• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

adanis allah rahmet eylesin sen neler yaşamışsın öyle birde bize telkin verşyorsun allahına kurban senin ya bir anne gibisin bu sitede iyi ki varsın sen ya

Mervem, kuzum benim, şu anda neler yaşadığınızı düşüdükçe yanınızdan, bu forumdan ayrılmak istemiyorum. Üzüntüler paylaşıldıkça azalırmış, sizlerin üzüntüsüne ortak olmaya çalışıyorum tatlım, inşallah şu dertten kurtulur, bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz birtanem, bunu görmek her şeye değer.

Amin canım, çok sağol. Sizler de iyi ki varsınız meleklerim ^^

adaniiiiiis :) bu kremden iki çeşit mi vardı bir ara yorumlarda öyle okumuştum yoksa o başka kremmiydi

Tatlım bu kremin eski ismi bephanten yeni adı bephantol. İki çeşit var evet, biri bebek pişik kremi diğeri cilt kremi. Ben bebek pişik kremi olanı kullanmıştım sanırım gayet kayganlaştırıyordu, cilt kremi nasıldır bilemiyorum, eczacı bayansa danışabilirsin birtanem.

Tatlım bu kremin eski ismi bephanten yeni adı bephantol. İki çeşit var evet, biri bebek pişik kremi diğeri cilt kremi. Ben bebek pişik kremi olanı kullanmıştım sanırım gayet kayganlaştırıyordu, cilt kremi nasıldır bilemiyorum, eczacı bayansa danışabilirsin birtanem.
tamam bebek pişik kremini alayım ben eski adı olan bephanteni kullanmıştım krem gibi ama çok güzel bir kremdi

Sizin de basiniz sagolsun canim benimm. Annemin caninin yandigini sesinden hissediyorum. Anne neyin car diye ustelemesem soylemezdi de zaten. En cok sana üzülüyorum diyo, korkusu aslinda esimin buna dayanamayip ayrilacagimizi dusunmesi. Ne kadar surecek boyle, sevgi sevgi bir yere kadar diyor.. Belki de hakli.. Cunku ilk haftadan beri ben bile düşündüm bosanalim dedim, mutlu edemiyorum seni dedim. Esim kabul etmedi.. Ama annem o bilmiyor iste, her halti da acik acik anlatamiyorsun :KK43: Sonuc bu.. Ama ben yapicam. Sirf annem uzulmesin diye belki de.. Bu beni kamcilar, ben ona hic dayanamam ki.

Amin canım, çok sağol. Ben şimdi annenin yerine koyuyorum kendimi, bilseydim kızımın içinde bulunduğu durumu çıldırırdım herhalde, danışmadığım doktor kalmazdı, yerimde duramazdım. Annenin neler yaşadığını anlayabiliyorum, sana iyilik yaptığını düşünüyor içindekileri söyleyerek. Seni üzdüğünün farkında değil canım.

Bir arkadaşım evlilikte cinsellik her şeydir demişti, ona kesinlikle katılmıyorum evet cinsellik önemli ama her şey değil. Beraberce üstesinden gelebileceğiniz bir sorun yaşıyorsun canım, bu derdin bir çaresi var, birlikte bunu aşabilirsiniz. Hepinizin sırayla buraya "yendim" yazacağınız günü -Allah ömür verirse tabii- göreceğimi biliyorum, sıkılmadan, ertelemeden devam edin, umutsuzluğun yanımızda işi yok, ona yer vermeyin bile.

tamam bebek pişik kremini alayım ben eski adı olan bephanteni kullanmıştım krem gibi ama çok güzel bir kremdi

Aynen öyle mervecim, sadece ismi değişmiş. Evet bephanten daha güzeldi sanki sana katılıyorum, içeriğini mi tutturamamışlar ne, yine de işinizi görür.

Aynen öyle mervecim, sadece ismi değişmiş. Evet bephanten daha güzeldi sanki sana katılıyorum, içeriğini mi tutturamamışlar ne, yine de işinizi görür.
yarın alayım ben onu emla evde duruyor. gerçi ben agda yaptıracağım zaman emlayı kullanıyorum harika işe yarıyor :)

Amin canım, çok sağol. Ben şimdi annenin yerine koyuyorum kendimi, bilseydim kızımın içinde bulunduğu durumu çıldırırdım herhalde, danışmadığım doktor kalmazdı, yerimde duramazdım. Annenin neler yaşadığını anlayabiliyorum, sana iyilik yaptığını düşünüyor içindekileri söyleyerek. Seni üzdüğünün farkında değil canım.

Bir arkadaşım evlilikte cinsellik her şeydir demişti, ona kesinlikle katılmıyorum evet cinsellik önemli ama her şey değil. Beraberce üstesinden gelebileceğiniz bir sorun yaşıyorsun canım, bu derdin bir çaresi var, birlikte bunu aşabilirsiniz. Hepinizin sırayla buraya "yendim" yazacağınız günü -Allah ömür verirse tabii- göreceğimi biliyorum, sıkılmadan, ertelemeden devam edin, umutsuzluğun yanımızda işi yok, ona yer vermeyin bile.

