Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersiz yapabiliyor muydun cnm ben anestolu şöyle kullandim: ben dört boy aparat ile egzersiz yapmistim ve deneme öncesinde her bir aparatin ucuna mercimek ile nohut arasinda bir büyüklükte :) anestol koydum boylece içine geçirmiş oldum sonra da. Vajina girişine minicik surdum ve beklemeden denemeye basladik zaten aparatlarla bir sure geçtiği için etki etmişti sanirim ama eşinin p..ki de uyusturuyor biraz o yüzden çok keyif alamayabiliyor ilk seferde öyle olursa moralinizi bozmayin anestolu birakinca herşey yoluna giriyor:)[/QUOTE]
Canim egzersiz yapmadim ama esimin 2 parmagini zeytinyagiyla ikinarak icime almistm o zaman kremi sürdükten sonra beklemeden baslamak gerekiyo

kardbe post: 40135198 .!.:
Hafif yanma hissedebilirsiniz anestolden dolayı kisa surede gececektir endişeetmeyin:)
Tamam canim bekledim bekledim etki etmedi yarn biraz fazla Sürüym yansin da aci olmasın ins.

kizlar iyi geceler. bende sizin gibi 7 aylik evli ve vajiliyim. bu ara aklimi cok yoran bi konu var biz esimle denemelerimiz sirasinda cok ozur dileyerek yaziyorum ama bosalma gerceklesmisti ama vajina icine degil bi haftaya kadar iki ay olacak ve ben adet olmadim hic bi adet belirtim yok adet donemimde agri oluyodu o agrim yok ufak bas donmelerim vardi ben once demir eksikligimden kaynaklaniyo diye dusundum ama bu ara surekli ayaga kalktigimda falan bas donmesi mide bulantisi var ve tam karin bolgemde degil ama karnim deyim cok belirgin bi sislik var sacma sapan yemekler yiyorum falan noluyo bana hamile olma ihtimalim yok dimi test yapmaya doktora gitmeye korkuyorum adet olmak icin adeta dua ediyorum

Canim ya su pozisyonu anlatabilir misin esinin sirtina mi doladin bacaklarini altina herhangi bir yastik falan koydun mu peki
Hayır yastık koymadım ama koyulabilir .alt da iken bacaklarımi eşimin bel kısmına doğru sardım kitledim ayaklarımı oraya yani o şekilde bacaklarını kapatmak gibi birşey yapamıyorsun..Uyuşturucu krem etkisi ile uyuşan yere kadar hissetmedim sadece baskı olduğunu hissettim ve eşim git gel yaptı bunu hızlandırın c a olmuş yani ikimiz de anlamadık olduğunu

bence bir çubuk al ve evde test yap. aklından varmı yokmu sorusu gider en azından. Ne güzel aslında olumlu yönünden bak eğer hamileysen. şimdi sen bu durumu aşmadan çocuk olmasın istiyorsun ama, bence buda güzel bir durum. milletin oldu olmadı derdinden kurtulursun. egzersizlerlede bu durumu aşarsın bence. burda inş vajiden kurtulan arkadaşlar gibi bizde kurtulacağız.

Canim ya bisey sorcm biz dünkü denememzde kremi surdum ama önce zeytinyagi sürmüştük o yuzden mi etkisi olmadi ki hic bisey surme den mi krem sürmek gerekiyo

Canim ya bisey sorcm biz dünkü denememzde kremi surdum ama önce zeytinyagi sürmüştük o yuzden mi etkisi olmadi ki hic bisey surme den mi krem sürmek gerekiyo
olabilir canım. önce kremi sür bolca sür bekle, eşin gireceği zaman o kendine zeyt,n yağı sürsün bence

Bence bi test al hamile olma ihtimalini olabilir. Bende hic ihtimal vermemistim adetim 1 ay gecikince ark yoğun baskısı ile test alıp denedim ve su anda 6 buçuk aylıkhamileyim.

Sen nasıl başardın kız tedavi mi gördün

2 parmak başarılı ama 3 olmadı olmuyor da korkuyorum kasıyorum kendimi yaklasmasına dahi katlanamıyorm
ilk egzersizlere başlarkende aynı korkun vardı demi ama bak 2parmak giriyosa 3parmakta girebilir demek beynine bu mesajı ver her zman[/QUOTE]
Haklısın evet ama 3 ü beceremiyorm. Ayrıca eşin yapsn senin yaptıgın parmak egzersizini sana diyorlar korkuyorum ama denemeli miyim

ilk egzersizlere başlarkende aynı korkun vardı demi ama bak 2parmak giriyosa 3parmakta girebilir demek beynine bu mesajı ver her zman
Haklısın evet ama 3 ü beceremiyorm. Ayrıca eşin yapsn senin yaptıgın parmak egzersizini sana diyorlar korkuyorum ama denemeli miyim[/QUOTE]
canım denee bence. en azından eşin dokunsun oraya onada alışmalısın.

Arkadaslar bi sorum olacaktı. Biz kegel yaparken aşk kaslarımizi kasıp bırakıyoruz ya o esnada vajinanın içindeki kasların tamamı saliniyor mu şundan dolayi soruyorum istemsiz kasılan kaslar oluyormus diye duymuştum. Kegelle kaslarimi salabiliyorum ama salamadigim kaslar var mı. kegelle kasların tamamını salabiliyorum egzersiz ve ilişki esnasında kegel yaparak acısız bi giriş yapmamız mümkün mü. Eğer öyleyse kendimizi saldigimizdan emin olduktan sonra belki korksak bile giriş yapabiliriz yenen ya da egzersiz yapan arkadaşlar bilgilendirirse çok mutlu olurum :)

Ins canim yaa bugun yemedigim azar kalmadi esimden adama kizamiyrm hakli çünkü ne dese ama o aciya dayanamiyrm bacagimi önce kastim ama sonra rahat biraktim itince o baski aci beni mahvetti
Kendini cok kastigin icin canin yanmistir. Egzersize devam et. Egzersiz arkasindan dene yinne.. aparat veya parmak ne ile yapıyorsan sayet kalın lastirman lazım diye düşünüyorum. O kasilmalari kalin bir şeyle egzersi yaparak biraz azalt.. ama zaman kaybetme. Erteleme sakin.hemen harekete gec.. bak cok az kalmis..

Canim ya egzersizi kendim yapamiyrm esimin 2parmagini aliyorum sonra p..se geçtik iste o sirada ki aci olunca geri çekildim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…