• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Elimden geleni yapiyom ama gercekten dun bizde denedik cok rahattim .. Rahat bir pozisyon bulduk en azindan bu da bisiydir.. Ama ereksiyon kaybi oldu.. Sonra mola verdik bir dahabdenedik sanki kafasi girdi gibi ama yine ereksiyon kaybi oldu saat 03.00oldu artik biraktim yani... Uykusuzluktan olcem heralde. Tum gun is yerinde ruh gibiydim.. Ama tabiki iyi hissediyorum cunku deneme yapmak bile bisiydir olmasa da bissurru sey ogtreniyosun anliyosun..en azindan denemekten pes etmiyorum
evet cnm denemekte bişeydir başı girseydi kesin hissederdiniz girmemiştir kesinlikle denemelisn cnm devam etmelisin bu şekilde bna güzl heberler ver bebiş haberini de beklicem daha hadi bu işi bi an önce bitirde bebek yapın tembellik yapma ne 3 ü bn sabahın 4 ne kadar yaptığımı biliyrm cnm

Ya da esini de gotur doktora... Senin anlatmanla doktorun anlatmasi ayni olsada etkisi farkli olabilir... Egzersiz yaparken zarin bozulabilir de bozulmayabilirde ama onun da bunu bilip anlamasi gerekebilir...

adanis çok teşekkür ediyorum artık bu yıpratıcı durumdan kızlar gibi bende kurtulmak istiyorum gerçekten yorucu...okuduğun şeyleri baştan okumak, aynayı karşına alıp 2 parmak sonra 3 işte ya alıyorum ne var işte 2 de girdi 3 tee artık onu alayım diyorum bakıyorum üstte denk gelmiyo altta yapalım ondada acayip bi acı oldu son denemede tabii eşim söndü herhalde diyorum bu kadar kasmaya acı değildir çünkü yönde sanırım sıkıntı oldu kasmayla bu kkadar acı olmaz herhaldde dimi

İnşallah canım, sende yeneceksin tabii. Ne kadar yorucu bir süreç olduğunu biliyorum. Uzun süre uğraştıysanız sönme olması normal, sen kastığın için girişi kapatıyorsun, eşin giremeyince de p..s sertliğini yitiriyor. Hem altta hem üstte olduğun pozisyonda başarılı olamadıysanız, benim söylediğim yatak ucu pozisyonunu mutlaka deneyin. Başaramama sebebiniz pozisyon yanlışlığı gibi geldi bana, doğru pozisyonu bulduğunuzda yeneceğini düşünüyorum.

evet cnm denemekte bişeydir başı girseydi kesin hissederdiniz girmemiştir kesinlikle denemelisn cnm devam etmelisin bu şekilde bna güzl heberler ver bebiş haberini de beklicem daha hadi bu işi bi an önce bitirde bebek yapın tembellik yapma ne 3 ü bn sabahın 4 ne kadar yaptığımı biliyrm cnm
Aksama kadar is yerinde dunya kadar sey anlatiyom insanlara waallahi hic yorulmuyorum da su is cok yoruyo ya...yarim saat egzersiz yapinca bile tukeniyom resmen... Ama bu sefer azmettim cidden insalah ben de yenicem

Aksama kadar is yerinde dunya kadar sey anlatiyom insanlara waallahi hic yorulmuyorum da su is cok yoruyo ya...yarim saat egzersiz yapinca bile tukeniyom resmen... Ama bu sefer azmettim cidden insalah ben de yenicem
kendine güven cnm başaracaksn bn biliyrm bak gör bu hafta bize güzel haber vereceksn :)

