• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gözün aydın canım :)) sorgu sual bitmez derler ya öyle yani.. çocuk yokmu soruları ilkınden sonra ikinci ne zamana döner kızdan sonra oğlan ne zaman olur.. oğlansa e bi de kız yapın :))sonra onlar üstünden yürür gider..:) normal olanda bu galiba.. bende yok daha hiç aileden soran olmadı kayınvalidem dahil çocuk yapmıyonuzmu diye...anormal bizimkiler bence:))
e-e sende kaldığın yerden devam o halde:)

ne güzel .. :) inşallah devam edecem adetım bitsin :)

Yenen arkadaşlar nezaman dan sonra ilişkileriniz de kasılma tamamen ortadan kalktı.zevk almaya başladiniz mi peki benim gel gitler hala sıkıntı kasılmam tamamen ortadan kalkmadı
bnmde devam ediyo cnm git gel fazla yapamıyrm hafifte olsa kasıyorum kendimi iyice alıştıkca herşey düzene girer

Merhaba,
6 aylık evliyim hala birleşme olmadıı yardım lütfenn bursada bu konuyla ilgilenen doktor varmı kesin çözüm alabileceğim. Denemelerimizde sürekli bacaklarımda titreme oluyor eşimi itiyorum cok zor durumdayımm Allah rızası için yardım edin

Yenen arkadaşlar nezaman dan sonra ilişkileriniz de kasılma tamamen ortadan kalktı.zevk almaya başladiniz mi peki benim gel gitler hala sıkıntı kasılmam tamamen ortadan kalkmadı
evet ya bu soruyu bende merak diyorum aynı durum bende de var. her seferinde ilk girrken sanki çok acıcakmış gibi korkuyorum. ama girdikten sonra korku kalmıyo:)

Merhaba,
6 aylık evliyim hala birleşme olmadıı yardım lütfenn bursada bu konuyla ilgilenen doktor varmı kesin çözüm alabileceğim. Denemelerimizde sürekli bacaklarımda titreme oluyor eşimi itiyorum cok zor durumdayımm Allah rızası için yardım edin
canım egzersiz denedin mi. parmak ya da aparat

Tabii ki korkak ve problemli değilsin canım benim. Allah'ın sevgili kulusun demek ki, sevdiği kullarına dert verip sınarmış rabbim. İstersen bir doktora telefon aç, tandığın bir doktor varsa daha rahat sorarsın, muayene olman gerekiyorsa mutlaka ol, ihmal etme birtanem.

Cesursun sen sadece yoruldun, bir an önce olsun bitsin istiyorsun, biraz daha sabır, vazgeçme sakın. Hemen bugün aparatını oluştur, moralini bozma, ertelemeden çalışmalarını sürdür tatlım. Ama önce şu şişliği bir çözüme kavuştur, herhangi bir jinekoloğu arayıp sorabilirsin, çekinme canımıniçi.

Haklısın canım ama arayabileceğim bi doktor yok hastaneye gitmem lzım orda da anlatıcam o an şişlik olmadığı için göremicek de birde muayene etmek istiyecek be zorlanıcam falan ne kadar faydalı olacak bana bilmiyorum:(
Birde canım senin şu konuda fikrini alayım,annem benim bu durumuma aşırı üzülüyo aylardır bir terapistbbulmuş nlp uzmanı bilinçaltı ile ilgili ya bu sorun tamamen,oraya götürücem seni parasını da ben ödicem yeterli iyileş mutlu olun diyo ;((( kendi üzüntümemi yanayım annaeciği üzdüğüme mi,sence yararı olurmu bu terapinin nacizane fikrini almak isterim

öyle cnm ama olmayınca da olmuyo bnde eşimle severek evlendm 1.5 sene ilişkiye giremedm daha 3 gün önce girdm düşün yani sen bnm gibi tembellik yapma çabala cnm

Haklısın canım ama arayabileceğim bi doktor yok hastaneye gitmem lzım orda da anlatıcam o an şişlik olmadığı için göremicek de birde muayene etmek istiyecek be zorlanıcam falan ne kadar faydalı olacak bana bilmiyorum:KK43:
Birde canım senin şu konuda fikrini alayım,annem benim bu durumuma aşırı üzülüyo aylardır bir terapistbbulmuş nlp uzmanı bilinçaltı ile ilgili ya bu sorun tamamen,oraya götürücem seni parasını da ben ödicem yeterli iyileş mutlu olun diyo ;((( kendi üzüntümemi yanayım annaeciği üzdüğüme mi,sence yararı olurmu bu terapinin nacizane fikrini almak isterim

Eğer tedaviye inanırsan, işe yarayacağına yürekten inanırsan tabii ki bir faydası olur. Terapistte aşağı yukarı bizim söyleyeceklerimizi söyleyecektir sana fakat öyle bir sihirli kelime söyler ki sana, bu kulağına küpe olur ve yenmeni sağlar bunu bilemeyiz. Sana gitme diyemem, ama gideceksen de inanarak git yoksa bir fayda göremeyebilirsin. Anneciğinin üzülmesi de beni çok üzdü, inşallah en kısa zamanda yenersin canım, pes etme ne olursa olsun, annen için yen şu illeti.

Back
X