- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.421
canım sesini duydum cevap vermek istedim egzersiz yapıyorsan devam et eşli denemelerde hangi pozisyondaysan hangi şekilde rahat edeceksen öyle yap ve korkma tamam mı bak bn yaptım öldüm mü hayır kitlendim mi abartı bi kanamam mı oldu hayır bnlar tamamen uydurma kendine güven yap cnmdiğer kızlar nerde yenenler destek istiyoruz hmede en sağlamı ama ben her an hasta olabilirm inşalllah yarına kalır bugün denerim
kalabilirsin cnm bi problem olmaz bnde 1.5 hafta olacak yeneli hala tam anlamıyla kayganlaştırıcıları bırakamadm bizde bebek yapma aşamasına geçtik sen yeter ki yen bitsin sonra bebiş için uğraş sonra bize güzel haberler verslmm kızlar.. bi sorum olacak.. diyelimki ben şimdi, bu vajiden kurtuldum bebek istiom ama halen zeytinyağ ile eş denemesi yapıom .. yinede hamile kalabilirmiyimki hmm :)
O sorun yapmadikca sen rahat olursun benim bole hic bisey yapmadan 7 yilim gecti cnm hic erteleme bir an once basla burda herkes sana yardimci olur ben de daha egzersizlere yeni basladim doktora gidiyorum onun sayesi de baslayabildim ancak.çok teşekkür ederim ya şimdiden gaza geldim bile bir an önce adetim bitsin başlayayım istiyorum hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemistim daha yeni evli olduğumuz için eşim sorun yaratmıyor ama böyle uzayıp girmesinden korkuyorum
bende eşim ittirmese yapamazdım :) bide egzersiz yap öyle başla:)canım saolasın evet bugün tekrar dediğin gibi yapıcam eger yine alabilirsem.. eşimin ittirmesine pek izin vermiyo gibiyim haaala.. bakalım akşam denersek tekrar dediğini yazdım bi köşeye
Ben de randevu aldım doktordan ama nisanın sonuna verdiler. Ben burada yenebileceğime inanıyorum doktora da bilinçaltımdakiler düzelsin diye gidiyorum :) doktorda edindiğim bilgileri de burada paylaşacağım sonuçta bu biyolojik bi hastalık değil hersey beynimizle alakalıO sorun yapmadikca sen rahat olursun benim bole hic bisey yapmadan 7 yilim gecti cnm hic erteleme bir an once basla burda herkes sana yardimci olur ben de daha egzersizlere yeni basladim doktora gidiyorum onun sayesi de baslayabildim ancak.
Tabiki ole doktor farkli birsey solemiyecek bildigimiz seyleri soliyecek ama bilmiyprum ben asla yapamam dedigim parmak egzersizini yapmaya basladim bi yerde mecbur kaldim doktora gidince belki kendimi oyle hazirladim doktora gitmeden yenemem diye ama yinede faydasi oluyor.Ben de randevu aldım doktordan ama nisanın sonuna verdiler. Ben burada yenebileceğime inanıyorum doktora da bilinçaltımdakiler düzelsin diye gidiyorum :) doktorda edindiğim bilgileri de burada paylaşacağım sonuçta bu biyolojik bi hastalık değil hersey beynimizle alakalı
Canim sen nasıl başladın egzersizlere ben çok korkuyorum ya nasıl başlayacagimi bile bilemiyorumTabiki ole doktor farkli birsey solemiyecek bildigimiz seyleri soliyecek ama bilmiyprum ben asla yapamam dedigim parmak egzersizini yapmaya basladim bi yerde mecbur kaldim doktora gidince belki kendimi oyle hazirladim doktora gitmeden yenemem diye ama yinede faydasi oluyor.
canım çok sağol ya ben 3 parmak yaptım biliyosun aprata falan da yaptım denedim mi oluyo ilşki esnasında bile bakıyorum parmağımla yani orda daralma olmuyo ya canım ben pozisyon ayarlayamadım bide azıcık hala korkum var:))))canım sesini duydum cevap vermek istedim egzersiz yapıyorsan devam et eşli denemelerde hangi pozisyondaysan hangi şekilde rahat edeceksen öyle yap ve korkma tamam mı bak bn yaptım öldüm mü hayır kitlendim mi abartı bi kanamam mı oldu hayır bnlar tamamen uydurma kendine güven yap cnm
Inan aglaya aglaya basladim sonunda ilk etapta aynati aldim karsima sonra parmagimi yagladim serce parmakla basladim kegel yaparak ve nefes egzersisiyle birlikte yapmaya calistim zaten oranin acildigini hissettiginde korku geciyor ama ben 4 gun boyunca denedim hepsini almayi basaramadim.son gun cuma gunu yani vazelinle denedim ve hic ugrasmadan tamamen girdi aksamda esimin serce parmagini aldim kontrol bendeydi dur devam et diyerek basardim.ertesi gun randevumuz vardi ve ben odevlerimi basarmanin rahatligiyla gittim.korkma ve basla bunu herkes soluyodur ama ben yaptiysam sen de yaparsin inan sadece zaten gun gectikce alisiyosun ve daha rahat oluyorsun benim bu hafta orta parmak ve es isaret ve orta parmagi odevlerim insallah onu da basaririm.aklina takilan bisey oldugunda burda mutlaka yardim iste herkes yardimci oluyor.Canim sen nasıl başladın egzersizlere ben çok korkuyorum ya nasıl başlayacagimi bile bilemiyorum
Çok güzel aciklamissin acayip bi güven geldi yazdıklarını okuyunca hemen yarın başlamayı planlıyorum. Bu arada bi sorum olacaktı ben kegele bugün başladım kendimi sıkıp gevsettikce hafif bi sancı oluyor karnimda bi de hafiften karın kaslarını da sıktığımı hissediyorum normal mi yani kegeli yanlış yapmiyorumdur umarımInan aglaya aglaya basladim sonunda ilk etapta aynati aldim karsima sonra parmagimi yagladim serce parmakla basladim kegel yaparak ve nefes egzersisiyle birlikte yapmaya calistim zaten oranin acildigini hissettiginde korku geciyor ama ben 4 gun boyunca denedim hepsini almayi basaramadim.son gun cuma gunu yani vazelinle denedim ve hic ugrasmadan tamamen girdi aksamda esimin serce parmagini aldim kontrol bendeydi dur devam et diyerek basardim.ertesi gun randevumuz vardi ve ben odevlerimi basarmanin rahatligiyla gittim.korkma ve basla bunu herkes soluyodur ama ben yaptiysam sen de yaparsin inan sadece zaten gun gectikce alisiyosun ve daha rahat oluyorsun benim bu hafta orta parmak ve es isaret ve orta parmagi odevlerim insallah onu da basaririm.aklina takilan bisey oldugunda burda mutlaka yardim iste herkes yardimci oluyor.
