- 2 Ekim 2010
- 53
- 45
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #190.421
Benim annem de... Bugunumu yine mahvetticanım önemli olan hayırlısı değil mi niye duyupta kendini üzüyosun ki... bak bana en büyük baskıyı annem yaptı. onu bile duymaddım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim annem de... Bugunumu yine mahvetticanım önemli olan hayırlısı değil mi niye duyupta kendini üzüyosun ki... bak bana en büyük baskıyı annem yaptı. onu bile duymaddım
Canim sen ne yaptin rahat misin artik tamamen ben hala zor bisey olmadgni görmeme rağmen her ilski öncesi heyecan yapiyom yok yereckendimle ayırlısı değil mi niye duyupta kendini üzüyosun ki... bak bana en büyük baskıyı annem yaptı. onu bile duymaddım
kız az kaldı çok sevindim benim eşim bu aralar tembel zaten limoniyiz selluka duymasınKizlaaaarrr ben geldimm esimle deneme yaptik ve mutluyum niye mi cunku butun aklimdaki sorulari cevaplandirdim aklim o kadar karisikti ki anlatamam sizee altta mi olsam yok kasiyorum ustte geciyim yüzüm dönük yapiyorm vaji deligini bulamiyorum sirtim dönük yapiyorum p..s egimli gitmiyo dik gidiyo bu nasil egimli gitcek derken dogru pozisyonu Adanis sayesinde buldum cok tesekkur ederim henuz yenmis degilim ama inanin cok rahatladim sona yaklasiyorum adim adim. Pozisyonu anlatiyorum kesinlikle denemenizi SİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM Benim yatagim biraz yuksek oldugu icin kanepede denedim kanepenin kenarina gelip hafif yatay pozisyonda ayaklarimi actim esim Önume diz cöktü ve butun kontrol bendeydi yarisini aldim esim heycanlandi ama yarisinin icimde oldugunun farkina bile varmadim aci baski hic bisey yok taa ki o dar kisma gelene kadar esim bundan sonrasi bende ustune yatay sekilde gelip ittircm dedi orda bekle rahatliyim dedim hafif itti bende cikardim icimden yoksa yaklasmistik sonra kizdi bagirdi ne varda cikariyosun olacakti iste diye ama ne derse desin ben yine de mutlu oldum cunku pozisyonu buldum bu sekilde hem vaji cok aciliyo hem de p..s egimli sekilde gidiyo yatagimizda yaparken taaa ilk basta kasiliyodum ama boyle col rahat oldum size de faydasi olur diye hemen anlatmak istedim..Adanisimmm Sayende aklimdaki butun sorulara cevap veren bi pozisyon buldum cooookkk tesekkur ederim Canımm
![]()
Sen üstüne git bitanem benim cenem hic durmuyo adami kac gundur fitik ettim duymadigim azar kalmiyo ama artik ti ye aliyorum takmiyorum bugun yine olmuck bosuna deniyrz falan dedi yarsini icinde gorunce olck askim olck bebegim hadi dedi cikarttim bu sefer yine deliye dondü gel bi daha yapalim o noktaya gelirm yine dedim anlamadi yarin denemek istemick ama ben ustune gutcm kuzun onceden tartisip arkami donüp uyumak kacis gibi gelirdi isime gelirdi ama. Simdi biran önce olsun hergun deniyim ugrasiyim alisiyim diye can atiyorum biz de bigün buraya BASARDİİKKK diye yazcz kuzum hic durmak yok azimle yola devam sende uzatmiyosun küslügü ve yarin yapiyosun denemeni canimmkız az kaldı çok sevindim benim eşim bu aralar tembel zaten limoniyiz selluka duymasınhala barışamadık kendide uzattı. senin adına çok sevindim belinaycım:) hadi bakalım bu haftanın kurtulmuş melekleri oluruz inşallah
![]()
Cok tsk ederim canim yaa ben dilatorle yaparken de ayni dedigin gibi oluyor 4uncuyu mesela zorlanarak sokuyorum biraz ugrastiktan aonra 3uncuyu aldigimda cok rahat alipcikarabiliyorum. Once dilatorle ve es parmagiyla calisip arkasindan p...s denemesine gecmeyi dusunuyorum. Insallah bu hafta mutlu haberler vereyim sizlere dua esin bana nooolur kizlaaarTatlım şunu da yapabilirsin, p..si alabildiğin noktaya kadar al, sonra çıkar. Hazır olduğunda tekrar al, gidebildiği yere kadar yine, sonra tekrar çıkar. Amaç vajinayı esnetmek, esnedikçe bir sonraki aşamada cm cm daha fazla alabiliyorsun. Bir bakmışsın ki hepsi içinde.