Annem de ilk ogrendigi zaman soylediklerinden biri suydu: "Kizim bak en onemli silahini kaybediyorsun :)) O her konu da ise yarar..." Bunu hatirladikca guluyorum da.. Evet kadin her acidan bana yaklasmaya calisti, son yontemi surat asip, aglamakli sesle konusmak, o is olmadan evime gelmeyeceğini soylemek... Neyse ben yencem tabi ki bunu ama soracagim bunlarin hesabini da ona :)

Annem de ilk ogrendigi zaman soylediklerinden biri suydu: "Kizim bak en onemli silahini kaybediyorsun :)) O her konu da ise yarar..." Bunu hatirladikca guluyorum da.. Evet kadin her acidan bana yaklasmaya calisti, son yontemi surat asip, aglamakli sesle konusmak, o is olmadan evime gelmeyeceğini soylemek... Neyse ben yencem tabi ki bunu ama soracagim bunlarin hesabini da ona :)

Çok hoş :KK48::KK48: o an bile güldürebilmiş seni, ne mutlu annene. Yeter ki sen iyi ol diye, annen her yöntemi dener canım, önce anlayışla yardımcı olur sonra da annelik iç güdüsünü kullanarak duygu sömürüsü yapar :) duygusal açıdan seni etkilerse senin de bundan etkilenip yeneceğini düşünür.

İnşallah tatlım benim, yeneceksin tabii, inanıyorum yürekten.

kızlar napıyosunuz bakalım.. canlarım başınız saolsun çok.insan neler yaşıyo..ama işte herşey insan için.. işte hayat devam ediyor.. nefes aldığımıza şukretmemiz gerek her an .. bu sıkıntılar bu zor günler gececek siz de biliyosunuz.. buna inanın..

Aynen hersey insanlar icin.cok uzuldum basiniz sagolsun hepimizin kendince bi derdi var iste rabbim dermansiz dert vermesin.bende iki parmaktayim ikisini yznyana getirip yapiyorum kus seklinde yapamiyorum amz yanyanad hepsi girmiyor 2. Boguma kadar gidebiliyorum ordan sonra giris kismi baya geriliyo.

Aynen hersey insanlar icin.cok uzuldum basiniz sagolsun hepimizin kendince bi derdi var iste rabbim dermansiz dert vermesin.bende iki parmaktayim ikisini yznyana getirip yapiyorum kus seklinde yapamiyorum amz yanyanad hepsi girmiyor 2. Boguma kadar gidebiliyorum ordan sonra giris kismi baya geriliyo.
amin canım zorlamadan olduğu kadar dene.. eş parmağı yapabiliyosan o daha etkili olur.. ya da kendi parmaklarında zorlanıyosan aparat falan.. zorlama ama yavas yavas olcak hepsi..hem ikinci boğum diyosun mşllh olmuş bil:)

Az önce egzersiz yapmayı denedim ama yapamadım doğru yönde miydim bilmiyorum biri bana yardım etsin nasıl yapıcam bu egzersizi

Amin kızlar, çok sağolun. Her acı günden sonra kalbimizde 40 tane mum yanarmış, 39 gün boyunca , her gün bir mum sırayla sönermiş ama 40. mum hayatımızın sonuna kadar yanmaya devam edermiş, unutmamak , anmak için. Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin.

Az önce egzersiz yapmayı denedim ama yapamadım doğru yönde miydim bilmiyorum biri bana yardım etsin nasıl yapıcam bu egzersizi

Canım, rahat ettiğin bir pozisyona geç, aparatını yine p..si alır gibi nefes egzersizleriyle beraber ıkınarak almayı dene, vajina eğimli, ittirirken popo yönüne doğru almaya çalış, tam dik götürme. Bir aynanın karşısında görerek yapabilirsin, doğru yerde olup olmadığına böylece emin olursun oolalaacım.

Canım, rahat ettiğin bir pozisyona geç, aparatını yine p..si alır gibi nefes egzersizleriyle beraber ıkınarak almayı dene, vajina eğimli, ittirirken popo yönüne doğru almaya çalış, tam dik götürme. Bir aynanın karşısında görerek yapabilirsin, doğru yerde olup olmadığına böylece emin olursun oolalaacım.
Canım oturur gibiydim o yüzden de girişi kapatmış olabilir miyim

Canım oturur gibiydim o yüzden de girişi kapatmış olabilir miyim

Tatlım, hangi pozisyonu alırsan al, girişi kapatmazsın. Kendini kastığın için muhtemelen aparatı ya da parmağı alamıyorsundur, sana kapalıymış gibi geliyor, vajinanın girişinde beklet aparatını, alıştıkça ilerletmeye çalış.

Istersen sirt ustu uzan oyle dene ilk giristeki o et parcasi gibi seyi gecerken onun alt kismindan dogru parmagini bukmeye basla popo yonune dogru ben oyle yapiyorum kegelle ya da yapabiliyorsan nefes verirken.

amin canım zorlamadan olduğu kadar dene.. eş parmağı yapabiliyosan o daha etkili olur.. ya da kendi parmaklarında zorlanıyosan aparat falan.. zorlama ama yavas yavas olcak hepsi..hem ikinci boğum diyosun mşllh olmuş bil:)
2 parmakta 2.gunum oda bir kac deneme yaptim es parmaginda da tek parmak yapitorum 2 parmagi kendim basardiktan sonra es 2 parmak deniycez ondan biraz daha korkuyorum masaallah esimin parmaklarida pek kalin.

Back
X