• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sabrili Kadrili .!.:
keşke söylemeseydiniz.. ben anneme demiş olsaydım hergün arar naptın diye sorardı ben ozaman hiççç yapamazdm
Evet canim bende pismanim söylediğime ama belki bi faydası olur bilmediğim bisey söyler diye soylemistm ama hep ayni şeyler rahat birak kendini diyo hergün olmasa da arada soruyo daha olmadi mi diye sinirlerm bozuluyo:KK1:

ben bişi soracam simdi ben egzersi< yapıom popom gayet rahat kasmıom kendimi .. tabi eş denemesinde nasıl olur onu bilemiom .. neyse aparatı içime sokunca ilk iğne batması gibi oluo tabi bu normal onu biliom zaten 1 2 saniye sürüo.. sonra aparatla bugün gel git denemesini yapmaya başladım iyi gidi ama nedense içine doğru iterken normal oluo geri çekerken kenarlarda hafıf batmalar oluoyor neden acaba ... hmn cvppppppp lütfnnn:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Derin araştırmalarım sonucu mesajını bulabildim cimcime :))) Çünkü geri çekerken kaslarını sıkıyorsun, batmalar o yüzden oluyordur canım. İçeri alırken rahatsın, ama çıkarırken aynı rahatlığı sağlayamıyorsun. Ben de öyleydim, çıkarmasını hiç ama hiç sevmezdim.

Yaa kizlar ben simdi eczaneden bepanthol krem aldim ama bebek icin mi yoksa cilt kremi dediler bende cilt için olanını aldim yanlis mi aldim acaba siz hangisini kullanıyorsunuz

İkisi de olur canım, bebek pişik kremini kullanmıştım ben ama elindekide olur, kaygansa problem yok.

efendim cimcimem, buradayım canım.
baksana ben bugun birazdaha iyim çok sükür .. bugün gel gitte yapıom ama git yaparken az acıma oluo kenarda normalmı bu bayada zeytın yag kullanıom :) bide bugun ılk başta ıkındım sonrasında hiç ıkınmadan içime alabildim :)

Derin araştırmalarım sonucu mesajını bulabildim cimcime :))) Çünkü geri çekerken kaslarını sıkıyorsun, batmalar o yüzden oluyordur canım. İçeri alırken rahatsın, ama çıkarırken aynı rahatlığı sağlayamıyorsun. Ben de öyleydim, çıkarmasını hiç ama hiç sevmezdim.
ayy aynen hiç sevmiom bide cıkaracak zamanı hadi bide çıkaramazsam içine kaçarsa diye düsünüom :D

BENDE YARIN GİDİYORUM DOKTORUMA RANDEVUM VAR SABAHTAN . BEN EŞİMLEDE ATLATTIM PARMAK OLAYINII..ÇOK MUTLUYUM..İNŞ SİZLERDE BAŞARIRSINZ
Ha cnm cok sevindim bende yarin gidicem ogleden sonra senin adina cok sevindim bu arada ben de atlattim bu haftaki odevide basariyla tamamladik sanirim.

Ben de söyledim anneme. Kizim kimse bundan olmemis, kotu bisey olsa kendi elimle evlendirir miyim seni dedi, rahat birak kendini falan.. Sonra bi ilac bulmus, onu gonderdi. Ucak korkusu vs olanlar aliyormus, ilac rahatlatip gevsetiyomus falan filan sonra da ekledi, ucaga binmeden bir saat once iceceksin bunu dedi biyik altindan gulerek...
Bildiginiz psikiyatristin bana verdigi ilacin
aynisi... Tabi ki bir ise yaramadii :( O yuzden onceden gunde 2-3 kere konusurken simdi haftada bir zorla ariyorum :((

baksana ben bugun birazdaha iyim çok sükür .. bugün gel gitte yapıom ama git yaparken az acıma oluo kenarda normalmı bu bayada zeytın yag kullanıom :) bide bugun ılk başta ıkındım sonrasında hiç ıkınmadan içime alabildim :)

Canım kaslarını sıkıyorsan batma ve acıma olması normaldir, eğer zorlayıp da tahriş etmediysen. Tahriş olmuş olabilir mi bilemiyorum hayatım, sen daha iyi hissedersin. zeytinyağı kullanman çok iyi, tamamen doğal, bu konuda bir zarar verebileceğini düşünmüyorm. Tebrik ederim, zamanla ıkınmana bile gerek kalmayacak inşallah.

Canım kaslarını sıkıyorsan batma ve acıma olması normaldir, eğer zorlayıp da tahriş etmediysen. Tahriş olmuş olabilir mi bilemiyorum hayatım, sen daha iyi hissedersin. zeytinyağı kullanman çok iyi, tamamen doğal, bu konuda bir zarar verebileceğini düşünmüyorm. Tebrik ederim, zamanla ıkınmana bile gerek kalmayacak inşallah.
ayyy inşallah kızzz .... seviom seni unutma tamamı :KK15::KK45::KK53::KK53:

İkisi de olur canım, bebek pişik kremini kullanmıştım ben ama elindekide olur, kaygansa problem yok.
Actim elime biraz surdum ama kayganligi yok canim ya normal bi el kremi gibi hemen cilt emdi kremi neyse bi ara onu da alirim napiyim simdilik zeytinyagina devam.

Back
X