• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar az önce yendim vajinusmusu ah inanın hiç acı yok nasıl boşyere zaman kaybetmişiz!! artik eşimde bende çok yorulmuştuk ama oldu! hiç kasmadım hemde önceden itmeden duramıyordum sürekli itiyordum.. yardım isteyen olursa elimden geleni yaparım. . benim yenmeme vesile olan Adanis olmasa yapamazdım çok ama çok teşekkür ederim

Bebeğim ne çok sevindim, gözlerim doldu, sen başardın, bir insanın gösterebileceği tüm cesarete, azim ve kararlılığa şahit oldum, harikasın. Çok şükür sana bugünleri gösteren rabbime. Kocaman öpüyorum seni, tatlım benim :KK68::KK68::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

allah allaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh orta boy aparatı yani 2 parmakt kalınlığında aparatı içime alabildim biraz acıdı oda galiba sert olduğu içindir.. :D :D :D 3-4 dk içimde bıraktım .. aparat içimdeyken sıktım bıraktım ... birazdanda 3 parmaağa yakın olan aparatı denicem :) aayyy mutlu oldum valla :)

allah allaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh orta boy aparatı yani 2 parmakt kalınlığında aparatı içime alabildim biraz acıdı oda galiba sert olduğu içindir.. :KK70: :KK70: :KK70: 3-4 dk içimde bıraktım .. aparat içimdeyken sıktım bıraktım ... birazdanda 3 parmaağa yakın olan aparatı denicem :) aayyy mutlu oldum valla :)
ay canım gözün aydın bende aşabilsem :)

ayy şimdide kalın aparatı yanı hemen hemen 3 parmak kadar kalınolan aparatın yarısındayım az acıo geri bıraktım ama tekrar denicemmm :)

Bebeğim ne çok sevindim, gözlerim doldu, sen başardın, bir insanın gösterebileceği tüm cesarete, azim ve kararlılığa şahit oldum, harikasın. Çok şükür sana bugünleri gösteren rabbime. Kocaman öpüyorum seni, tatlım benim :KK68::KK68::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

kıııızzz denemeler şuan süper gidiooo :) dün sen bi arkadaşa aparat içindeyken sık bırak dedinya öyle yapıom :)

kıııızzz denemeler şuan süper gidiooo :) dün sen bi arkadaşa aparat içindeyken sık bırak dedinya öyle yapıom :)

Yerim seni cimcime, aslında ben ne söylüyorsam, ne yazıyorsam o an hepinize söylüyorum biliyor musun, hepiniz üzerinize alınabilirsiniz :))

Aferin sana kuzum, maşallah çok güzel ilerledin. İşte kördüğümün çözüldüğü bir nokta var, bu herkes için farklı zamanlarda oluyor, kimi 2 günde, kimi 5 günde kimi haftalar sonra bu düğümü çözebiliyor. Sen artık mantığını kavradın, nasıl alman gerektiğini biliyorsun, acının olmadığını gördün, gerçekten çok da mutlu ettin beni.

Devam et sıkıp-bırakmalara, egzersizlerini de aksatayım deme :))) Canımsın.

o minnacık deliği büyütecez inş, parmak egzersizleri ile. POLYANNA canım nefesini verirken açılması lazım deliğin . bacaklarını iyice ayır ve aynadan bak bakalım
Canim ben aparatı degdirir degidirmez geri çektim yapamıyorum yaa Bayılacak gibi oluyorum garip bi his daha küçücük şeyi bile girdireniyorum deliricem :(

Yerim seni cimcime, aslında ben ne söylüyorsam, ne yazıyorsam o an hepinize söylüyorum biliyor musun, hepiniz üzerinize alınabilirsiniz :))

Aferin sana kuzum, maşallah çok güzel ilerledin. İşte kördüğümün çözüldüğü bir nokta var, bu herkes için farklı zamanlarda oluyor, kimi 2 günde, kimi 5 günde kimi haftalar sonra bu düğümü çözebiliyor. Sen artık mantığını kavradın, nasıl alman gerektiğini biliyorsun, acının olmadığını gördün, gerçekten çok da mutlu ettin beni.

Devam et sıkıp-bırakmalara, egzersizlerini de aksatayım deme :))) Canımsın.

ayy evet ama herhalde gene hemen eş denemesi yapamam gibi 2 3 gün daha böyle devam ederim sonra eş denemesine geçecem çünkü kalın aparatta biraz zorlanıom onuda aşana kadar devam edecem... :) ayy yok ara vermeyi düşünmüom artık çünkü geri baştan alması zor oluo :)

sende benim canımsın ...:KK68::KK68::KK68::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

ben zaten kim ne derse onları uygulamaya çalışıom bağzıları zor gelıo bağzıları kolay yapa bildiğimi hemen yapıom ama yaptığımı yazmıom :D :D :D

Canim ben aparatı degdirir degidirmez geri çektim yapamıyorum yaa Bayılacak gibi oluyorum garip bi his daha küçücük şeyi bile girdireniyorum deliricem :KK43:
tatlım serçe parmağı al eline bebe yağı ya da vezelin sür girişe de ben şimdi yaptım ve serçe parmağınınn ilk boğumunu aldım

kız bende şimdi ıkınınca minnacık bir delik görüyorum
ayy evet ama herhalde gene hemen eş denemesi yapamam gibi 2 3 gün daha böyle devam ederim sonra eş denemesine geçecem çünkü kalın aparatta biraz zorlanıom onuda aşana kadar devam edecem... :) ayy yok ara vermeyi düşünmüom artık çünkü geri baştan alması zor oluo :)

sende benim canımsın ...:KK68::KK68::KK68::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

ben zaten kim ne derse onları uygulamaya çalışıom bağzıları zor gelıo bağzıları kolay yapa bildiğimi hemen yapıom ama yaptığımı yazmıom :KK70: :KK70: :KK70:

Çok doğru, alış biraz, egzersizine devam et öyle eş denemesine geçersin canım benim.

Seni seni, neler başarıyorsun da haberimiz yok demek :KK19:

Kalın aparat 3 parmaktan daha kalınsa yarısını alman yeterli, hepsini almak için uğraşma güzelim. Hadi bakalım çok yakında güzel haberini alırız inşallah.

AYYYYY YEMİN EDİOM ŞİMDİ HEPSİNİ İÇİME ALABİLDİM 5 DK KADAR İÇİMDE KALDI HEP SIKTIM BIRAKTIM.... sanki sıkıp bırakınca alışıo orası :D :D sevindimmmm :D darısı herkezin başınaaa :D :D bide ıkınmadan denedim popomu cokk rahat b ıraktım öyle sanki daha rahat yaptım :D :D :D çookkk şükürrrr

benim gibi aparatla felan deneyen arkadaşlara tafsiyem acıo diye çekmeden yapınca insan dahada cesaretlenıo :D

Back
X