• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah cnm acıdığını hissettiğin an hemen kaçma üstüne git bu gece bitirmeden gelme buraya gözüme gözükme bak:):)
:)) ya ama ben sadece başına alcam demiştim.. panik yaparım ben..:) zaten misafir gelcekmiş.. inşllh yatıya kalmazlar bu gece.. nasıl böyle denk gelirler anlamıyom..

canım benim sende iyi ki varsın sende kurtulup aramıza katılacaksın seninle daha da güzel şeyler konuşup sohbet edecez inşallah o günü bekliyoruz:KK15::KK36:
Sende iyiki varsın canım benim burdaki herkes birbirine candan yardım etmeye çalışıyor yakında inşallah bebişlerimizide konusacaz herkes yenecek mutlaka

kızlar süpersiniz ya acayip gaza getirdiniz beni.. kocam yapamıyo walla bu kadarını:)) ama işte gel gör ki daha eşim yok piyasada birde misafir var :)) bugün başını koyabilsem gerçekten bana yeter böyle böyle inşallah yavaş yavaş olur.. saolun kızlar

kızlar süpersiniz ya acayip gaza getirdiniz beni.. kocam yapamıyo walla bu kadarını:)) ama işte gel gör ki daha eşim yok piyasada birde misafir var :)) bugün başını koyabilsem gerçekten bana yeter böyle böyle inşallah yavaş yavaş olur.. saolun kızlar
canım hedefini yüksek tut:) deki bu gece olacak de sadece başı diye düşünme :) kenine güven ben inanıyorum sana:)

mocici mocici canımmm niye başa dönceksin bak 3gün yaptıysan bugünde rahatça yapabilirsin :) sana diyorum ama bende öncesinde bi gerginlik yaşıyorum :KK43:
Gerginlik yok kızlar denizde dalga sesi olmadı yağmur sesi kuşlar düşünüyoruz ve bol nefes alıyoruz hoooop olduda bitti maşallah. Benimde eşim rahatsız cuma günü kayınvalidemler geliyo on gün kalacaklar bayağı bi deneyemiycez kaygı yok korku yok aklıma geldiğinde olur ya diyorum olmadı baştan başladık diyelim ki bikere olduysa bidaha olur bikere başardıysak bidaha başarırız ödüllerimizide bebişlerimizin haberini.alarak yaşarız ohhhh misss :))

Desteğiniz çok güzel hemen heves ediyor insan ama gel gelelim bi kulak çöpünü bile sokamıyorum ben kızlar ne yapmam gerekiyor nasıl olur bu iş yardımınıza çok ihtiyacım var

Gerginlik yok kızlar denizde dalga sesi olmadı yağmur sesi kuşlar düşünüyoruz ve bol nefes alıyoruz hoooop olduda bitti maşallah. Benimde eşim rahatsız cuma günü kayınvalidemler geliyo on gün kalacaklar bayağı bi deneyemiycez kaygı yok korku yok aklıma geldiğinde olur ya diyorum olmadı baştan başladık diyelim ki bikere olduysa bidaha olur bikere başardıysak bidaha başarırız ödüllerimizide bebişlerimizin haberini.alarak yaşarız ohhhh misss :))
zaten saniyelik bi korku benim :) geçiyo hemen sonra:)

mocici mocici canımmm niye başa dönceksin bak 3gün yaptıysan bugünde rahatça yapabilirsin :) sana diyorum ama bende öncesinde bi gerginlik yaşıyorum :KK43:
bnde geriliyorm cnm ya ister istemez basi aciyo ya devami kolay oluyo da ikinci deneme daha rahat oluyo bugun de yapcaz kocacim erken geldi ;)

Back
X