- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.601
İnşallah aşacaksin tabi ki alt pozisyon da bacaklarını eşine dolayıp destek alıyorsun ö şekil de iken başardık inşallah siz de yaparsınız bir gün ınanın ve dua edin yeterki...Allah kolaylık versin canımdarısı başıma işte ben uç kısmı girince bacak kitlenmesini aşacam ve hopps mutlu son olacak inşallah
Sağol canım aynen bacaklarımı eşime dolamak mantıklı iki yana açamıyorum kasılıyorumİnşallah aşacaksin tabi ki alt pozisyon da bacaklarını eşine dolayıp destek alıyorsun ö şekil de iken başardık inşallah siz de yaparsınız bir gün ınanın ve dua edin yeterki...Allah kolaylık versin canım
Bence evlenmeden sonraya erteleme ilk gece kabusu yaşatma benim gibi parmağını alabiliyor msn peki senKızlar ben yeni üye oldum ama yazılanları takip ediyordum. Bizde nisanlimla ilişki yaşadığımız sırada baş kısmı giriyor hissediyorum fakat sonrası aciyor. Acidigi içinde konsantre olamıyorum sanki orda bişey var birazcık daha itsek tamamen giricek gibi ama acıdan izin vermiyorum bırakalım biraz diyorum sonrakilerdede olmuyor. Sevişmeyi çok uzun tutmuyoruz 10dakika falan en fazla sonra yapmak istiyor. bunun etkisi mi acaba kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten eksikmisim gibi etrafımdaki herkes yapıyor ben yapamıyorum gibi yarım hissediyorum kendimi. Burda yazılanları okudukcada hirslaniyorum gaza geliyorum ama tekrar denemeye cesaretim yok evlendikten sonra yaparız diyorum. Ama aklımda hep ya evlendikten sonrada yapamazsam ömür boyu böyle kalırsam fikri dolaşıyor. Acaba o biraz girdikten sonraki noktada dişimi sıksam ittirse acisina rağmen girer mi ? lütfen cavap yazın kızlar yardım bekliyoru m
Bende kirildim canim sinirinden uyudu simdi ama onlara da hak vermek lazim tamam biz kendimizi kasiyorz aci var diye ama onlara da her deneme bir basarisizlik oluyo ve bu duygu inan erkek icin zor biseydir dusunsene daha esiyle beraber olamamis gururlari kiriliyodur bi de şöyle düşünürüm ben eşim Allahtan anlayisli ucu girmisti ya orda ani bi hareketle canimin yandigina aldiris etmeyip kuvvetlice itse girecek ama bu bizim için cok kötü bisey dayanamyz onlarda bizi düşünüyor nasil canini acitmadan yaparım diye bu da güzel bisey bence o kadar yedigimz lafta olsun o kadar takmamaya calisalim nasilsa biz bu işi yaptiktan sonra davranislari degisecek böyle düşün güzelimay aynııı benmde yemedğim laf kalmadı kırıldım ama
Canim ya su pozisyonu anlatabilir misin esinin sirtina mi doladin bacaklarini altina herhangi bir yastik falan koydun mu pekiİnşallah aşacaksin tabi ki alt pozisyon da bacaklarını eşine dolayıp destek alıyorsun ö şekil de iken başardık inşallah siz de yaparsınız bir gün ınanın ve dua edin yeterki...Allah kolaylık versin canım
Haklısın bu mantıklı evet eşimde yapmadı rahat olsam o anda yapsa önemlimdeğil kurtardın beni derdim ama kasıldığım için geri çekiliyor amaam biz bi gün kötü kalır barışırız evlilikte olur böyle şeyler ama şu vajiyi de en kısa zamanda aşarız inşallahBende kirildim canim sinirinden uyudu simdi ama onlara da hak vermek lazim tamam biz kendimizi kasiyorz aci var diye ama onlara da her deneme bir basarisizlik oluyo ve bu duygu inan erkek icin zor biseydir dusunsene daha esiyle beraber olamamis gururlari kiriliyodur bi de şöyle düşünürüm ben eşim Allahtan anlayisli ucu girmisti ya orda ani bi hareketle canimin yandigina aldiris etmeyip kuvvetlice itse girecek ama bu bizim için cok kötü bisey dayanamyz onlarda bizi düşünüyor nasil canini acitmadan yaparım diye bu da güzel bisey bence o kadar yedigimz lafta olsun o kadar takmamaya calisalim nasilsa biz bu işi yaptiktan sonra davranislari degisecek böyle düşün güzelim
canım zamanla olur. ama dediğim gibi tut orda acıdı diyip çekme sakın. ora rahatlayana kadar tut:)Haklısın işte ben ondan sonra ittiremiyordum başı giriyor ya öyle kalıyorm
yok bebek için değilde eşim kullanmak istemiyor. zaten girdikten sonrada gerek kalmıyo ama o ilk an çok kasıyorumŞu an için olabilir tabii, erken bırakmışsınız canım kayganlaştırıcı kullanmayı, sanırım bebek için kullanmayı tercih etmiyorsunuz. Her geçen gün daha rahat alacaksın p..si, kullandığın kayganlaştırıcıları bile unutacaksın, aklına gelmeyecek, profesyonelleşmiş olacaksın mathcim.
