• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın bebeğim dün sonra yapamadık biz uyuduk erkenden çok yorgundu bgn inşallah deneyecem :KK53: sende ne durumlar
canım işte yarısına kadar aldığıma mı sevineyim daha da ilerleyemediğime mi üzelim o hallerdeyim.. yani gerçekten yarısı girdi hatta ben de eşimde elimde tutmadım artık p. yi içerdeydi hatta eşim yavaş yavaş git gel yapmaya çalıştı hepsini hissettim ama bi cesaretlenip ittireemedim off poff.. eşim acayip gaza geldi bugün bitcek inan bana diyo... ben de acayip panikledim.. eski esteksiz halini özledim adamın:)

kızlar allah yardımcınız olsun bn yeneli bir buçuk hafta olcak bebiş için uğraşıyrz artk :) allah hayırlısını versin acı yok selluka kız sen hala burda debelenip duruyo musun:eek: bn sana ne dedim yenmeden gelme diye korkma dedim kendimi parçaladım burda yap şu işi senin yarıya kadar oldu hadi cnm güzel haberler ver :rolleyes:
:)) canım ya.. deme öyle gerçekten debeleniyom az kaldı diyom ama olmayınca sinir oluyorumdünden beri bende sinir krizlerindeyim.. .. bu sefer bişey demiycem sana ne desen haklısın.. ama çok emek veriyom ya:))

canım işte yarısına kadar aldığıma mı sevineyim daha da ilerleyemediğime mi üzelim o hallerdeyim.. yani gerçekten yarısı girdi hatta ben de eşimde elimde tutmadım artık p. yi içerdeydi hatta eşim yavaş yavaş git gel yapmaya çalıştı hepsini hissettim ama bi cesaretlenip ittireemedim off poff.. eşim acayip gaza geldi bugün bitcek inan bana diyo... ben de acayip panikledim.. eski esteksiz halini özledim adamın:)
kız benimkide fena gazda bugüne akslik çıkmazsa yapacaz olmaz sende cesaret al ayy bende sabahtan spor yapıyorum ne alakaysa :) yapacaz bitsin artık çocuk çalışması yapalım bariiii

canım yarısından sonra eşin ittirmeye çalışsın. sen derin nefes al ver o sırada eşin ittirsin

aslında o kaslar vajinanın girişinden itibaren başlıyo. sen 2cmlik yeri aşmıın canım. aslında parmakla yapsan kendini nasıl sıktığını anlıcaksın. biz eşmle yaparken ben nasıl gevşiyeceğimi bilmiyodum parmakla yendim o sorunu
canım saolasın evet bugün tekrar dediğin gibi yapıcam eger yine alabilirsem.. eşimin ittirmesine pek izin vermiyo gibiyim haaala.. bakalım akşam denersek tekrar dediğini yazdım bi köşeye

:)) canım ya.. deme öyle gerçekten debeleniyom az kaldı diyom ama olmayınca sinir oluyorumdünden beri bende sinir krizlerindeyim.. .. bu sefer bişey demiycem sana ne desen haklısın.. ama çok emek veriyom ya:))
eminim emek veriyosun cnm ama biraz daha gayret et sık dişini verme canını misalı:)hadi bugün bi deli cesareti gelsin sana yap şu işi hadi kız aaaa:63:

Sana tavsiye bugun ilişkiden hemen once egzersiz yap... o zaman kalan kismi da cok rahat giricek... kizlar inanin iliski oncesi egzersiz benim mucizem oldu... ayni durumdaydim yarisi olup kaliyodu hem de aylardir...

merhaba hanımlar. sanırım burda wajınusmus illetinden kurtulmak için yardım ediyorsunuz. kurtulmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim :KK43: nasıl başlamam gerekiyor. tavsiyeleriniz nelerdir. eşim anlayışlı bir insan bu arada

denk gelmeyen ne p..si mi? bende denk getirmediğimi düşündüm eşim p...sin ucu girince içerideki kasımı açıp kapadığımda içeride dedi ve bende altta olamıyorum eşim hakimiyeti alsın istemiyorum şimdilik yani
canım aynen p...s denk gelmiyo anlamadımya aaa sıkıp bırakayım diyosun yani sen nasıl hangi pozisyonda aldın?