Yardimci olabildiysem ne mutlu cnm once tuvalette dene istersen tut birak tut birak orda hissettigin seyi uygula sanki tuvaletini yapiyomussun gibi.Çok güzel aciklamissin acayip bi güven geldi yazdıklarını okuyunca hemen yarın başlamayı planlıyorum. Bu arada bi sorum olacaktı ben kegele bugün başladım kendimi sıkıp gevsettikce hafif bi sancı oluyor karnimda bi de hafiften karın kaslarını da sıktığımı hissediyorum normal mi yani kegeli yanlış yapmiyorumdur umarım
Normal canım.kendine sayı belirle ilk gün 15 defa mesela sonra ki.güm 20 yavaş yavaş arttır alışırsınÇok güzel aciklamissin acayip bi güven geldi yazdıklarını okuyunca hemen yarın başlamayı planlıyorum. Bu arada bi sorum olacaktı ben kegele bugün başladım kendimi sıkıp gevsettikce hafif bi sancı oluyor karnimda bi de hafiften karın kaslarını da sıktığımı hissediyorum normal mi yani kegeli yanlış yapmiyorumdur umarım
canım saolasın . o da gaza gelmiş durumda bu ara.. ittir diye söylesemmi söylemesem mi onu bilemedim:) kendi düşünmez zaten şöyle yap diyorum yapıyo canım bak şuraya diyom yapıyo ellerini kafanın üstüne koy diyorum koyuyo yüzüne bi de yastık kapatıyom...kölem oldu adam:)bende eşim ittirmese yapamazdım :) bide egzersiz yap öyle başla:)
canım benim vajina kaslarını tutar gibi yapıp biraz bekleyip bırakacaksın işte en kolayı idrarını yaparken tut biraz bekle bırak sonra ..bunu sayarak yap 15 20 kez yap 2-3 saat sonra yine yap.. bu egzersiz kegel egzersizi .. vajinadaki kasların farkına varıyosun konrtol etmeyi , kasıldığında rahatlamayı öğreniyorsun falan.. bahsettiğin ıkınma ise diğer egzersizlerde işe yarıyo.. yani eğer parmak egzersizine başladıysan ya da aparat ya da kulak çöpü hangisiyle çalışıyorsan artık.. bu aparatları vajinaya girdiriyorsun ya o aşamada ıkınmak işe yarıyo.. bunları ayrı ayrı çalış önce sonra harmanlayıp yapabilirsin..kızlar ya ben anlamadım bu egzersizleri. şimdi idrar yaparken tutar gibimi yapacağız egzersizi, yoksa karnımızı şişirip bırakırken parmağımızı vajinayamı sokacağız ? idrar yapar gibi yaparken karnımızı şişirmiyoruz aksine içine çekiyoruz o zaman tam tersi oluyor anlamadım ben. bana biri açıklasın lütfen.
Inanir misin bende simdi ona baktim internetten okuduguma gore parmak sokuldugunda bir haz alinmiyorsa gerekmiyormus kadin veya erkek parmagi faretmez diyor.yinede arastirmak lazimkızlar; saçma bir soru gelebilir ama parmak egzersizlerinden sonra boy abdesti gerekiyor dimi
yinede içime sinmez abdest alırız ama, hergün yapacağımız için bende duş alma özürlü bir insan olunca merak ettim. aynı şeyleri düşünmemiz normal çünki aynı sorunu yaşıyoruz. ben bu gün tutup bırakma egzersizi ile başladım. biraz sonarada parmak yapacağım. önce çamaşırları katlamam lazım :)Inanir misin bende simdi ona baktim internetten okuduguma gore parmak sokuldugunda bir haz alinmiyorsa gerekmiyormus kadin veya erkek parmagi faretmez diyor.yinede arastirmak lazim
kızlar; saçma bir soru gelebilir ama parmak egzersizlerinden sonra boy abdesti gerekiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?