Canim benim azmet egzersizleri hic ara vermeden yap goreceksin kisa zamanda sende bizim asamalara geleceksin hatta artik hayirlisiyla hepimiz kurtulucaz bu beladan. Tatkim ben mesela sadece isaret parmakla calistim diger parmaklari beceremedim iki parmak birlikte hic sokamadim mesela isaret parmagi 3. Bogumdan sonra asama kaydedemeyince dilator set aldim yada burda bicok arkadas mum vs. ile kendisi yapiyor cesitli boyutlarda aparatlari o sekildede yapabilirsin bence 2 parmaltan daha kolay aparatTeşekkürler kızlar o zaman ben işaret parmağına geçiyorum akşam serçe parmak çabuk yoruluyor. Hadi bakalım bunu da basarirsam kendime ödül verecem :)
Kizlaaaarrr ben geldimm esimle deneme yaptik ve mutluyum niye mi cunku butun aklimdaki sorulari cevaplandirdim aklim o kadar karisikti ki anlatamam sizee altta mi olsam yok kasiyorum ustte geciyim yüzüm dönük yapiyorm vaji deligini bulamiyorum sirtim dönük yapiyorum p..s egimli gitmiyo dik gidiyo bu nasil egimli gitcek derken dogru pozisyonu Adanis sayesinde buldum cok tesekkur ederim henuz yenmis degilim ama inanin cok rahatladim sona yaklasiyorum adim adim. Pozisyonu anlatiyorum kesinlikle denemenizi SİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM Benim yatagim biraz yuksek oldugu icin kanepede denedim kanepenin kenarina gelip hafif yatay pozisyonda ayaklarimi actim esim Önume diz cöktü ve butun kontrol bendeydi yarisini aldim esim heycanlandi ama yarisinin icimde oldugunun farkina bile varmadim aci baski hic bisey yok taa ki o dar kisma gelene kadar esim bundan sonrasi bende ustune yatay sekilde gelip ittircm dedi orda bekle rahatliyim dedim hafif itti bende cikardim icimden yoksa yaklasmistik sonra kizdi bagirdi ne varda cikariyosun olacakti iste diye ama ne derse desin ben yine de mutlu oldum cunku pozisyonu buldum bu sekilde hem vaji cok aciliyo hem de p..s egimli sekilde gidiyo yatagimizda yaparken taaa ilk basta kasiliyodum ama boyle col rahat oldum size de faydasi olur diye hemen anlatmak istedim..Adanisimmm Sayende aklimdaki butun sorulara cevap veren bi pozisyon buldum cooookkk tesekkur ederim Canımm
![]()
Belinayım, çok, çok mutlu oldum. Gerçekten doğru pozisyonu bulduğunuzda her şey daha kolay oluyor, bulana kadar hepsini denemek lazım. O dar dediğin kısımda, p..s 10 saniye kadar içinde kalsın, sonra nefes egzersiziyle almaya devam et, hiçbir şey kalmamış, hadi inşallah daha güzel haberler de verirsin bizlere canım benim![]()
İns. Canim yaa senin sayende cok sagol gercekten esimde bende cok rahat ettik o pozisyonda ki benn onceden ilk giriste aklim cikardi biraz ilerleyince canim cok yanardi ama bu seferbhic oyle bisey olmadi sadece biraz cok ugrastim girisi alana kadar surekli kayiyo cunku ama yarisini acisiz bi sekilde aldm buna sükrediyorum ins en yakin zamanda hepsini alirimBelinayım, çok, çok mutlu oldum. Gerçekten doğru pozisyonu bulduğunuzda her şey daha kolay oluyor, bulana kadar hepsini denemek lazım. O dar dediğin kısımda, p..s 10 saniye kadar içinde kalsın, sonra nefes egzersiziyle almaya devam et, hiçbir şey kalmamış, hadi inşallah daha güzel haberler de verirsin bizlere canım benim![]()