kızlar bu cumartesi denedik 3 parmağı prezervatife geçirdim yağsız şeysiz girdi gaayet rahat sonra biraz da yağladım hani dedim nolur nolmaz o an korku olur anestol sürdüm çok az ama ona bile gerek yok diyodum içimden lüzümsuz kendimi böle hazırladım sıkıp bıraktım kasları nefes çalıştım yani aynayla girişini izledim sonuçta kendimi bunun normal bir süreç olduğuna inandırmalıydım eşimle denedik ama bir türlü alttta üstte nafile grimedi ama mervenidamyy nin dediğini denemem lazım içinde olduğunu anlamamış eşi sık bırak demiş ve öyle hissetmiş acaba bende de öyle bişey mi oldu ki sonrasında hafif bi ağrı gibi geçiçi bişey oldu ama ama olmayınca ikimiz de harap olduk yalnız

canım aynen p...s denk gelmiyo anlamadımya aaa sıkıp bırakayım diyosun yani sen nasıl hangi pozisyonda aldın?
ben üste geçiyorum eşime sırtım dönük oturuyorum oturmuşken p..si elinle ittiriyorum ileriye rahat bırakıyorum kendimi aşk kasları varya içerde onları açıp kapıyorum onları kastıgımı da eşim p...si ile hissediyor

C
kızlar bu cumartesi denedik 3 parmağı prezervatife geçirdim yağsız şeysiz girdi gaayet rahat sonra biraz da yağladım hani dedim nolur nolmaz o an korku olur anestol sürdüm çok az ama ona bile gerek yok diyodum içimden lüzümsuz kendimi böle hazırladım sıkıp bıraktım kasları nefes çalıştım yani aynayla girişini izledim sonuçta kendimi bunun normal bir süreç olduğuna inandırmalıydım eşimle denedik ama bir türlü alttta üstte nafile grimedi ama mervenidamyy nin dediğini denemem lazım içinde olduğunu anlamamış eşi sık bırak demiş ve öyle hissetmiş acaba bende de öyle bişey mi oldu ki sonrasında hafif bi ağrı gibi geçiçi bişey oldu ama ama olmayınca ikimiz de harap olduk yalnız
Canım bende de öyle oldu bir ağrı hissettimiöerde kastığımdan sanırım bgn deneyecem hedefi on ikiden vursun artık eşim :)

merhaba hanımlar. sanırım burda wajınusmus illetinden kurtulmak için yardım ediyorsunuz. kurtulmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim :KK43: nasıl başlamam gerekiyor. tavsiyeleriniz nelerdir. eşim anlayışlı bir insan bu arada
canm benm öncelikle buraya geldiysen cidden kafanda bitirmeye başlamışsın demektir seni tebrik ederim.bende burdaki arkadaşlardan gaz ve destek alarak yenmeye çalışıyorum. Hiç tedavi falan gördüm mü bu konu da eşinin anlayışlı olması da harika bunun içinde ayrı olarak sevidndim

aynı şey bende de var işte bende üye oldum sırf yardım için o normal birsey Bende çok ıkındım aynı senin gibi herkes aparat denerken ben nasıl geçirecem diye düşünüyorm bence yani benm fikrim aşağıda duran minik bir et parçası var o kızlık sanırım deliğin küçücük görünmesi de sanırım kızlıgımz dıruyor diye yoksa herkes yaparken biz neden yapamayalm ama işte korku korku onu yenmek getekiyor
Aynen canm ama cok caresz kalıo insan napıcagımı şaşrdm

Aynen canm ama cok caresz kalıo insan napıcagımı şaşrdm
yenecez her şekilde öncr olumsuzlukları falan at kafadan ben bgn o et parçasını sordum çok pardon bana dedi ki vaji içindr dil onu dert etme her kadında olur ama boyutu farklılık gösterir daha önce alttan muayene oldun mu dedi oldum dedim sorun olsa söylerlerdi dedi bizim büyüttüğümz bir olay aslında bısver yapısını falan yenmeyi düşünelim sadece

Back
X