

Nacizane önerim parmakla egzersiz yapma, bir mumu jelatinle ya da başka bir aparatı, egzersizlerine onunla devam et. En azından kendi vücudundan başka bir cismin vajinana girdiğini göreceksin, beynin ikna olacak, inanacak. Eşli deneme sırasında kendini harika bir yerde hayal et, seni rahatlatan yer, gitmek istediğin diyarlar neresiyse onu düşün ve vajinanın kocaaa bir boşluk olduğunu unutma bunu da düşün, eşin o boşluğa bir zarar veremez, inan bana çok kolay, kendini birazcık rahat bıraksan oldu-bitti. Ayrıca parmakla egzersiz yapmışsın ve parmağı almak p..si almaktan daha zordur, her zaman söylüyorum p..sin yapısı yumuşak, korkulacak hiçbir şey yok, bırak bacaklarını, kasma birazcık dişini sık güzelim benim, gelecek güzel günleri düşün. Eşinin bu ruh halini ciddiye alma, tiye al bak nasıl yumuşayacak.

Çok haklısn canım Allah dermansız dert vermesin.isyan etmek stemiyorum ama bazen çok ağır geliyo taşıyamıyorum.egzersizde mumu denedim peçeteye de sardım ama çok sert geldi farklı bşy yapmam alzım galba daha yumuşak.eşime anlatmak istiyorum şöyle yapma böyle yap diye daha napıcam sabır taşı oldum modunda o da.iş yine bizde bitiyo dediğin gibi o an ordan uzaklaşmam lazım kafa olarak.birde vajinamın her deneme sonrası şişmesi beni çok yıpratıyor bunu yaşayan başka bi arkadaşım varmı neden olur ki bu?

Çok haklısn canım Allah dermansız dert vermesin.isyan etmek stemiyorum ama bazen çok ağır geliyo taşıyamıyorum.egzersizde mumu denedim peçeteye de sardım ama çok sert geldi farklı bşy yapmam alzım galba daha yumuşak.eşime anlatmak istiyorum şöyle yapma böyle yap diye daha napıcam sabır taşı oldum modunda o da.iş yine bizde bitiyo dediğin gibi o an ordan uzaklaşmam lazım kafa olarak.birde vajinamın her deneme sonrası şişmesi beni çok yıpratıyor bunu yaşayan başka bi arkadaşım varmı neden olur ki bu?

Yaşayan bilir sadece, ne kadar ağır bir yük olduğunu biliyorum canım, vücudumuzun neresinde acı hissediyorsak bizim için dünya ordadır, bu parmağımıza diken batsa da aynı şekildedir, canımız dikenin battığı yerde atar. Allah çaresiz dert vermesin.

Acaba aparatını bol bol jelatinlesen aynı sertliği verir mi? mesela makyaj fırçanın sapını bol bol jelatinleyip almayı denesen daha kolay olur gibi geldi bana. Yine bir parçada peçete sararsın, hem kalınlaşır hem yumuşar. Vajinanın rengi pembe, kırmızıya dönük de olabiliyor, renginden dolayı şiştiğini düşünüyor olmayasın sakın. Hem zorluyorsun tabii bazen, hem de rengi tam bir yerimiz şiştiğinde oluşan bir renk, yanılıyor olabilir misin ki düşünmeden edemiyorum. Bir doktora sordun mu?

Aynı bizi anlattın:( bıktm usandm artk npcz

Dün denedik ama ön sevişmeden sonra yağı sürdük eşimin p... ne ama bu seferde ereksiyonunu kaybetti ve bende de istek kalmadı anlayacağın hiç giriş bile yapamadık yağı önce süreceğiz. İnşallah bugün yine deneyeceğiz

Canım ön sevişmeye başlamadan önce sürün yağınızı, daha sonra sürücez, uğraşıcaz derken erkeklerde istek kalmıyor maalesef, erkekler bizim gibi değil en ufak bir olumsuzlukta dünyaları yıkılıyor, ben "a" desem eşli deneme sırasında eşim hemen olumsuz etkileniyordu. Hem sürdükten sonra, ikinizin de uyarılması daha kolay olur. Olur canım bunlar çok normal, bir anda olmasını bekleyemeyiz birtanem, bir sürü başarısız deneme sonucunda başarıya ulaşırsın, hepimiz için bu böyleydi. İnşallah güzel haberlerle gelirsin bize.

Aynen canim yaa oyle yapiyorumda! Esim hergun calisiyo ve eve gelince yorgun dusuyo! 2 gun once hergun deneyelim askim diyodu! Bak ucunu alabildin ara vermeyelim diyodu! Simdi ise denemek icin yanima yaklasmiyo! O yaklasmayincada bende uzerine gitmiyorum! 2 gun boyle gecti insallah bu gece deneriz yaa!!!
İnsallah canım haberini bekliyoruz yorgun oluncada e..yn problemi yaşayabiliyorlar benşm eşimde yoğun çalışıyo ve tam basardık dediğim zamanlarda heyecendan ve yorgunluktan problem yasadık ama pes etmedim bekledim canım az dinken dedim kahve vs yaptım melisa çayı iyi geldi denedik pes etmeyin çok değil 1-2 hafta üzerine gidin Allah ımın izniyle çözersiniz inşallah çok seviniyorum yenenleri duyunca bir kişi daha kurtuldu diyorum sıra sizde!!!

Tebrikler canım darısı herkesin başına

Back
X