h27, post: 40132189, member: 586010"]biz kayganlaştırıcı yağ hiç bişe kullanmıyoruz.onunda etkisi olaabilir diye düşünüyorum kasılmamda
Aynen işte 3günde hallederim ben bunu egzersize başlasamda bacak kasılması gider mi sy şu psikolojim çok ilginc aynen ya bir baskı agrı hep psikolojik çünkü beyine yerleşmiş mutlaka acı kanar yürüyemem ertesi güne falan bunlar hep yer etmiş beynimeBelinay ve Merve Canim ben de evliliğinin ilk zamanlarında Esimin tam olarak ne hissettiğimi anlamasi için derdim ki yani bicagi alip bacagima saplasan buna bile disimi sıkıp katlanabilirim ama burada hissettiğim çok farklı bisey o yüzden tam olarak aci diyemeyiz iste buna cok farklı sanki dayanılmaz bir his gibi, ama iste egzersizler vekendimize vverdiğimiz psikolojik telkinler bu his ile bas edebilmeyi ve ona teslim olmamayi öğretiyor bize. Sadece Eşiniz siz hazir olmadan kendinizi rahatlatmadan itmesin bir hevesle yoksa hazir olmadiginiz için daha çok kasiyor ve daha çok aci hissediyorsunuz yok yere.. Bakin eslerinize ne olur burada yazanlari okuyun benim Esim hep destekledi kan filan görmek benim için hic önemli değil dedi çünkü güven sorunu yok aramizda.. Ayrıca hic kanamadi zaten benim ne egzersizler sirasinda ne de basardigimizda ve çoğu kadinin da boyleymis.. Egzersiz yapin yani korkmayin zarar gelir diye. Ve Eşinizsize inansin ben ilk esli denemede yapamadim Esim dedi ki biz bu sorunu cozduk çok az kaldihissediyorum ve ikincide anestol ile oldu ama inanamadin sadece krem ile oldu jkendim yapamam dedim Esim o gün o kadar çok bu is ol-du dedi ki kendime değil de onun söylediğine inandim resmen üçüncüde korkudan yapamadim ama Esim hiçbir problem yok sen bu isi cozdun simdi olnamasi hicbisey ifade etmiyor artik havada karada yapariz biz bu isi dedi:) onun sayesinde kendime inandim ve o gün bu gündür hep oldu kimi zaman daha rahat kimi zaman birazcik kastin ama hep oldu bir kere oldu nu gerçekten devami oluyor. Ama Eşiniz size inansin destek olsun bu şekilde 3 günde cozecekseniz size destek değil de köstek olursa 30 güne cikar bu sure, ne olur ne olur burada yazilanlari okuyun ki anlasin ve destek olması gerektiğinin farkina varsin esleriniz
Canim ya demişsin ya eşin hazir olmadan itmesin diye tam da bizim sıkıntı mz bu ucu girdi eşime bekle alisiyim diyorum hoop p..s sönuyo cikariyo tekrar giriyo icine o baski oluşan yere kadar dur diyorum tekrar sönuyo benim ne yapmam gerekiyo yardim et bana lutfennnBelinay ve Merve Canim ben de evliliğinin ilk zamanlarında Esimin tam olarak ne hissettiğimi anlamasi için derdim ki yani bicagi alip bacagima saplasan buna bile disimi sıkıp katlanabilirim ama burada hissettiğim çok farklı bisey o yüzden tam olarak aci diyemeyiz iste buna cok farklı sanki dayanılmaz bir his gibi, ama iste egzersizler vekendimize vverdiğimiz psikolojik telkinler bu his ile bas edebilmeyi ve ona teslim olmamayi öğretiyor bize. Sadece Eşiniz siz hazir olmadan kendinizi rahatlatmadan itmesin bir hevesle yoksa hazir olmadiginiz için daha çok kasiyor ve daha çok aci hissediyorsunuz yok yere.. Bakin eslerinize ne olur burada yazanlari okuyun benim Esim hep destekledi kan filan görmek benim için hic önemli değil dedi çünkü güven sorunu yok aramizda.. Ayrıca hic kanamadi zaten benim ne egzersizler sirasinda ne de basardigimizda ve çoğu kadinin da boyleymis.. Egzersiz yapin yani korkmayin zarar gelir diye. Ve Eşinizsize inansin ben ilk esli denemede yapamadim Esim dedi ki biz bu sorunu cozduk çok az kaldihissediyorum ve ikincide anestol ile oldu ama inanamadin sadece krem ile oldu jkendim yapamam dedim Esim o gün o kadar çok bu is ol-du dedi ki kendime değil