• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[QUOth27, post: 40028266, member: 586010"]canım biz bi gün durup bi gün yapıyoz :) dün yaptık :) bide orda sivilce çıkmış ya :KK43:[/QUOTE]Aman hersey bitti de bi sivilce kalmisti cnm :))gecer onlari falan kafana takma bn hergun yapiyrm cabuk alissin diye sadece dun yapmadk onu da bilerk yapmadk bugun yine yapcaz

slm kızlar ben 2 hafta yarısına kadar alabildim zeytinyağı ile sonra araya adet dönemi girdi şimdide mantar oluşmuş zeytinyağı nedeniyle aparat çalışmalarına ara veriyim mi?Bide benm eşim artk çok sabırsız davranıyor bazen çalışırken zorla yapmaya kalkıyor geçen gün sen çalışmalarda eş parmağını yapmadın diye zorla kendi parmaklarını soktu onla çalışmak çok stresli oluyor artk ama bu yüzdende çalışmayı bırakmak istemiyorum ağlaya ağlaya yine eş çalışması yapıyorum sizin eşleriniz sizle nasıl çalışıyor bn artk bıktım bu illeten nasıl kurtulucam eşimde artk psikolojimi bozmaya başladı

slm kızlar ben 2 hafta yarısına kadar alabildim zeytinyağı ile sonra araya adet dönemi girdi şimdide mantar oluşmuş zeytinyağı nedeniyle aparat çalışmalarına ara veriyim mi?Bide benm eşim artk çok sabırsız davranıyor bazen çalışırken zorla yapmaya kalkıyor geçen gün sen çalışmalarda eş parmağını yapmadın diye zorla kendi parmaklarını soktu onla çalışmak çok stresli oluyor artk ama bu yüzdende çalışmayı bırakmak istemiyorum ağlaya ağlaya yine eş çalışması yapıyorum sizin eşleriniz sizle nasıl çalışıyor bn artk bıktım bu illeten nasıl kurtulucam eşimde artk psikolojimi bozmaya başladı
eş burada çok önemli cnm sabirla sana destek vermesi lazım bu süreçte çok ihtiyaç oluyor esinle konuş bence eşinin sevinmesi lazm sana destek cikmasi lazm caba gösteriyor diye neden boyle yapiyo ki sen pes etme devam et Cnm anliyorm seni ama kurtulmak için devam etmek zorundasin

[QUOth27, post: 40028266, member: 586010"]canım biz bi gün durup bi gün yapıyoz :) dün yaptık :) bide orda sivilce çıkmış ya :KK43:
Aman hersey bitti de bi sivilce kalmisti cnm :))gecer onlari falan kafana takma bn hergun yapiyrm cabuk alissin diye sadece dun yapmadk onu da bilerk yapmadk bugun yine yapcaz[/QUOTE]
bende yormak istemiyorum kendimizi canım :)

eş burada çok önemli cnm sabirla sana destek vermesi lazım bu süreçte çok ihtiyaç oluyor esinle konuş bence eşinin sevinmesi lazm sana destek cikmasi lazm caba gösteriyor diye neden boyle yapiyo ki sen pes etme devam et Cnm anliyorm seni ama kurtulmak için devam etmek zorundasin
o artk osun bitsin istiyor sanki biz istemiyoruz yarısı girer tamı nasıl girmez diye düşünüyor ittirmiyorsun diyo halbuki ıkınarak hepsini almaya çalışıyorum ama bi yerden sonra gitmiyor bi türlü :(

[QUOTE="math27,z[/QUOTE]
bende yormak istemiyorum kendimizi canım :)[/QUOTE]yapsan iyi de olur gerçi sen bilirsin nasıl istersn hayatin:)

ece ulusoyost: 40028685 .!.:
o artk osun bitsin istiyor sanki biz istemiyoruz yarısı girer tamı nasıl girmez diye düşünüyor ittirmiyorsun diyo halbuki ıkınarak hepsini almaya çalışıyorum ama bi yerden sonra gitmiyor bi türlü :KK43:
Kendini kastigin icin olmuyo cnm zorlama birak kendisi kaysin gitsn yavs yavas ittir zorla yapma gitmez tabi sende kasiyosn bi de kendini o yuzden esinle de guzelce konus al karsina anlat tek tek

canım ben sana bişey söyleyeyim sen benden daha çabuk yenersin bunu gerçekten samimiyetle söylüyorum ve buna inan.. eşinin sabirsizlığını avantaja çevir.. senin için daha büyük motivasyon yok gerçekten o sabirsız oldukça sen daha çok egzersiz yaparsın daha sıkılmaya vaktin olmaz çabuk yol alırsın süreç kısalır.. benim eşim ohooo. o kadar anlayışlıki fazla yani .. ben bırakırsam zorlamaz hiiç ben dırdır etmesem var ya zaten hiiiç deneyeceği yok tek başıma yapcam sanki.. hadi bi deneyelim onca zaman geçti bir kere duymadım ağzından noolcaz biz böyle diye.. ben diyince de olsun biz böyle de güzeliz.. bi süre sonra sen çileden çıkıyon:):) ama tabi zorlama olayı farklı degerlendirilmeli bence hoş değil.. hassas bir konu fazlasıyla herşeyi etkiliyo senin istemediğin bir şeyi yapması bile seni o kadar etkiler ki ki zorlamasını düşünemiyorum bunun için onunla konuş onu sen yönlendirmeye çalış ..sana yardımcı olmasını sagla.. o da mutlaka stresten ve ne yapacağını nasıl yaklaşacağını bilememesindendir..

