- 29 Aralık 2014
- 411
- 288
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #189.541
adanisim bana küstün mü 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CNm disaridan bakildiginda kucucuk bir delikmis gibi gozukur ama bu seni korkutmasin benim doktorum 5 cocyk doguran birinin bile vajisi kucucuk gorunur dedi hatta ben kucucuk bir delik var dedigimde bizim ki avm mi falan diye espri yapmisti.korkma parmagini vazeleinle yavas yavas oranin acildigini zaten anlayacaksin ben idrarimi yapar gibi hissettigimde aciliyo ikinma dedikleri nasil tam ben de bilmiyorum bilen arkadaslar detayli anlatirsa seviniriz.Ya kızlar ben incelemeye başladım ikiniyorum açılan bi delik göremiyorum ikinmayi mi beceremiyorum yoksa yerini mi bilmiyorum off ya daha egzersize nereden baslayacagimin yerini bulamıyorum
adanisim bana küstün mü![]()
Bebeğim o da nerden çıktı, sana küser miyim hiç. Senden güzel bir haber gelecek diye dört gözle bekliyorum, duygum, birtanem benim. Hepinizden gelecek haberleri bekliyorum , bugün mandela harika bir haber verdi bize, sıra sizlerde canlarım, inşallah "yendim" yazacaksınız bir gün. İple çekiyorum o günü![]()
Mrb arkadaslar ben tekrar burdaym 2 yil olcak hala durumum ayni. Artik cok daraldım. Soracak olanlara simdiden soyliyim parmak egzersizi yapmiyorm p..yi almaya calisiyorm sürekli ileri derecede bi durumum yok sadece p..yi o duvar noktasindan sonra alamiyorumm
ahhhh bu duvar duvarbenimde aynı ama bi tane boldozer bulup duvarı yıkasım var dün gece o kadr sin
duvar arkası kızları olmuşuz
canım saolsın bugünde böyle deneyeyim...belki böylesi daha rahat olur..ben dediğin pozisyonda yendim bunu zaten.. çok rahat oldu.. .ünkü sen önde penis arkadan gelince doğru yöne kendisi yöneliyor.. o şekilde düzeldim. sonra öne geçtim.. yendikten beş gün sonra altta da yapabildim..
önce arkan dönük dizlerinin üstünde durarak penisin ucunu vajinana yerleştir. başta vücudun secdeye yakın gibi öne eğik dursun ilk iterken.. epeğce bir girdiğinde vücudunu dikleştireceksin.. ve o zaman tamamı hoop diye girecek.. yarısı tam manası ile girerse devamı gelir..
aynen dediğin gibi yapıyorum , makatta bir haraketlenme olması normalmi ? inş doğru yapıyorumdur.
CANIM BENDE EGZERSİZ YAPAMADIM SADECE EŞ DENEMESİ İLE BAŞARDIM .. TABİ ZAMAN ALDI YANİ DENEMKTEN KORKMADIM SADECE BAŞARILARI OKUYUP İÇİME YAPABİLECEGİM HİSSİ DOLDU...UYUSTURUCU KREM SÜREREK YENDİM DAHA ÖNCEDE KULLANDIM KREM AMA YAPAMAMISTIK ..YAVAŞ YAVAŞ ADIM ADIM İLERLEDİK ..Mrb arkadaslar ben tekrar burdaym 2 yil olcak hala durumum ayni. Artik cok daraldım. Soracak olanlara simdiden soyliyim parmak egzersizi yapmiyorm p..yi almaya calisiyorm sürekli ileri derecede bi durumum yok sadece p..yi o duvar noktasindan sonra alamiyorumm
günün bilançosu:
hangi aşamadayım: eş denemesi
eş denemesi ne durumda: yarısı girdi
olumsuzluklar: ereksiyon kaybı var ama eskisi kadar değil, geç saatlerde eş denemesi yapma yorgunluk vs., yağ, krem vs. kullanma devam ediyo.... .hala yenemedim duygusuyla mücadele etme.. regl dönemim yaklaşıyo diye çaktırmadan telaşlıyım..sabırsızlık var ..bir an önce olsa da ben de yensem artık.. olmassa en başa mı dönerim korkusu ..
