• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Esimle parmak egzersizi yaparken cok yanma hissediyorum normal mi acaba.
Canim yanma hissetmen normal ama kendini kastigin icin oluyor o yanma hissi derin nefes al burnundan nefesini agzindan verirken balon sisirir gibi ufle her nefes veriste esin parmagini biraz daha ilerletsin egzersize baslamadan oncede kegel yaparsan kaslarin daha da rahatlar faydasini gorursun tabi egzersiz sirasibda da yapabilirsin yanma hissettigin yerde bekleyin parmagini cikarmasin esin on kere nefes al ver yanma hissi gececek canim sonra jaldiniz yerden devam edin

Canim yanma hissetmen normal ama kendini kastigin icin oluyor o yanma hissi derin nefes al burnundan nefesini agzindan verirken balon sisirir gibi ufle her nefes veriste esin parmagini biraz daha ilerletsin egzersize baslamadan oncede kegel yaparsan kaslarin daha da rahatlar faydasini gorursun tabi egzersiz sirasibda da yapabilirsin yanma hissettigin yerde bekleyin parmagini cikarmasin esin on kere nefes al ver yanma hissi gececek canim sonra jaldiniz yerden devam edin
CNm cok sagol cok guzel anlatmissin sanirim kastigim icin oluyor dedigin gibi

Canim ben de bu gece deneme yapacagim. Valla tam oraya gelince ıkınarak kendimi ona ittirecegim tabi yapabilirsem. Psikiyatrinin verdigi ilaci ictim. Ne derlerse desinler ustune simdi birde alkol aliyorum bir kac yudum. Anestol ve bepantol aldirdim kocama. Anestolu surdum kaslarima, birazdan kaslarimi alacagim, uyusturup uyusturmadihini ordan anlarim diye. Yanma oluyor demia bir cok kisi ama ben de olmadi, koluma da surmustum biraz. Vallahi bitsinde su is, ne varsa deniyorum, yapiyorum.
güzel haberlerini bekliyorum canm benm inşallah yaparsın:KK50:

Canim ben de bu gece deneme yapacagim. Valla tam oraya gelince ıkınarak kendimi ona ittirecegim tabi yapabilirsem. Psikiyatrinin verdigi ilaci ictim. Ne derlerse desinler ustune simdi birde alkol aliyorum bir kac yudum. Anestol ve bepantol aldirdim kocama. Anestolu surdum kaslarima, birazdan kaslarimi alacagim, uyusturup uyusturmadihini ordan anlarim diye. Yanma oluyor demia bir cok kisi ama ben de olmadi, koluma da surmustum biraz. Vallahi bitsinde su is, ne varsa deniyorum, yapiyorum.
canım psikayatr sana ne ilacı verdi?

Bir sise sarap ictim resmen sarhosum su anda. En azindan dilim dolanmaya basladi.. Kocam olursa kurban kescem diyoo :)))))))) Dr.un verdigi ilac Nervium ama yesil receteyle satiliyor

Ben de birazcık daha kalınlaştırdım aparatı.. 2 parmağı küs yaparsak o kadar oldu. 2 sefer girdi ama tekrar deneyince yine girmedi.. arada benim deliğe bi haller oluyo atarlanıyor bana sanki .. sakinim diyorum hah hoh puff diyorum yok.. sanırım gerildiğimi ve stres yaptığımı anlıyor.:cool:

Ben de birazcık daha kalınlaştırdım aparatı.. 2 parmağı küs yaparsak o kadar oldu. 2 sefer girdi ama tekrar deneyince yine girmedi.. arada benim deliğe bi haller oluyo atarlanıyor bana sanki .. sakinim diyorum hah hoh puff diyorum yok.. sanırım gerildiğimi ve stres yaptığımı anlıyor.:cool:
Soyle ona stres yapmasin relax olsun biraz :) Korkacak ne var ki... Desem de birazdan es
denemesi yapicam Ben de korkuyorum. Simdi
anestol suruyorum... Anca olur herhalde... Benim ki kurban kescen dedigine gore cok umutsuz su anda :)

Soyle ona stres yapmasin relax olsun biraz :) Korkacak ne var ki... Desem de birazdan es
denemesi yapicam Ben de korkuyorum. Simdi
anestol suruyorum... Anca olur herhalde... Benim ki kurban kescen dedigine gore cok umutsuz su anda :)[/Q
ahahaha adak bile adadınız desene :) ben de çoluk çocuğu sevindireceğim inşallah atlatırsam:KK45:

kıızz alkhol niye içion günahh töbe ya rabbi.. kusura bakma ama olanıda batırırsın bide ilaç almışş ... delii hadi bide çarpıntı yaparda sana bişi olursa

Kizlar gunaydin çok moralin bozuk esimun ydi yüzünden iki gündür deniyemiyoruz tam cesaret gelmişti üstelik bakalum bugün isim olmaz dedi indlh bugün deniycem allahim artik olsun bitsin kurtilalim su illetten bizde bebislerimizi sevelimmmmm istiyorum

Kimsecikler yok mu

Günaydın Canım, Ben varım. İnşallah bugün demersiniz. moral bu işte çok önemli onu anladım dün akşam bende.
Akşam bir gezmeye gittik herkes, aşermelerini, doğum hikayelerini anlattı, gencinden yaşlısına, bende orda öyle dinledim. Konuya dahil olim dedim sen hamile değilsin bişi olmaz dediler :( kadıncılık oynadım. neyse eve geldim moral 0000 parmakta denemedim. aynaya baktım ben neden böyleyim deyip yattım. ne bebek görmeye tahammülüm kaldı ne hamile birini görmeye nede çocuk soranlara nede çocuğundan bahsedenlere sıralarsam uzar gider. bir karar aldım ortamlara girmicem artık evden işe işten eve zorunlu gitmem gereken yerlere gideceğim. kimsenin hikayesini sorusunu çekemicem artık. şu işi yapayım. çocuğuda doğurayım başucuma yazacam doğurunca ALIN SİZE KAPAK OLSUN !!! TÜM SORULARA CEVAP!!!

Günaydın Canım, Ben varım. İnşallah bugün demersiniz. moral bu işte çok önemli onu anladım dün akşam bende.
Akşam bir gezmeye gittik herkes, aşermelerini, doğum hikayelerini anlattı, gencinden yaşlısına, bende orda öyle dinledim. Konuya dahil olim dedim sen hamile değilsin bişi olmaz dediler :KK43: kadıncılık oynadım. neyse eve geldim moral 0000 parmakta denemedim. aynaya baktım ben neden böyleyim deyip yattım. ne bebek görmeye tahammülüm kaldı ne hamile birini görmeye nede çocuk soranlara nede çocuğundan bahsedenlere sıralarsam uzar gider. bir karar aldım ortamlara girmicem artık evden işe işten eve zorunlu gitmem gereken yerlere gideceğim. kimsenin hikayesini sorusunu çekemicem artık. şu işi yapayım. çocuğuda doğurayım başucuma yazacam doğurunca ALIN SİZE KAPAK OLSUN !!! TÜM SORULARA CEVAP!!!
sanki şuan beni anlatıon.. bende artık kalabalıktan kaçıom hiç girmiom bile .. beni görenin sorusu eee bebek yokmu daha ..ilk önce napıon iyimisin sonrada bebek.. bide bana senden sonraki evlenenler çatır çatır doğurdu senin yok daha diolar.. sinir oluomm ..

Back
X