- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #188.761
acı yok cnm aklından at bunları inan yokacıdımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acı yok cnm aklından at bunları inan yokacıdımı
acı yok... acı biz kendimizi kastığğımız için oluyo. hatta şöyle düşün elini sımsıkı kapatsan ve biri açmaya çalışsa senin canın yanar değil mi ama elini serbest bi şekilde kapatsan ve biri açmaya çalışsa hiç acımaz ve kolayca açılır :) işte yaparken bunu düşün :)acıdımı
acı yok cnm aklından at bunları inan yok
acı yok... acı biz kendimizi kastığğımız için oluyo. hatta şöyle düşün elini sımsıkı kapatsan ve biri açmaya çalışsa senin canın yanar değil mi ama elini serbest bi şekilde kapatsan ve biri açmaya çalışsa hiç acımaz ve kolayca açılır :) işte yaparken bunu düşün :)
inşallah inşallah :) hatta ne acısı hoşuna bile gidiyoayy inşLLAH YENERİM KIZZ
canım merhaba ben az önce dün demiştin ya parmak yapıyosan aparat yap diye aklıma takıldı makyaj fırçasını jelatinledim inan o kadar korkmadım sadece denersem olur dedim ve ilk başta yanma oldu 2 3 denemeden sonra tabi gir çık gir çık ya bildiğin acısız ağrısız girdiUcu girdiyse gerisi kolay canım acı duyman kasmanlada alakalı olabilir tam o anda nefes al karnın şişene kadar verdiğinde ıkın ve eşin aşağıya eğim versin emin ol canının yanmayacağına inandır o anı düşün ve olumlu bi şekilde problemsiz yaptığını düşün ben öyle yapıyodum yatak ucundada deneyebilirsiniz
inşallah inşallah :) hatta ne acısı hoşuna bile gidiyosadece hergün dene yeterki :)
bak işte kendn diyosun cnm acı yok ne güzel :)kız varya benim aklıma hep acıyacak diye gelio halbıkı aparatları denedığımde hiç acı yoktu...
hadi gözün aydın cnmaaayyy kaynanam kalmadı gitti çok şükür![]()
valla etim kemiğimden ayrıldı kalacak diye
![]()
hep cocuk lafı acmaya calıltı lafı hep tıkadım :) ikiye bi doktora niye gitmionuz siz deden felan cocuk soruo ... nebilim herkez sizin cocuk yokmu diye sorup duluolar dedi.. bende olur bağlım gidecezde eşim izin alamadı dedim .. :) bide 2 yasındakı torunuda vardı yanında ikiye bi senin kızını alacaz demi oğluşuma yengesiii dio.. bende olsunda bi bakarız inşALLAH İLKİ KIZ OLUR DEDİM HEMEN YOK İLK ÖNCE OĞLUN OLSUN DİO.. ben bu işi yaparsam hamilede kalırsam cocukta kız olursa bukende tühhh keşke ilki oğlan olsaydı der emimin varya.. bide onunla kafa ütüler
![]()
gıcık oluom bazı
işte o gazla eşine git:) ben öyle yendim :)burdakıler hep böyle olumlu yazınca bi gaza geliom.. inşallah bu gaz fulll devam eder :)
gözün aydın canım :)) sorgu sual bitmez derler ya öyle yani.. çocuk yokmu soruları ilkınden sonra ikinci ne zamana döner kızdan sonra oğlan ne zaman olur.. oğlansa e bi de kız yapın :))sonra onlar üstünden yürür gider..:) normal olanda bu galiba.. bende yok daha hiç aileden soran olmadı kayınvalidem dahil çocuk yapmıyonuzmu diye...anormal bizimkiler bence:))aaayyy kaynanam kalmadı gitti çok şükür![]()
valla etim kemiğimden ayrıldı kalacak diye
![]()
hep cocuk lafı acmaya calıltı lafı hep tıkadım :) ikiye bi doktora niye gitmionuz siz deden felan cocuk soruo ... nebilim herkez sizin cocuk yokmu diye sorup duluolar dedi.. bende olur bağlım gidecezde eşim izin alamadı dedim .. :) bide 2 yasındakı torunuda vardı yanında ikiye bi senin kızını alacaz demi oğluşuma yengesiii dio.. bende olsunda bi bakarız inşALLAH İLKİ KIZ OLUR DEDİM HEMEN YOK İLK ÖNCE OĞLUN OLSUN DİO.. ben bu işi yaparsam hamilede kalırsam cocukta kız olursa bukende tühhh keşke ilki oğlan olsaydı der emimin varya.. bide onunla kafa ütüler
![]()
gıcık oluom bazı
Çok sevindim canım demekki bu işi biran önce çözeceksin yanma normal p..le denemedede normal istemesekte kasıyoruz kendimizi bu boyuta alıştıktan sonra yavaş yavaş kalınlaştırabilirsincanım merhaba ben az önce dün demiştin ya parmak yapıyosan aparat yap diye aklıma takıldı makyaj fırçasını jelatinledim inan o kadar korkmadım sadece denersem olur dedim ve ilk başta yanma oldu 2 3 denemeden sonra tabi gir çık gir çık ya bildiğin acısız ağrısız girdi
Hepimiz senin gibiyiz canım bakamayan başı dönen var herkes ilerledi başardı emin ol bşraz gayretle düzenli egsersizlerle sende başarıcaksınçok sağolun kızlar biraz da olsa rahatladım.
ben kulağıma ve gözüme falan damla damlatamayan birisiyim, huylu derler ya hani. o yüzden baya zor olacakmış gibi geliyorbir de yüzü koyun ya da yan yatınca daha rahat hissediyorum onu deneyeceğim siz gaz verdikçe mutlu oluyorum çok sağolun
Hep
Hepimiz senin gibiyiz canım bakamayan başı dönen var herkes ilerledi başardı emin ol bşraz gayretle düzenli egsersizlerle sende başarıcaksın
çok sağol canım.
kağıda vajina çizmek de faydalı olabiliyormuş, bilinçaltına işliyor yazılan çizilen şeyler o yüzden bakmak kabullenmek adına. paylaşayım dedim kızlar ben deneyeceğim. resim yeteneğim yok ama baka baka çizmeye çalışıp egzersiz yapıcam :)
Buda başka bir alternatif canım denemekte fayda var birde sürekli o anı düşünün sanki oluyormus gibi herkes gibi rahatca yapıyomus gibi bununda bilinç altına işleyeceğini duymustum ben denedim kabullendimçok sağol canım.
kağıda vajina çizmek de faydalı olabiliyormuş, bilinçaltına işliyor yazılan çizilen şeyler o yüzden bakmak kabullenmek adına. paylaşayım dedim kızlar ben deneyeceğim. resim yeteneğim yok ama baka baka çizmeye çalışıp egzersiz yapıcam :)