- 29 Aralık 2014
- 411
- 288
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #189.361
umutsuzluk yok canm bizim kapimiz umutsuLuga kapali olsnya inşallah ya.. bazen çok umutsuzlanıyom![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umutsuzluk yok canm bizim kapimiz umutsuLuga kapali olsnya inşallah ya.. bazen çok umutsuzlanıyom![]()
Ins. Kuzum hep bi hayal kirikligi yasamaktan biktim artik oluversin yaains kuzum baklm gun dogar guzl ferh we umutlu bizm icin
inşallah canım...umutsuzluk yok evet bazen öyle esiyo karamsarlık rüzgarı esti geçti bile:)umutsuzluk yok canm bizim kapimiz umutsuLuga kapali olsn
olcak canım olcak... biz inanırsak bu iş olacak:)Ins. Kuzum hep bi hayal kirikligi yasamaktan biktim artik oluversin yaa![]()
Canim mesajini yeni gordum ozelden yazmayi bilmiyorum canim maalesef sık kullanmadigim Icin.burdan sorabilirsin canim sorun olursa:)canim bana ozelden yazarman ben sanaicin.yazamadim da
Olacak tabiki de benim olduysa sizin de olacakolcak canım olcak... biz inanırsak bu iş olacak:)
Ins. Canim yaa Allahn izniyle bian once olup bitsin hic bisey hissetmiyelim ruhumuz duymasin aaa olmus mu diyelimm INSALLAHHHolcak canım olcak... biz inanırsak bu iş olacak:)
günaydın bebeğim dün sonra yapamadık biz uyuduk erkenden çok yorgundu bgn inşallah deneyecemkız delirme allah allah..kendini olumsuza şartlandırma şekerim..ne diyo kızlar başı girdikten sonra gerisi çok kolay demiyolarmı ondan öyle diyom.. sen bu işi hallettiğini düşün...içine şüphe düşmesin işin zorunu anlatmışım geriye bişiy kalmamış gibi düşün :) deli kız ya.. hadi ben senden tüyo bekliyom hadi kuzum hallet de gel şu işi:)
aynen bizde öyle yapıyoruz dur devam et nefes alıyorum falan sonra geri çekiliyorum ama bugün geri çekilmeyecemCanım kızlık dediğin şeye takılma... Bende çok önemsedim ki buna saygı duyarım hayatında bir kere yasadıgın bi şey..onu asla düşünme ilişki sırasında... Yaradan bunu bayanlara vermiş bi nedeni var.. Ama acı yokkkkk...bak ben deli gibi kasmama rağmen o sorunu çözdüm ki kızlık vajinanın girişinde bi bakmışın yokkk...sana kimse kızmaz kızamaz aslaaaa... Bunu hepimiz yaşadıkkkk...benden sana tavsiye o giriyor ya birazcık eşine dur de devam et sonra dur de devam et. Aranızda şifre oluşturun dur ddiye. O bir iki saniye bekleesin devam etsin ok...
aynı durumdayız ama seni telkin edeyim zaten vajinin içinde boşluk var eşinin p...si onun yönünü alıyor nereye ittirrirsem diye değil işte bende tıkanıyorum cesaretim kaçıyor ama benim fakat başaracaaaaaaazAnlamiyorum ki neden yani yarisina kadar girdi daha da gitmiyo...ittiremiyorrum sonrasinda.. sanki yanlis yerde yanlis tarafa ittirecekmisim gibi hissediyorum
bak o içerdeki kaslar istem dışıdır sen o kasları fark edince nerden kasıldığını anlarsın kegel denilen egzersizde dünyanın en basit egzersizi. o kaslara gelince açılmasını bekleme işte o kası öğrenince sen açacaksn suanda hangi kas oldugunu bilmediğinden öyle. yani bende eşimin p..sinin başını geçiriyorum biraz ilerliyorum sonra korku oluşuyor benmde o kokruyu yenmem lazımkızlar selam, ben ince aparatı bile yaklaşık 2 cm.den sonra alamıyorumşimdiye kadar uzun zaman aparatlarla çalıştım, kalınlaştırdım aparatları filan. meğer en incesini bile doğru dürüst alamamışım. 2 cm.den sonrasını alamadığımı farkedince vajinanın yapısını biraz inceledim, anladığım kadarıyla zaten o kasılan kaslar vajina girişinden yaklaşık 1.5 2 cm sonra başlıyor. yani ben kasları hiç aşamadım öyle girişlerde takıldım
o kasları aşmak için yapmam gereken nedir? acaba kegel egzersizlerini mi yapmalıyım? hiç yapmadım şimdiye dek. yoksa o kaslara gelince durup açılmasını mı beklemeliyim? ya aparat maparat olmasa direk eşimizle, kremdi vazelindi, sürsek girse
aparatlarla aşk yaşıyoruz resmen.
Bendee yenemiyooorrruuuummmm :'(
canım yarısından sonra eşin ittirmeye çalışsın. sen derin nefes al ver o sırada eşin ittirsinAnlamiyorum ki neden yani yarisina kadar girdi daha da gitmiyo...ittiremiyorrum sonrasinda.. sanki yanlis yerde yanlis tarafa ittirecekmisim gibi hissediyorum
aslında o kaslar vajinanın girişinden itibaren başlıyo. sen 2cmlik yeri aşmıın canım. aslında parmakla yapsan kendini nasıl sıktığını anlıcaksın. biz eşmle yaparken ben nasıl gevşiyeceğimi bilmiyodum parmakla yendim o sorunukızlar selam, ben ince aparatı bile yaklaşık 2 cm.den sonra alamıyorumşimdiye kadar uzun zaman aparatlarla çalıştım, kalınlaştırdım aparatları filan. meğer en incesini bile doğru dürüst alamamışım. 2 cm.den sonrasını alamadığımı farkedince vajinanın yapısını biraz inceledim, anladığım kadarıyla zaten o kasılan kaslar vajina girişinden yaklaşık 1.5 2 cm sonra başlıyor. yani ben kasları hiç aşamadım öyle girişlerde takıldım
o kasları aşmak için yapmam gereken nedir? acaba kegel egzersizlerini mi yapmalıyım? hiç yapmadım şimdiye dek. yoksa o kaslara gelince durup açılmasını mı beklemeliyim? ya aparat maparat olmasa direk eşimizle, kremdi vazelindi, sürsek girse
aparatlarla aşk yaşıyoruz resmen.
2 parmak başarılı ama 3 olmadı olmuyor da korkuyorum kasıyorum kendimi yaklasmasına dahi katlanamıyorm[/QUOTE]yenemiyorum kelimesini bu sayfa kabul etmiyor fundacım, elbette yeneceksin.
Şimdi hangi aşamada olduğunu bizlere yazar mısın, doktora gittin mi, egzersiz yaptın mı?
denk gelmeyen ne p..si mi? bende denk getirmediğimi düşündüm eşim p...sin ucu girince içerideki kasımı açıp kapadığımda içeride dedi ve bende altta olamıyorum eşim hakimiyeti alsın istemiyorum şimdilik yaniArkadaşlar ben de yenemedim hala geçen denedik ben 3 parmak ve yağ sürdüm hani denerken eşimle kolay olsun dedim ama denk gelmiyor hissedemedim bile üstte altta nasıl olacak anlamadım
canım bende denedim bephantolu bişeyini görmedim yaabn bepanthol kullanıyrm çok rahat alıyrm sen bilirsn cnm