Bakmaya bile korkarken bi kulak çubuğuyla başladım.. Bu site sayesinde cesaret topladım.. Aylarca sürdü ama egzersizlerle başardım.. Tek olay gerçekten egzersiz.. Hala inanamıyorum olduğuna çünkü ne aci ne sancı hic bisi hissetmedim.. Nasıl yani bumuydu dedim defalarca :) ben uzun zamandır her aparatı yapıp p..i yapamiodum. Ucu bile olmuyordu. Her esli deneme öncesi aparatı içimde bekletiyodum vajina esnesin diye.. Yanlismis arkadaslar. Bu gece sadece sırayla tek parmak 2 parmak 3 parmak yaptım. İçeriyi bol bol yagladim.. Ben bebek yagi kullaniyodum ama bi fayda görmedim. Size onerim vazelin.. Kati vazelin hem sürtünmeyi engelliyo hem de kayganlastirici etkili. Çok mutluyum ya 12 nisanda evlilik yıldönümü var ağlayıp duruyorum nolur o günden önce olsun diye Allahim dualarını kabul etti.. Korkmayın inanın bumuydu diyeceksiniz.. Benim yüzümden bunca ay stresle geçti.. Agladik üzüldüm esimle.. İnşallah daha zorlanmicami düşünüyorum. Dualarim hepimiz icin

Bakmaya bile korkarken bi kulak çubuğuyla başladım.. Bu site sayesinde cesaret topladım.. Aylarca sürdü ama egzersizlerle başardım.. Tek olay gerçekten egzersiz.. Hala inanamıyorum olduğuna çünkü ne aci ne sancı hic bisi hissetmedim.. Nasıl yani bumuydu dedim defalarca :) ben uzun zamandır her aparatı yapıp p..i yapamiodum. Ucu bile olmuyordu. Her esli deneme öncesi aparatı içimde bekletiyodum vajina esnesin diye.. Yanlismis arkadaslar. Bu gece sadece sırayla tek parmak 2 parmak 3 parmak yaptım. İçeriyi bol bol yagladim.. Ben bebek yagi kullaniyodum as na bi fayda görmedim. Size onerim vazelin.. Kati vazelin hem sürtünmeyi engelliyo hem de kayganlastirici etkili. Çok mutluyum ya 12 nisanda evlilik yıldönümü var ağlayıp duruyorum nolur o günden önce olsun diye Allahim dualarını kabul etti.. Korkmayın inanın bumuydu diyeceksiniz.. Benim yüzümden bunca ay stresle geçti.. Agladik üzüldüm esimle.. İnşallah daha zorlanmicami düşünüyorum. Dualarim hepimiz icin

Canım benim, ne güzel anlatmışsın. Tebrik ediyorum seni, çok mutlu oldum hazancım :KK68::KK68::KK19:

Bakmaya bile korkarken bi kulak çubuğuyla başladım.. Bu site sayesinde cesaret topladım.. Aylarca sürdü ama egzersizlerle başardım.. Tek olay gerçekten egzersiz.. Hala inanamıyorum olduğuna çünkü ne aci ne sancı hic bisi hissetmedim.. Nasıl yani bumuydu dedim defalarca :) ben uzun zamandır her aparatı yapıp p..i yapamiodum. Ucu bile olmuyordu. Her esli deneme öncesi aparatı içimde bekletiyodum vajina esnesin diye.. Yanlismis arkadaslar. Bu gece sadece sırayla tek parmak 2 parmak 3 parmak yaptım. İçeriyi bol bol yagladim.. Ben bebek yagi kullaniyodum ama bi fayda görmedim. Size onerim vazelin.. Kati vazelin hem sürtünmeyi engelliyo hem de kayganlastirici etkili. Çok mutluyum ya 12 nisanda evlilik yıldönümü var ağlayıp duruyorum nolur o günden önce olsun diye Allahim dualarını kabul etti.. Korkmayın inanın bumuydu diyeceksiniz.. Benim yüzümden bunca ay stresle geçti.. Agladik üzüldüm esimle.. İnşallah daha zorlanmicami düşünüyorum. Dualarim hepimiz icin
Tebrikler canım burdaki herkese umut ısıgı oldun :)))

Back
X