• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam kuzum ya cesaret geldi üstüne oturmanda ayri cesaret ben yapamam herald
canım ben eşimin üstüne çıkınca kilitlenir kalırdım.. acıdığından falan değil çünkü deneyemezdim bile.. utandığımdan.. hep çekinirdim hep utanırdım gözlerimi kaçırırdım .kendimi kötü hissederdim.. sanki ayıp bişey yapıyomuşum ki. eşime karşı bile düşün ... o ruh haliyle olamazdı ki zaten.. ne zaman utanmam geçti ve isteyebildim, ne zaman üstteyken rahat hissettim o zaman eş denemesi yapabildim zaten..

Canım çok tebrik ederim çok sevindim darısı başımıza :)

canımcım... çok mutlu oldum.. allah saglıkla kucağına versin inşallah .. saglıklı, hayırlı, bahtı açık, gönlü zengin,kendi zengin, kendi güzel ,kaderi güzel, mutlu güzeller güzeli bir kızın olacak inşallah...

Canlarım çok duygulandırdınız beni :KK61: gözlerim dolu dolu, sizleri tanıdığıma sonsuz mutluyum, iyi ki varsınız.

Amin meleklerim benim, inşallah, sağlıkla, hayırla kucağımıza alırız bebeğimizi.

Rabbim size de nasip etsin, yaşatsın bu güzel duyguyu. Öyle azimli, gayretlisiniz ki maşallah, ben yeneceğinizi çok iyi biliyorum, bir gün gelecek sizlerin bebişlerini de konuşuyor olacağız, tüm kalbimle inanıyorum
:KK19::KK68::KK68:

Tebrik ederim Sellluka! Darisi basimiza insallah!
Ben dun egzersize baslayayim dedim. Aldim aynayi elime, baktimm baktim, elimle dokununca bile acima hissettim. Baktim biraz inceledim, sonra topladim herşeyi... Yapamadim, baslayamadim :(

Bebeğim, dün bir kızımız olacağını öğrendik. Bugün ise aldığım en güzel haber bu, peş peşe mutluluk yaşattın bana, işte bu kadar, bu kadarcık mıyış :))))

Harikasın sellukacım, cesaret ve kendine duyduğun güven meyvesini verdi çok şükür. Çok, çok mutlu oldum :KK68::KK68::KK68:

Darısı diğer meleklerimizin başına inşallah.
:KK68::KK68::KK68:

kııııızzzzzzz gözün aydın rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsinnn çookkk sevindimmm :KK15::KK15: bende istiooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :mad::oops:

Canlarım çok duygulandırdınız beni :KK61: gözlerim dolu dolu, sizleri tanıdığıma sonsuz mutluyum, iyi ki varsınız.

Amin meleklerim benim, inşallah, sağlıkla, hayırla kucağımıza alırız bebeğimizi.

Rabbim size de nasip etsin, yaşatsın bu güzel duyguyu. Öyle azimli, gayretlisiniz ki maşallah, ben yeneceğinizi çok iyi biliyorum, bir gün gelecek sizlerin bebişlerini de konuşuyor olacağız, tüm kalbimle inanıyorum
:KK19::KK68::KK68:
valla ne yalan diyim benimde gözlerim doldu..

kııııızzzzzzz gözün aydın rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsinnn çookkk sevindimmm :KK15::KK15: bende istiooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :mad::oops:

Cimcimem çok sağol, amin inşallah birtanem :KK68:

2 sene önce bana bugünleri söyleselerdi asla inanmazdım, alay etmeyin derdim, öyle çaresizdim ki. Ne kadar şükretsem az, bir şekilde üstesinden geliyosun, Allah'ın yardımıyla, kendi gayretlerinle sen de yeneceksin tatlım, hiç merak etme, pes etmeden çalışmalarına devam et, bizim derdimizin bir çaresi var çok şükür vee sonra da gelsin melekler
:KK46::KK46:

Cimcimem çok sağol, amin inşallah birtanem :KK68:

2 sene önce bana bugünleri söyleselerdi asla inanmazdım, alay etmeyin derdim, öyle çaresizdim ki. Ne kadar şükretsem az, bir şekilde üstesinden geliyosun, Allah'ın yardımıyla, kendi gayretlerinle sen de yeneceksin tatlım, hiç merak etme, pes etmeden çalışmalarına devam et, bizim derdimizin bir çaresi var çok şükür vee sonra da gelsin melekler
:KK46::KK46:
ayyy sen böyle güzel yazdıkca içimin yağları erio ... nme yalan diyim erkek olsam karım olmanı isterdim :D seviom kız seni:p:KK15::KK15:

AdaNis seni de tebrik ederim canim. Hep sagdan soldan duyduğum, Allah sevdigi kullarina ilk kiz bebek verirmis derler. Ne ka dogru tabi bilemem ama ben de hep kizim olsun isterim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bahti guzel olsun.

