- 19 Mart 2015
- 316
- 221
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #190.181
hayır olmaz özgüvenin var senin olmazsa buraya bunu bile yazamazdın demek ki sen cesursun özgüvenin var ki burdasın. en önemlisi aşmayı kafaya koymuşsun yoksa neden buraya yazasın. bende senin gibiydim. herşeye ağlamıştım küçükken baskıyla büyümeme eşimin şuan çalışmasına benm işssiz olmama eziktim sanki ezik olmak için gelmiştim. üni mezunuydum ve iş bulamıyordum tabi anlatılan hurafeleri unutmuyorum onlarda beni bu hale getirdi ilk zamanlar gittikçe iş bulamamak beni çileye sürükledi üstüne böyle evlenmem babamın baskıcı bir tavrıyla nişanlılık ve evlilik sürecimi zehir etmesi hepsi dha neler neler.... özgüvenimi yitirmek için çok nedenim vardı. sonra anladım ki herşeyin canı cehenneme ben mutlu olacam. eşim beni seviyor severek evlendik parayı sorun etmiyor istediğim gibi harcıyorum o zaman sorun ne kendine güven dedim tek başıma çarsıya bile çıkamazken çıktım düşün yani. sende de o özgüven var emin ol var. al aynayı sadece bak incele ne hissettiklerini yaz.7 aydir canim işin kötüsü siz ne güzel inaniyorsunuz basaracaginiza bende o özgüven yok malesef![]()