Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar az önce yendim vajinusmusu ah inanın hiç acı yok nasıl boşyere zaman kaybetmişiz!! artik eşimde bende çok yorulmuştuk ama oldu! hiç kasmadım hemde önceden itmeden duramıyordum sürekli itiyordum.. yardım isteyen olursa elimden geleni yaparım. . benim yenmeme vesile olan Adanis olmasa yapamazdım çok ama çok teşekkür ederim

ah biz kadinlar

tebrik ederim cnm darisi diğer kizlara artk

CANIM SUPERSIN HAFTANIN ILK GUzel haberi darisi diger meleklere :)

tebrik ederim canımmmmm :) o an kendini nasıl rahatlattın ?nasıl motive oldun peki?

tebrik ederim canımmmmm :) o an kendini nasıl rahatlattın ?nasıl motive oldun peki?

canım o an gelince itiyordum normalde sonra eşime dedimki on saniye dur gözlerimi kapattım uyuduğumu düşündüm hep sonra oldu
mutlaka kontrol bizde olmadan yenilmez. . bunun yoluda aparatla çalışmak.. p...side sonra aparat gibi düşünüp aparat gibi kendin tutarak yapmak lazım ve aparattan çok daha kolay )

canım benim tebrik ederim...cok sevindim.. moral olsun bize de darısı başımıza inşallah:)

canımm gözün aydın ay darısı başımızaaa :) bende dün şöyle bir skntı oldu eşimle denedik başı giriyor ben kendimi oynatıyorum sonra meğerse başı çıkmış dün ittirince farkettik. pozisyon değiştirdik eşim hakimiyeti alacağı zaman eşimi itmesem de ayaklarımıla kapatıyorum yani yine yapamadık sen hangi pozisyonda denedin ?

Canım sen ne zamandır vajinilisin ve nasıl başladın neler yaptın bana deneyimlerinden bahseder misin ? ben orta parmağı alıyorum dün başladım ama sadece 1 parmak. 2si birden cesaret edemedim. denedim ama acı hissettim. ve kegel egzersizleri yapıyorum.

T
Tebrik ederim cnm darisi butun kizlarin basina.

sevdacım canımmmmmm hayat bundan 1 ay kadar önce biz burada nasıl yapılır olur mu derken,şimdi bizler yardımcı olmya çalışıyoruz...keşke kimse olmasa bu pis vajili.

kronikkkkkkkkkkkkkkk bak bak ne güzel şeyler yazmısın sen gözlerim doldu valla....

sevdacım canımmmmmm hayat bundan 1 ay kadar önce biz burada nasıl yapılır olur mu derken,şimdi bizler yardımcı olmya çalışıyoruz...keşke kimse olmasa bu pis vajili.
Aynen öyle canım o kadar illet hastalık ki canım ve daha bu hastalikdan haberdar olamayan ve sessiz arkadaşlar var ve biz hep beraber yardimci olcaz pes etmek yok

aynen dediğin gibi yapıyorum , makatta bir haraketlenme olması normalmi ? inş doğru yapıyorumdur.

Ben yeneli bir hafta oldu cannlarim... yani bir hafta önce burda care ariyordum. Ve aylardir bu haldeydim. Bakin bitti... biliyorum size hic bitmeyecek gibi geliyor. Bazen uzuntuden bazen bikkinliktan... ustunuzdeki o inanilmaz agirliktan agliyorsuunuz.. o sayisiz denemede her olmadikca yorgani basima cekip nasil aglardim... sizi yine sizin yasadiklarinizi yasamis biri kadar kimse anlayamaz...

"Kasma kendini rahat birak"cumlesi yapabilene kolaydı r... ama inanin ogreniliyor. Inanin bitiyor. Beynini z ve tum bedeniniz ogreniyor.

Cozum egzersizde. Bikmadan usanmadan pes etmeden calisin... olacak..

ben egzersiz yapmadan eş denemesi yapıyorum ya dün kurtulacam sandım o kadar umutluydum yani nasıl rahat bırakıyorsun ben ayağımı kasıyorum bgnde denemek istiyorum ama eşim her denemenin hüsrana dönüşecegine inanıyor yavaş yavaş ben bgn bitsin istiyorum

C
Cok guzel anlatmissin valla ole kolay geliyoki kasma demek insallah bizde yakin zamanda senin gibi bitti diyebiliriz.bu kadar ilerlemek bile insani mutlu ediyo.tebrik ederim seni.

Oncelikle insallah biter. Ama bugun bitircem haftaya btircem diye kendime sinir koyul plan yapmam benim hic isime yaramadı. O yuzden cok mantıklı gelmiyor bana boyle planlamalar...
nasil ogrendim kasmamayi? Guzel soru :)
Tabiki egzersiz yaparak. Cunku sen esinle denerken yasadigin o kasılmayi basta daha ince bir seyle asiyorsun. Giderek kalin seylerle asiyorsun. Oyle bir noktaya geleceksin ki egzersiz yaptikca simdi cok sıktı m kendimi diye anlayip sakince gevseyeceksin bu zamanla calisarak oluyor. Cok da uzun suren bir zaman değil zamanla dediysem..
bu nedenle egzersiz onemli.. apratin kalinini istenen duzeyde alica eşini nkini de sorunsuz aliyorsun zatenn. bu denemeler ikinizi dr yipratip daha cok caresizlestiriyoe. Cok degil bir hafta hizlica inceden kalina parmak veya aparar calismasi yapsan cok daha iyi ilerlersin...

ben aparatsız eşimin p..sinin başını alabiliyorum sonra rahatlıyorum ama ittirme olmuyor dünde kaydırdım iki defa alırken sonra yorulduk zaten. pozisyon değiştirdik hakimiyet onda olunca tam yaklaşınca bacaklarımı kasıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…