de onun söylediğine inandim resmen üçüncüde korkudan yapamadim ama Esim hiçbir problem yok sen bu isi cozdun simdi olnamasi hicbisey ifade etmiyor artik havada karada yapariz biz bu isi dedi:) onun sayesinde kendime inandim ve o gün bu gündür hep oldu kimi zaman daha rahat kimi zaman birazcik kastin ama hep oldu bir kere oldu nu gerçekten devami oluyor. Ama Eşiniz size inansin destek olsun bu şekilde 3 günde cozecekseniz size destek değil de köstek olursa 30 güne cikar bu sure, ne olur ne olur burada yazilanlari okuyun ki anlasin ve destek olması gerektiğinin farkina varsin esleriniz
Tamam canim yarin boyle deniyim krem kullanmis miydinAltta olduğum pozisyonda yendim ben de belinin altına yastik koydum bacaklarimi yanaactim ve eEsim diz çoktu backlarimin arasında ucunu yerleştirip hafif sokunca da o da üzerime doğruuzandi boylece acisiz ve baskisiz hepsi girdi, cçok ayrintili yazdim özür dilerim ama anlasilsin diye
Asla oyle kan filan fiskirmiyor bunlar efsaneymis:) egzersiz yapsan bacaklarini rahatlatmayi da ÖĞRENİRSİN en azindan nefes ve kegel yap cnm simdilik o bile cok çok rahatltr bcklrniAynen işte 3günde hallederim ben bunu egzersize başlasamda bacak kasılması gider mi sy şu psikolojim çok ilginc aynen ya bir baskı agrı hep psikolojik çünkü beyine yerleşmiş mutlaka acı kanar yürüyemem ertesi güne falan bunlar hep yer etmiş beynime
Ya canim cok soru soruyrm k.bkma ama esin üzerine uzandiktan sonra hepsini bi anda mi aldin yoksa yavas yavas dur devam et diyerek ikinark falan mi aldin öğrenip dogru bi şekilde yapmak istiyrm bende canim acimadan....Altta olduğum pozisyonda yendim ben de belinin altına yastik koydum bacaklarimi yanaactim ve eEsim diz çoktu backlarimin arasında ucunu yerleştirip hafif sokunca da o da üzerime doğruuzandi boylece acisiz ve baskisiz hepsi girdi, cçok ayrintili yazdim özür dilerim ama anlasilsin diye
İlk iki seferde anestol ile bebeyagi kullandim sonrakilerde sadece bebeyagi cnm. Zeytinyağı da olur. Esim uzandiktan sonra yine yyavaş yavaş yaptik tabi cnm ama çok da uzamadi hemen giriyor zaten kalani. Girişlerde sakin sakin gitmekte fayda var ani bitince eşler bizde kasilma ve buna bagli olarak gereksiz bir aci duyma olabiliyor. Bir kaç denemede tecrübe ediniyorsunuz zaten cYa canim cok soru soruyrmbkma ama esin üzerine uzandiktan sonra hepsini bi anda mi aldin yoksa yavas yavas dur devam et diyerek ikinark falan mi aldin öğrenip dogru bi şekilde yapmak istiyrm bende canim acimadan....
Tamam canim cok tesekkur ederim şu ilk girişi bi yapsaydk hayirlisiylaİlk iki seferde anestol ile bebeyagi kullandim sonrakilerde sadece bebeyagi cnm. Zeytinyağı da olur. Esim uzandiktan sonra yine yyavaş yavaş yaptik tabi cnm ama çok da uzamadi hemen giriyor zaten kalani. Girişlerde sakin sakin gitmekte fayda var ani bitince eşler bizde kasilma ve buna bagli olarak gereksiz bir aci duyma olabiliyor. Bir kaç denemede tecrübe ediniyorsunuz zaten c
Benim cenem hic durmuyo canim herald o yuzden yarin dediklerini uygulucm bi de anestol surduk ama esim bide bisey olur diye az surdu 10 Dk falan bekledik ama ne yanma ne uyusma bisey olmadi çok mu sürmek gerekiyo bi de etkisini ne zaman gösteriyor[/QUOTE]by99 .!.:Cnm cok cok afedersin ama o senin durdurdugun yerde Esin ön sev.deki gibi sana dokunmaya devam etsin o sure zarfinda ve sadece iliskiyi dusunsun ki konsatrsynu bozulmasin sen hicbisey konusma cnm o anda ya da sadece guzel sozler soyle:) ve tabi rahatlar rahatlamaz devam edin cok uzatmayin sureyi, ha bir de esine bol bol ceviz findik fistik muz bal vs. Enerji verici seyler yedir :)
Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?