olumlular: egzersizlerde başarılıyım.. özgüvenim yeniden geldi.. egzersize başladığım zaman yarısına kadar almadan bırakmıyorum.. kendi kendime egzersiz yapıyorum .. tembellik bitti. soğukluk yerini motivasyona bıraktı.. hergün 10-15 dk önce çalışmaya başlar olduk.. eşim acayip gaza gelmiş durumda...bu nedenle bende de erteleme sözkonusu bile olmuyo..daha önce hiç olmayacak düşüncesi şuan neden bugun olmadı ya döndü.. kızların yazdığı pozisyonları artık anlayabiliyorum:)
umutsuz olmuyoruz. bak canım tamam egzersiz önemli ama yapmadan da yenebilirsin bu zaten psikolojik bi durum. sen zihnindeki egzersiz olmadan yapamamı at. bak bende yarısına kadar alıyodum ve egzersiz olmadan yapmıştım bunu. umudunu kaybetme kendine güven ve her gün ne olursa olsun eşli deneme yap. bak ben geç saate ertelemiyodum. 7-8 arası en geç eşli denememi yapıyodumBen eşli denedim olmadı ve ilk defa tartıştık aparata da izin vermiyor kızlığım gidecek diye ne kadar konuştuysam nafile.ben artık uğraşmak bile istemiyorum umudumu yitirdim aptalım ben aptal
Ben eşli denedim olmadı ve ilk defa tartıştık aparata da izin vermiyor kızlığım gidecek diye ne kadar konuştuysam nafile.ben artık uğraşmak bile istemiyorum umudumu yitirdim aptalım ben aptal
Canim cok tesekkur ederim aydinlattigin için sizler böyle açıklayıcı yazınca daha çok motive oluyorum. Ilk denedigimde ümitsizliğe kapıldım ama şimdi ilk seferde böyle olmasının normal olduğunu öğrenince çok rahatladım sağolasın canım :)Polynna Canim çok normal ilk seferinde girmemesi gerçekten öncelikle oranin dokunma hissine alismasi lazim ben egzersizimin ilk gününde en ince aparatin ucuyla sadece vajinanin girişine dokundum sabah ve aksam uzun sure, ikinci gün çok daha rahattim degdirdigimde ve ucu hemen girmişti daha sonrasında hafif bir yanma hissetmiştir ama birkaçsaniye ddişini sıkıp derin nefes alip verirken bitince hepsi hoop diye giriyor ve bir dakika içinde orasi tamamen rahatliyor ne yanma ne başka bisey kalmiyor. İçine sokunca daire seklinde Cevir bir sure sonra da yani alisinca hafif hafif gir cik yap aparat ile cnm
Canim eğer yarisina kadar ilk alisin değilse NEOLUR daha fazla erteleme ben yarisina kadar aldigimin ertesi günü minik anestol surdum psikolojik olarak çok rahatlattı ve cesaretimi toplayip eşime it dedim yavaşca bir itti hepsi girdi sonra gel git yaptı ve orasi iyice alisti ve sunu itiraf edeyim bir buçuk ay oldu geneli ama bu ilk günkü en rahatiydigünün bilançosu:
hangi aşamadayım: eş denemesi
eş denemesi ne durumda: yarısı girdi
olumsuzluklar: ereksiyon kaybı var ama eskisi kadar değil, geç saatlerde eş denemesi yapma yorgunluk vs., yağ, krem vs. kullanma devam ediyo.... .hala yenemedim duygusuyla mücadele etme.. regl dönemim yaklaşıyo diye çaktırmadan telaşlıyım..sabırsızlık var ..bir an önce olsa da ben de yensem artık.. olmassa en başa mı dönerim korkusu ..
olumlular: egzersizlerde başarılıyım.. özgüvenim yeniden geldi.. egzersize başladığım zaman yarısına kadar almadan bırakmıyorum.. kendi kendime egzersiz yapıyorum .. tembellik bitti. soğukluk yerini motivasyona bıraktı.. hergün 10-15 dk önce çalışmaya başlar olduk.. eşim acayip gaza gelmiş durumda...bu nedenle bende de erteleme sözkonusu bile olmuyo..daha önce hiç olmayacak düşüncesi şuan neden bugun olmadı ya döndü.. kızların yazdığı pozisyonları artık anlayabiliyorum:)
Burda siZinle oldukça kendime güvenim gelmişti eşimi itiyordum burda bir haftada p..sin başını alacak kıvama geldim yani hergün umut doluyken şu halime bak o bana yanlış bilgi verenler o boş konuşanlar çok ahımı aldı çokumutsuz olmuyoruz. bak canım tamam egzersiz önemli ama yapmadan da yenebilirsin bu zaten psikolojik bi durum. sen zihnindeki egzersiz olmadan yapamamı at. bak bende yarısına kadar alıyodum ve egzersiz olmadan yapmıştım bunu. umudunu kaybetme kendine güven ve her gün ne olursa olsun eşli deneme yap. bak ben geç saate ertelemiyodum. 7-8 arası en geç eşli denememi yapıyodum
Ben okudum canım egzersizler aşama aşama veriliyor bence okumalisinhttp://cemkece.com.tr/kitap/bilgi/10-adimda-vajinismus-tedavisi
kızlar bu kitap fayda edermi bana :)
Bende öncesinde uyuşturucu krem kullanmıştım yenemedim acaba denesen mi ilk girişte uyuşukluk olur bari. Başarmayı çok istiyorum çok yoruldum gerçekten çok yoruldum sırtımda kambur oldu.yarın ne yazık ki eşim sabah evde akşam gidecek işe ve aksilik o ki aksamda bir evli bayanın evine davetliyim onun eşide gece çalışacak yarın.Mervecim, sen aptal filan değilsin, nereden çıkardın bunu. Birtanem eşli deneme esnasında böyle tartışmalar yaşanabiliyor maalesef, soğukkanlılığını korumaya çalış, koyverme hemen kendini. Tartışmaya başladığınız an eşinden uzaklaş, başka bir odaya geç sakinleşin, daha sonra tatlıya bağlanır zaten. Boşu boşuna kırmayın birbirinizin kalbini canım benim.
Eşin gündüz işe gittiğinde aparatla çalışmaya başla, o ne derse desin, bir kızlıktır tutturmuş gidiyor zaten. Doğru değil eşinin yaptığı, şşu anda önemli olan kızlık zarı değil senin bu illeti yenmen. O aparat egzersizine izin vermiyorsa ve sen onu ikna etmek için dil döktüysen artık her yol mubah. Gündüz mutlaka egzersizlerini yap canım, eşinin yanlış tutumu senin bu illeti yenmeni geciktiriyor. Moralini bozma başaracaksın sen, biliyorum.