• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

offf bugünkü eş parmağında kasıntım çook oldu dün çok rahattım bugün niye böyle oldu anlamadm :KK43: hatta bugün penisin tamamını almak aklımdaydı eşimde parmakta kasıntı çok bugün p...s denemeyelim dedi
Sen yine de dene kuzum bende esimin tek parmagini alirken kasmistim ama icimde bi 15,dk falan beklettik kendimi rahatlattim sonra p..se gectik sende oyle yap istersen

tatlım şimdi iki parmağını ya yan yana getirerek, ya da küs işareti yaparak, aynı yöntemle almayı deneyebilirsin.
kızz senin bana önerdiğin pozizyon cookkk rahat tam benlıkmiş dün deenedim gene sadece ucu girdi..inşallah yarın denicez eşim yan çizmezse :) aslında devamıda gelecektı tam ben nefes alıp verirkene eşimmm bşaldı :( ama olsun en rahat pozizyonumu senın sayende buldum :KK53::KK53: dün eş denemesine gecmeden önce mumla çalıştım sonra eşe gectm ..:KK45::KK45:

Kizlar ben telfndan giriyrm ve internetim bitmek uzere yarin aksam esim geldiginde girebilirim ancak gorusurz Yeneceginize dair inancinizi kaybetmeyin :KK25:
canım tebrik ederim seni çok sevindim bu site sayesinde hepimiz kurtulacagiz inşallah bu illetten. Allah bebeğini de kucağına almayi nasip etsin canım ;)

kızz senin bana önerdiğin pozizyon cookkk rahat tam benlıkmiş dün deenedim gene sadece ucu girdi..inşallah yarın denicez eşim yan çizmezse :) aslında devamıda gelecektı tam ben nefes alıp verirkene eşimmm bşaldı :KK43: ama olsun en rahat pozizyonumu senın sayende buldum :KK53::KK53: dün eş denemesine gecmeden önce mumla çalıştım sonra eşe gectm ..:KK45::KK45:
Hangi pozisyon acaba kasdettiğiniz

Aci yok kizlar yaaa gercekten beyninizin buna inanmasi lazim hafif bi batma oluyo sadece tek parmagi alan p..si kesinlikle alir buna inanin bi kere oraya birsey girebiliyo esniyo tek parmaginizi soktugunuzdaa duydugunuz batma hissi var yaa onun aynisi baska hic birseyy yokk ne aci ne siddetli kanama guvenin kendinize hele hele bebek isteyen arkadaslar bunu bebeginiz icin yapabilir siniz bencee
Cnm tebrik ederim ne kadar surede bu asamaya geldin ins.bizde bigun yendik yazariz burda cok mutlu oldum senin adina.

Hangi pozisyon acaba kasdettiğiniz
özelden gitmedi burdan göndereyim..

yatak ucu pozisyonunu deneyin. Hiçbir pozisyonda yenemeyen bir arkadaşıma bu pozisyonu önerdim şıp diye yendi. Yatağın en kenarına otur, eşin senin önünde dizlerinin üzerine çöksün yani vajina ve p..s karşı karşıya gelecek, sen istersen bacaklarını arala ister eşinin beline dola, senin komutlarınla ilerlesin eşin.. bu pozizyon ama inan cokk kolay bence

özelden gitmedi burdan göndereyim..

yatak ucu pozisyonunu deneyin. Hiçbir pozisyonda yenemeyen bir arkadaşıma bu pozisyonu önerdim şıp diye yendi. Yatağın en kenarına otur, eşin senin önünde dizlerinin üzerine çöksün yani vajina ve p..s karşı karşıya gelecek, sen istersen bacaklarını arala ister eşinin beline dola, senin komutlarınla ilerlesin eşin.. bu pozizyon ama inan cokk kolay bence[/QUOTE adet dönemim bittikten sonra deneyeceğim. Umarım olur. Zaten hasta olmadan önce yaklaşık 2/3 nü ben üste iken almayı başardım.

Kizlar simdi pozisyonu anlatiyorum. Ben altta ustte ne varsa denedim ama hep kastim ustteyken deligi bulamadim falan cok caresiz olmucak derken bigun adanisle konusuyodum ve canim bi de şöyle pozisyon var dene istersen dedi ve o pozisyon ben kanepenin kenarina geldim arkama yastik falan koydum gayet rahatim ayaklarim acik olmasi gerekiyo ve biraz havada olmasi gerekiyo. vajinin o yuzden 2 tane Sandalye koydul ayaklarimi onlara koydum ve esim onume diz cöktü bu arada sadece zeytinyagla yaptim ikindim esim basini soktu bekle rahhatliyim dedim nefes egzersizi yaptim sonra tekrar ikinip kendimi ittim yarisi icimdeydi hep takildigimiz bi yer vardi duvar dedikleri ama duvar degil sadece dar bi kisim adanis oraya geldiginde derin nefes al ikin ve 15,sn tut demisti bende oyle yaptim 15,sn dayancam dedim eşime oda elini cabuk tuttu hemn yag gibi girdi yonü bulunca ve bu 10 sn bile surmedi hafif bi sizi vardi sadece demistim ya girdigine bile inanmadim bu pozisyonu kesin deneyin kizlar herkesin rahat ettigi bi pozisyon var ama bu cok guzel ve kendinizi kasmiyosunuz ve kontrol her iki tarafta bi esim itti bi ben ittim sizde deniyin muhakkak:KK54:
Iki tane sandalye koyduk demişsin ya canım onu tam anlayamadım :110:

Cok yaklasmissin canim sende yazca buraya basardim diyeee yarisini aldiktan sonraa 10 sn tut hersey olup bitcek anlamicaksin bileee vallaa bakk:KK35::KK9:

Dun gece tam yatacagiz, durduk yere cok anlamsiz bir tartisma... Ne deneme kaldi ne
Bi istek... Sirt sirta döndük yattik off akilsiz kocam! Bir de azmina hayranim, beni cok sasirtiyorsun diyordu şapşik...

Back
X