- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #190.221
Adanis:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatım adetin nomalde düzenli mi peki, ilk kez mi başına geliyor bu durum?
Canım en sağlıklısı bir doktora görünmen, lütfen tüm cesaretini topla ve pazartesi gününe bir randevu al. Yazık değil mi hayatım sana, kendi kendini yiyip bitiriyorsun. Dur bir araştırayım bu durumu, bir bilgim yok çünkü.
ne yapıyorsun canim kizimiz olacakmış tebrik ederim canim umarim saglikla kucağina alirsin çok sevindmEfendim bebeğim..^^
normalde 35 günde olurum en geç arada günüm değişiyo ama herkeste olduğu gibi 1 hafta erken 1 hafta geç gibi ama bu yılda 2 yi geçmez . 4 5 gün sürüyo . 1.5 günde adet nasıl biter aklım almadı
Canım araştırdım, az da olsa hamile kalma ihtimalin varmış. Değilsen hormonal bir durum olabilirmiş, yani hem hormonlarına bakacak doktorun hem de ultrasonik tedavi uygulayacak. En kısa zamanda bir randevu al lütfen, farazilerle hareket etmeyelim birtanem, en net sonucu bir uzmandan alabiliriz.
ne yapıyorsun canim kizimiz olacakmış tebrik ederim canim umarim saglikla kucağina alirsin çok sevindm![]()
kan mı vermem gerekiyo yani :/ doğru söylüyosun çok teşekkür ederim
Kan tetkikleriyle yapılıyor sanırım canım, geciktirmeden öğrenmelisin, ben de çok merak ettim. Adet düzensizliği bile çıkabilir sonuç. Hayırlısı olsun tatlım, iyi düşünelim iyi olsun.
İnsallah canim daha hastalanmadm günüme 2 gün var hala bakalim canim bi de bisey diyecm yüzümde sivilce cikmaya basladi adetten degil cünkü adet olacam zaman bnde sivilce cikmaz hamilelikte cikarmis sence nedir bilemedm adetten degil onu biliyrm bende bilemedm sana soruym dedim:)[/QUOTE]"AdaNis, post: 40208803, member: 653037"]İyiyim hayatım, sen nasılsın? Evet canım, inşallah, çok teşekkür ederiz, bir sürü teyzesi oldu şimdiden, çok şanslı :)
Senden de bebiş haberlerini alırız umarım en kısa zamanda, birtanem benim![]()
İnsallah canim daha hastalanmadm 2 gün var hala bakalim canim bi de bisey diyecm yüzümde sivilce cikmaya basladi adetten degil cünkü adet olacam zaman bnde sivilce cikmaz hamilelikte cikarmis sence nedir bilemedm adetten degil onu biliyrm bende bilemedm sana soruym dedim:)
tamam canım ben kan veermekten ölümüne korkuyorum da neyse artık korkunun ecele faydası yok
uff sen mi benmi mide yanmasi değil bnde agri var kasik da sol kasigim ve belin agriyo bakalim hayirlisi[/QUOTE]Kuzucum dur bakalım henüz çok erken :)) keşke emin olarak bebiş geliyor diyebilsem :) ben mide yanmaları yaşadığım halde emin olamamış, adet görmeyi beklemiştim, çok yanlış insana soruyorsun bebeğim :)))) 2 gün kalmış, regl olmazsan, gecikmeden 3 gün sonra bir test yaparsın hayatım, bak şimdi bende merak ettim :))
İttiriyorum gutmiyorrr acil yardimmm
aynen parmak çıkarken tuhaf bir his oluyor :)Evet cnm o bende de oluyor ilk giris kisminda herkeste oluyo yani ilk baslarda biraz yanma hissedersin ama zamanla o da gececek alisacaksin belki parmagini cikartirken zorlanirsin bi tuhaf oluyo.
Cikartirken ikinin canim hic takilmiyo hoop cikiyo...aynen parmak çıkarken tuhaf bir his oluyor :)