Mariposacım, canım benim çok teşekkür ederim. Öyle mi, ben ilk kez senden duyuyorum, daha da mutlu oldum şimdi, doğruluğundan emin olmasan da sözlerin beni çok mutlu etti, duygulandırdı :KK61: inşallah canım benim, amin.

Allah güzel gönlüne göre verir inşallah birtanem, senin de hayırlısıyla bir kızın olur
:KK46::KK46::KK68::KK68::KK68:

selllukapost: 40182293 .!.:
canım ben eşimin üstüne çıkınca kilitlenir kalırdım.. acıdığından falan değil çünkü deneyemezdim bile.. utandığımdan.. hep çekinirdim hep utanırdım gözlerimi kaçırırdım .kendimi kötü hissederdim.. sanki ayıp bişey yapıyomuşum ki. eşime karşı bile düşün ... o ruh haliyle olamazdı ki zaten.. ne zaman utanmam geçti ve isteyebildim, ne zaman üstteyken rahat hissettim o zaman eş denemesi yapabildim zaten..
Anladm kuzum eşimden utanmam ama oturunca acir mi ki diye düşündüm

Ben dun egzersize baslayayim dedim. Aldim aynayi elime, baktimm baktim, elimle dokununca bile acima hissettim. Baktim biraz inceledim, sonra topladim herşeyi... Yapamadim, baslayamadim :KK43:

Tatlım acı hissin, tamamen korku kaynaklı, bırak ellemeyi insan düşününce bile kötü oluyor, biliyorum birtanem aynı duyguları bende yaşadım. İncelemen, dokunabilmen harika bir başlangıç, buna cesaret etmek çok önemli, sana ait olan ve korktuğun bir organı tanımış oluyorsun. En önemlisi de korkulacak hiçbir şey olmadığını görüyorsun :) Olsun üzülme, tüm cesaretini toplayınca egzersizlerine ara vermeden başla, bu derdin ilacı düzenli olarak egzersiz yapmak mariposacım. Vajina boşluktan ibaret, seni engelleyecek bir duvar ya da canını yakacak herhangi bir özelliği yok, bu acı hisleri beynimizin bizlere oynadığı bir oyun, onu alt edebilirsin.

Bana da dua edin 2. Aparatı kalinlastirmam lazım giriş kisminda zorlaniyorum.. sanki bi tahriş olmuş gibi sizi oluyo geri çekiyorum artık çok bunaldım :KK51:bugün egzersiz güzel geçti demek istiyorum şu cuma gününün hürmetine yardım et Allah'ım:110:

Canım, giriş kısmında aparatını beklet, hazır olduğunda nefes egzersiziyle beraber almaya başla, korkma birtanem, cesur ol. Zorlandığın yerde durdur aparatını, içinde beklet, hazır olduğunda devam et tatlım. Çok fazla zorladıysan tahriş etmiş olabilir, bephantol krem kullanabilirsin.

Ben dun egzersize baslayayim dedim. Aldim aynayi elime, baktimm baktim, elimle dokununca bile acima hissettim. Baktim biraz inceledim, sonra topladim herşeyi... Yapamadim, baslayamadim :KK43:
Canim ben de seninle aynı durumdayım ama ilk gün elimi bile degdiremedim ertesi gün rahat değdirdim sonra bi boğum serçe parmak yapayım dedim bu sefer de onu yapamadım. Ama şunu farkettim ilk denemeden sonraki daha rahat oluyor burdaki arkadaşlar da bana bu konuda telkin verdiler sağolsun. Şunu diyorum artık geç olsun güç olmasın

Adanis mutlu haberini görünce çok sevindim ve gaza geldim. Yenen arkadaşlar burada bize yardım ettiği gibi güzel haberlerini yazınca da biz motive oluyoruz. Allah sağlıklı bir şekilde kızını kucağına almayi kısmet etsin. Çok emek veriyoruz çocuklarımız olsun diye allah hepimize bahşetsin bu duyguyu. güzel bir ömür nasip etsin allah evladına

Back
X