- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #188.721
hımmm parmak zor oluyor biraz.. yani ben parmağımı pek ileri itemiyordum. uzanmıyordu... baya elastik mi olmak lazım bilmem.. ama ben sırt üstü yatarken yapıyordum. parmak konusunda çok tavsiye veremem çünkü onu ben de başarabilmiş biri değilim.Bebe yagi kullaniyorum nefes alitorum verirken iteliyorum.ikinmayida denedim ama sanki ikininca acilmiyo da kapaniyo gibi geldi bana bisey baski yapiyo sanki parmagima.bide pozisyon onemli mi ben yetismeye calisirken kasiyorum sanki.
eğer parmakla zorlanırsan sana tavsiyem, başlangıç olarak tampon kullanman olur.. ben öyle yaptım
eczaneden regl döneminde kullanılan bir tampon al. kutu içinde 10 tl falan... mini boy al önce.. minicik işaret parmağın kadar kalınlıkta bir şey o...
pamuksu yüzeyi olduğu için kayması zor.. üstüne kondom geçir ona bebe yağı sürüp yapmayı dene... ben öyle yaptığımda daha kolay olmuştu. sonra iki boy daha kalınını almıştım. en kalını 5 cm falan uzunluğundaydı..
bunları da itince biraz beklet vajinanda.. hemen çıkarma. ben hep o hatayı yaptım.
tamponla alışında kalın aparat yaparsın. burada bir üye öğretmşti bana yapmayı sana tarif ederim..
eğer durmun iyise hiç uğraşma dilatör set al. ben öyle hallettim.. 200 tl fiyatı var