Gerginlik yok kızlar denizde dalga sesi olmadı yağmur sesi kuşlar düşünüyoruz ve bol nefes alıyoruz hoooop olduda bitti maşallah. Benimde eşim rahatsız cuma günü kayınvalidemler geliyo on gün kalacaklar bayağı bi deneyemiycez kaygı yok korku yok aklıma geldiğinde olur ya diyorum olmadı baştan başladık diyelim ki bikere olduysa bidaha olur bikere başardıysak bidaha başarırız ödüllerimizide bebişlerimizin haberini.alarak yaşarız ohhhh misss :))
canım inşllh allah gönlüne göre hayırlısyla sağlıkla verir bebişini mutlu olursun... biz henüz düşünmüyoruz bebek farkettim o da büyük motivasyon aslında.. ben bi sene daha yapmak istemiyorum çocuk ondan mı agırdan alıyom acep bu vaji olayını bilemedim..

canım inşllh allah gönlüne göre hayırlısyla sağlıkla verir bebişini mutlu olursun... biz henüz düşünmüyoruz bebek farkettim o da büyük motivasyon aslında.. ben bi sene daha yapmak istemiyorum çocuk ondan mı agırdan alıyom acep bu vaji olayını bilemedim..
kız senin ne işin var burda bn ne dedim sana cadı:KK53:

benim kocam da gelir şimdi ama bu misafiri napcam bilemedim.. haala gider diye bi umut bakıyom gözlerine.. kuzenmiz belkide kalmaz o da eşimi bekliyo ben gibi:) neysem ben kaçayım artık kızlar iyi geceler hepinize.. yapamazssam hiçbişiy yine konuşun olurmu benimle yarin:))

canım ben sana bişey söyleyeyim sen benden daha çabuk yenersin bunu gerçekten samimiyetle söylüyorum ve buna inan.. eşinin sabirsizlığını avantaja çevir.. senin için daha büyük motivasyon yok gerçekten o sabirsız oldukça sen daha çok egzersiz yaparsın daha sıkılmaya vaktin olmaz çabuk yol alırsın süreç kısalır.. benim eşim ohooo. o kadar anlayışlıki fazla yani .. ben bırakırsam zorlamaz hiiç ben dırdır etmesem var ya zaten hiiiç deneyeceği yok tek başıma yapcam sanki.. hadi bi deneyelim onca zaman geçti bir kere duymadım ağzından noolcaz biz böyle diye.. ben diyince de olsun biz böyle de güzeliz.. bi süre sonra sen çileden çıkıyon:):) ama tabi zorlama olayı farklı degerlendirilmeli bence hoş değil.. hassas bir konu fazlasıyla herşeyi etkiliyo senin istemediğin bir şeyi yapması bile seni o kadar etkiler ki ki zorlamasını düşünemiyorum bunun için onunla konuş onu sen yönlendirmeye çalış ..sana yardımcı olmasını sagla.. o da mutlaka stresten ve ne yapacağını nasıl yaklaşacağını bilememesindendir..
konuşuyorum canımda o yine bildiğini okuyor sabrımı zorluyor

tamam gitcem:) son bi bakiim dedim kızlar ne kaynatıyo:) dayanamadım arkadaşın yazdığına:))
bu aradasen de hala burdasın kocan da gelmiş erkenden ama gözümüzden kaçmıyo yani:)
dur kız adam bi dinlensin kendine bi gelsin ondan sonra icabına bakcam bn hadi sen kocanın yanına git çene yorma burda :KK45::KK45:

benim kocam da gelir şimdi ama bu misafiri napcam bilemedim.. haala gider diye bi umut bakıyom gözlerine.. kuzenmiz belkide kalmaz o da eşimi bekliyo ben gibi:) neysem ben kaçayım artık kızlar iyi geceler hepinize.. yapamazssam hiçbişiy yine konuşun olurmu benimle yarin:))
yapmadan gelme dedim dimi sana gelirsen kafana terlik fırlatıcam :p:p

kızlar ben pes ediyorum artık! bugün denedim egzersiz yapmayı yine olmadı YİNE!
kendinize iyi bakın canlarım, size bol şanslar diliyorum umarım yenersiniz şu illeti.

D
Doğru canım ondan kaynaklıdır bende hep hadi bakalım bebek için diye kendimi zorladım eşime kalsa ohoooooo ben böylede iyiyim diyip duruyodu ama bebek isteği artrıkça bende daha bi.azimlendim sende başka istekler bulabilirsin canım beklemekte fayda var tabi aklımı karıstırmıyo değil acaba tam alışssam öylemi yapsak falan ama bikeredende olacak değil ya deneye deneye görecez ne zaman olacak Allah isteyen herkese istediği Zaman versin

Back
X