• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bide benim aklıma şu geliyo, biz elimizde olmadan, korkularımızı yenemediğimiz için birlikte olamıyoruz ya acaba yinede günah işlemiş oluyormuyuz. sonuçta eşimize görevimizi yeriene getiremiyoruz. mahkeme bile bu ii yapmayınca direkt boşuyor.
Canim esin acisindan çok ince bir düşünce gerçekten ama boyle suçluluk hissetme sonuçta sen bilerek yapmiyorsun elinde olan bisey değil yani. Hele bir yen ki az kaldi buna da sonrasında ikiniz de bu acilari unutup çok mutlu olursunuz..

tabiki normal, ilk denemelerimiz çünki bu bir başlangıç, güvenimizi toplayınca gelsin parmaklar gitsinler p... ler :p:KK45::KK66::KK22:
Canim esin acisindan cok

Canim sorma yaa o kadar mutlu oldum ki. Aynasız denedim daha kolay oldu aynayı tutmaya çalışırken kasiyormusum meğerse. Ya ilk boğumdan sonra takıldı kaldı ama normal mi sence

Yılmak yok yola devam Polyanna :) sen çok güzel yol katettin. çubuktan başladın şimdi parmak bak :)

Canim esin acisindan cok
Kızlar bide benim aklıma şu geliyo, biz elimizde olmadan, korkularımızı yenemediğimiz için birlikte olamıyoruz ya acaba yinede günah işlemiş oluyormuyuz. sonuçta eşimize görevimizi yeriene getiremiyoruz. mahkeme bile bu ii yapmayınca direkt boşuyor.

tabiki normal, ilk denemelerimiz çünki bu bir başlangıç, güvenimizi toplayınca gelsin parmaklar gitsinler p... ler :p:KK45::KK66::KK22:
Canim cok ince dusuncelisin ama sucluluk duyma boyle sonucta senin elinde olan bisey degil istemeyerek olan bisey sen hele bi yen ki gercektenaz kaldi buna sonra ikiniz de cok mutlu olacaksiniz

gelir gelir yeterki sen iste :)
Inşallah canım ya bu benim için imkansız gibi bişeydi tam bi bogum olup olmadigindan emin değilim ama bi kısmının bile girmiş olmasi benim için imkansız gibi bişeydi. Bi de takıldığım yeri geçince süper olacak. Destekleriniz için teşekkürler kızlar ;)

Inşallah canım ya bu benim için imkansız gibi bişeydi tam bi bogum olup olmadigindan emin değilim ama bi kısmının bile girmiş olmasi benim için imkansız gibi bişeydi. Bi de takıldığım yeri geçince süper olacak. Destekleriniz için teşekkürler kızlar :KK66:
herzaman için :) ben bile hiç yapamıodum 1. ayda başladım ara ara egzersiz yapmaya suan süper gidio egzersizlerim cokk sükür :) yani bende aynı senın gibiydim istek olunca inan herşey oluo :)

ya ben burda o kadar kişiyle konuşuyorum ki kim hangi aşamada karışıyor. yanlış yorum yaparsam üzülmeyin kızlar. Polyanna ile biz aynı gün geldik bu siteye onu biliyorum :)
bende aynı mesela ben seni coktan yenmiş biliodum halbukı başkasıymış ha ha ha :D :D

ben bişi soracam simdi ben egzersi< yapıom popom gayet rahat kasmıom kendimi .. tabi eş denemesinde nasıl olur onu bilemiom .. neyse aparatı içime sokunca ilk iğne batması gibi oluo tabi bu normal onu biliom zaten 1 2 saniye sürüo.. sonra aparatla bugün gel git denemesini yapmaya başladım iyi gidi ama nedense içine doğru iterken normal oluo geri çekerken kenarlarda hafıf batmalar oluoyor neden acaba ... hmn cvppppppp lütfnnn:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

herzaman için :) ben bile hiç yapamıodum 1. ayda başladım ara ara egzersiz yapmaya suan süper gidio egzersizlerim cokk sükür :) yani bende aynı senın gibiydim istek olunca inan herşey oluo :)
Canim inşallah en kisa zamanda yenip bize güzel haberleri verirsin biz de daha çok motive oluruz. Insan bişey yapınca hep azmış gibi geliyor daha fazlası olmalıydı diyoruz ama sizden gelen yorumlarla yol katettigimi görüyorum. Yenicez inşallah. Oturdum burda yazılanları bir gece boyunca okumaya çalıştım egzersiz yapanların hepsi yenmiş. En çok zorlanan kişi bile yenmiş :)

Yaa kizlar ben simdi eczaneden bepanthol krem aldim ama bebek icin mi yoksa cilt kremi dediler bende cilt için olanını aldim yanlis mi aldim acaba siz hangisini kullanıyorsunuz

Back
X