• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aci yok kizlar yaaa gercekten beyninizin buna inanmasi lazim hafif bi batma oluyo sadece tek parmagi alan p..si kesinlikle alir buna inanin bi kere oraya birsey girebiliyo esniyo tek parmaginizi soktugunuzdaa duydugunuz batma hissi var yaa onun aynisi baska hic birseyy yokk ne aci ne siddetli kanama guvenin kendinize hele hele bebek isteyen arkadaslar bunu bebeginiz icin yapabilir siniz bencee
:KK9::KK9:Tebrik ederim canım, cok dua et bizlere de.. Insalah bizde boyle yeneriz buraya yazarız :KK71:

Kullandığın aparatı geçirebilirsin canım, aparatin küçükse, eldivenin serçe parmağını tak, aparatin büyükse eldivenin orta parmağını tak..
Tabi canım parmağını dokunmak istemezsen eğer eldiveni kendi parmağına da takabilirsin :KK5:
Kız yok ben parmağımı soktum orta parmagımın tamamını aldım hatta bugun artık nasıl yol izlicegmi bilmiyorumm o_O

Daha
Aci yok kizlar yaaa gercekten beyninizin buna inanmasi lazim hafif bi batma oluyo sadece tek parmagi alan p..si kesinlikle alir buna inanin bi kere oraya birsey girebiliyo esniyo tek parmaginizi soktugunuzdaa duydugunuz batma hissi var yaa onun aynisi baska hic birseyy yokk ne aci ne siddetli kanama guvenin kendinize hele hele bebek isteyen arkadaslar bunu bebeginiz icin yapabilir siniz bencee
Öncesinde parmak egzersizi yapmısmıydınız. Benim merak ettiğim parmak egsersizleri ile kızlık bozuluyor mu. Çünkü ben egzersizleri Yaptım lakin kanama falan olmadı.

Daha

Öncesinde parmak egzersizi yapmısmıydınız. Benim merak ettiğim parmak egsersizleri ile kızlık bozuluyor mu. Çünkü ben egzersizleri Yaptım lakin kanama falan olmadı.

Ben aynı şeyi merak ediyorum orta parmagın tamamını aldım içerde hareket ettirdim ama zar varmı yokmu anlamadım kanamada olmadııı

Ayyy çok sevindimmm yasadıgın mutlulugu tahmin edebiliyorum :KK55: darısı basıma inşallahh dua et bana da nasıl başardın bide egzersiz fln yapmısmıydın canımm
İns. Canim bi ara 2 parmak aldim sonra kasilmalarim cok fazla oldu tek parmagi aldim esimin sonra Hep p.. Denemesi yaptik 4 gundur cok ustune dusmüstük once basi sonra yarisi derken hepsi olduu inanin korkmayin demesi cok kolay ama uygulamasi zor ama gercekten korkulacak gibi birsey yok disimi cektirmisim inanin bundan kac kat daha fazla aci duymustum

:KK9::KK9:Tebrik ederim canım, cok dua et bizlere de.. Insalah bizde boyle yeneriz buraya yazarız :KK71:
İns canim dualarim sizinle her zamann biran once yenin su illeti biz cok ceSAretli kizlarz korkmayi AKLİNİZDAN CİKARİN VEE SEVDİGİNİZ ADAMİN KOLLARİNA BİRAKİN KENDİNİZİ:KK31:

İns. Canim bi ara 2 parmak aldim sonra kasilmalarim cok fazla oldu tek parmagi aldim esimin sonra Hep p.. Denemesi yaptik 4 gundur cok ustune dusmüstük once basi sonra yarisi derken hepsi olduu inanin korkmayin demesi cok kolay ama uygulamasi zor ama gercekten korkulacak gibi birsey yok disimi cektirmisim inanin bundan kac kat daha fazla aci duymustum

Biliyorum acı çekmiyceğimi ama beynim benle dalga geciyo resmen :KK53::KK53: ben parmak egzersizindeyim penis denemesi yapcamm umarım bende yenerimm canımmm tekrardan tebrik ederim çok mutlu oldum adına :KK15:

Daha

Yaptim canim parmakta kanama olmaz zaten p..s yarisini aldim o zamn da kanama olmadi tamamini aldigim zaman oldu kanamam

Biliyorum acı çekmiyceğimi ama beynim benle dalga geciyo resmen :KK53::KK53: ben parmak egzersizindeyim penis denemesi yapcamm umarım bende yenerimm canımmm tekrardan tebrik ederim çok mutlu oldum adına :KK15:
Hicc ertelemeyin kastiginiz zaman nefes egzersizi yapin bugun ilk basladigimzda yapamicz hayatim cok kasiliyorum dedim nefes egzersizi yaptim rahatladim ve bol bol dua ettim kizlar gercekten rahatliyo insan hic buyutmeyin beyninizde:KK49::KK49::KK73::KK73::KK73:

Hicc ertelemeyin kastiginiz zaman nefes egzersizi yapin bugun ilk basladigimzda yapamicz hayatim cok kasiliyorum dedim nefes egzersizi yaptim rahatladim ve bol bol dua ettim kizlar gercekten rahatliyo insan hic buyutmeyin beyninizde:KK49::KK49::KK73::KK73::KK73:

Deniycemm ve gelişmeleri yazcam buraya ertelemiycemm zaten artık canımm parmak girdiğini görünce beynimdeki oraya bişey giremez düşüncesi silindi gitti ay yenen birilerini görünce çok mutlu oluyorum kendim yenmiş gibi seviniyorum çok zor bi şey çünkü Allahım hepimizin yardımcısı olsun sende bi an önce bebişini kucagna al İnşallahh :KK55::KK55::KK31:

Burdan kaderime mociciye ve en buyuk MORAL KAYNAGİM GÖRMEDİGİM AMA GÖNLÜMÜN BERABER OLDUGU KARDESİM ADANİS E COK TESEKKUR EDERİM O KADAR KAHRİMİ CEKTİNİZ AKLİMDA Kİ SORULARA CEVAP VERDİGİNİZ İCİN VE EN ONEMLİSİ ADANİS İN ANLATTİGİ O POZİSYON OLMASAYDİ BELKİ DE YAPAMAZDİM COKK COKK TESEKKUR EDERİM HEPİNİZİ AYRİ AYRİ COOKK SEVİYORUMM:KK36::KK36::KK15::KK15:

Burdan kaderime mociciye ve en buyuk MORAL KAYNAGİM GÖRMEDİGİM AMA GÖNLÜMÜN BERABER OLDUGU KARDESİM ADANİS E COK TESEKKUR EDERİM O KADAR KAHRİMİ CEKTİNİZ AKLİMDA Kİ SORULARA CEVAP VERDİGİNİZ İCİN VE EN ONEMLİSİ ADANİS İN ANLATTİGİ O POZİSYON OLMASAYDİ BELKİ DE YAPAMAZDİM COKK COKK TESEKKUR EDERİM HEPİNİZİ AYRİ AYRİ COOKK SEVİYORUMM:KK36::KK36::KK15::KK15:

hangi pozisyon kuzumm hangisinde yendin?

Deniycemm ve gelişmeleri yazcam buraya ertelemiycemm zaten artık canımm parmak girdiğini görünce beynimdeki oraya bişey giremez düşüncesi silindi gitti ay yenen birilerini görünce çok mutlu oluyorum kendim yenmiş gibi seviniyorum çok zor bi şey çünkü Allahım hepimizin yardımcısı olsun sende bi an önce bebişini kucagna al İnşallahh :KK55::KK55::KK31:
İnsallah kuzum ben cok korkak ve sacma sapan dusuncelere sahip biriydim nasil yaptim hala saskinim inanamiyorum ins Allahim hepinize yardim etsin

Kizlaaaarrr yendimmmm benn yendimmm yaaa inanamiyorum bu lafi hic sevmiyorum ama bu kadar miymiss ne aci ne batma hic biseyy yokk sadece inanin hala inanmiyorum esim sonuna kadar girmis ama hissetmedim bile yalan soyluyosun girmedi dedim vaallaa girdi bebegim dedi bi cikardi kan geliyo benden kalkip oynadik resmen yaa esimin gozlerinde o mutlulugu gormeye deger inanin hic birsey yokk korkmayin inanin yeter ki ben inanmiyodum deniyelim hayatim her zaman deniyelim dedim tamam canim deniyelim dedi ve ilk denemede yarisini aldim sonra cikardi tekrar yarisini aldim ve biraz daha ilerledik ben daha gircek zannediyorum megerse hepsi girmiss Allah bu mutllulugu hepinize yasatsin sonra ben inanamayinca tekrar deniyelim dedim kanamam durdu denedik esim gitgel yapti yavas yavas sonra hizlandi hic bi aci yok kendimi saldim resmen icime bosaldi cok guzel bir duygu Allahm hepinize yardim etsin ins.
Ayyy supeer! Tebrik ederimm.
Ben dun bir parmak aldim icime, gece es denemesi yarisi girdi, simdi tekrar denicem. Allah izin verirse :) darisi basimizaa!

Kizlar simdi pozisyonu anlatiyorum. Ben altta ustte ne varsa denedim ama hep kastim ustteyken deligi bulamadim falan cok caresiz olmucak derken bigun adanisle konusuyodum ve canim bi de şöyle pozisyon var dene istersen dedi ve o pozisyon ben kanepenin kenarina geldim arkama yastik falan koydum gayet rahatim ayaklarim acik olmasi gerekiyo ve biraz havada olmasi gerekiyo. vajinin o yuzden 2 tane Sandalye koydul ayaklarimi onlara koydum ve esim onume diz cöktü bu arada sadece zeytinyagla yaptim ikindim esim basini soktu bekle rahhatliyim dedim nefes egzersizi yaptim sonra tekrar ikinip kendimi ittim yarisi icimdeydi hep takildigimiz bi yer vardi duvar dedikleri ama duvar degil sadece dar bi kisim adanis oraya geldiginde derin nefes al ikin ve 15,sn tut demisti bende oyle yaptim 15,sn dayancam dedim eşime oda elini cabuk tuttu hemn yag gibi girdi yonü bulunca ve bu 10 sn bile surmedi hafif bi sizi vardi sadece demistim ya girdigine bile inanmadim bu pozisyonu kesin deneyin kizlar herkesin rahat ettigi bi pozisyon var ama bu cok guzel ve kendinizi kasmiyosunuz ve kontrol her iki tarafta bi esim itti bi ben ittim sizde deniyin muhakkak:KK54:

KiZlar tamam egzersiz nefes egzersizi falan hersey yenmenizde onemli ama ben duanin en buyuk etken oldugunu düsünüyrm namazlarim ardindan aglayarak dua etmistim benden sonra evlenenlerin cocuklarini gorunce evime aglayarak gelirdim sonra gecen eşimle bi hoca izledik esiyle iliskiye giremeyenler nasil bi dua etmeli diye o da 313,ayetel kursu ve bakara suresi okumali dedi ve ben bugün baslamistm ayetel kursuye ve sadece 99,tane okuyabildim ve esim iliskiye girmeden felak nas ayetel kursu okuyup uzerimize ufledi ve ben cok rahatladim ve dedim kendi kendime bundan kimse ölmedi diye ve ölmedim de aci da yok cok rahat yuruyebiliyorum asiri bi kanama olmadi hepsi beynimizin oyunu buna inanin sadece eminim hepiniz yeneceksiniz dualarim sizinlee her zaman

Kızlar 2 parmak kalinliğinda aparatı alıyorum hafif kasilmam oluyo. Eş denemesi yapmak için kasılma tamamen ortadan kalkmalı mi? Acele mi ediyorum eş denemesi için acaba ?o_O

Ben dun bir parmak aldim icime, gece es denemesi yarisi girdi, simdi tekrar denicem. Allah izin verirse :) darisi basimizaa!
Cok yaklasmissin canim sende yazcaksin buraya basardim diyeee yarisini aldiktan sonraa 10 sn tut hersey olup bitcek anlamicaksin bileee vallaa bakk:KK35::KK9:

offf bugünkü eş parmağında kasıntım çook oldu dün çok rahattım bugün niye böyle oldu anlamadm :( hatta bugün penisin tamamını almak aklımdaydı eşimde parmakta kasıntı çok bugün p...s denemeyelim dedi

Back
X