Bitanem benim hemen panikleme ilk denemelerim de bende cok buyuk aci olmustu ilk giriste ya kendini kastigin icindir yada yönde sıkıntı yasamıssındr aksam ki soyledigim pozisyonu da denermisin o zaman kontrol hem sende hem esinde olmus oluyo bi dene derim olmucak diye bisey yok elbet olcak yeter ki biz istiyelim ayrica es denemesine gectin diye hemen olmasi mi gerekiyo ben nerdeyse 10 gündür ugrasiyorum hergün olmasa da 2 3 güne bir deniyoruz ve daha dün basını alip yarisina gelebildim şu gün olck bugün olck deme eşine bi deneme yapalim de sadece kuzumeş denemesi yaptım ama sadece bası cok az girdi offff neden olmuyor zeytin yağıda surdum böle oluyor acaba yonumu yanlış bilmiyorum o kadar cesaret gelmişti dedim olcak ama böle oldu![]()
İns. Canim yaa senin sayende cok sagol gercekten esimde bende cok rahat ettik o pozisyonda ki benn onceden ilk giriste aklim cikardi biraz ilerleyince canim cok yanardi ama bu seferbhic oyle bisey olmadi sadece biraz cok ugrastim girisi alana kadar surekli kayiyo cunku ama yarisini acisiz bi sekilde aldm buna sükrediyorum ins en yakin zamanda hepsini alirim
Benimle aynı sorunu yaşayan yok mu sizin aparatlar her denemede firt diye giriyo mu arkadaşlarKızlar aparatım 2 parmak civarında 2 saat uğraştım zorla 2 kere soktumsokunca ilerletmede sorun yaşamıyorum ama o giriş kısmı beni bitiyor. Aparatı tam deliğe denk getiriyorum itiyorum sanki geriliyor. Zorlasam da gitmiyor ne girişmiş arkadaş yaşama sevincimi aldı resmen. Apatı itmeden bekleteyim mi orda ne yapacağım ben?
![]()
slm canlaaar günaydın öncelikle herkese geçmiş olsun sizi çooook iyiy anlıyorum bende geçen sene bu zamanlar vajinismustum tam 9ay hiç ilişki olmadı denemeye bile korkuyordum p...s i kendime bile yaklaştıramıyordum ama yendiiimmmm 6aydır çok rahat ilişkiye girebiliyorum merak ettiklerinizi sorabilirsinizBitanem benim hemen panikleme ilk denemelerim de bende cok buyuk aci olmustu ilk giriste ya kendini kastigin icindir yada yönde sıkıntı yasamıssındr aksam ki soyledigim pozisyonu da denermisin o zaman kontrol hem sende hem esinde olmus oluyo bi dene derim olmucak diye bisey yok elbet olcak yeter ki biz istiyelim ayrica es denemesine gectin diye hemen olmasi mi gerekiyo ben nerdeyse 10 gündür ugrasiyorum hergün olmasa da 2 3 güne bir deniyoruz ve daha dün basını alip yarisina gelebildim şu gün olck bugün olck deme eşine bi deneme yapalim de sadece kuzum
Canım ben anneme dedim ki bak anne ben yeterince zor durumdayım evliliğe yeni alışıyorum. ister istemez sizden ayrılmanın hüznü var içimde. Bide bu ekleniyo ben iyice bunalıyorum. Biz bu durumu aşımca sana haber verecem dedim. Ondan sonra sormadı annem. Sonra oldu ertesi gün ben annemi aradım dedim oldu diye o da sevindi sonra korunun diye başladı anlatmaya. Bende anne biliyoruz biz bunları dedim :) şimdi bile sormuyo:)Benim annem de... Bugunumu yine mahvetti![]()
Ayyy bende öyle. Eşim diyo acıyo mu diye bende yok diyorum ama kendimi kasıyorum yinedeCanim sen ne yaptin rahat misin artik tamamen ben hala zor bisey olmadgni görmeme rağmen her ilski öncesi heyecan yapiyom yok yerebu heyecan boyle surecek mi omur boyu acaba
![]()
Sen nasil yendin canim anlata bilir misinslm canlaaar günaydın öncelikle herkese geçmiş olsun sizi çooook iyiy anlıyorum bende geçen sene bu zamanlar vajinismustum tam 9ay hiç ilişki olmadı denemeye bile korkuyordum p...s i kendime bile yaklaştıramıyordum ama yendiiimmmm 6aydır çok rahat ilişkiye girebiliyorum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz