• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaa bence kocalarımız da yazık onlarda tam bilmiyo bence tam olarak neresi, aşağı mi yukarı mi, bizde malum cok yardımcı olamıyoruz :110: ama olcak insalah biz de yenicez :KK19:

İnşallah canım bu site sayesinde bir günde egzersizlerimi tamamladım burdan aldıgım cesaretle yaptımm bunu yenicez tabi ki yeterki pes etmeyelimm umutsuzluga kapılmayalımm

Merhaba kızlar, vajinismusu yenmiş biri olarak her tür yardıma varım. Bir şeyler sormak isterseniz mesaj yazmanız yeterli.
Tecrübelerimi ve yardımcı olabileceğim her şeyi bu bloga yazıyorum. Takip edebilirsiniz.
https://vajinismuscozum.wordpress.com/
Bloguna göz attım çok güzel çok faydalı seyler yazmıssın canım fırsat bulunca tamamını okuycam inşAllah :)

okuyun kızlar... Her ayrıntıyı yazmaya çalışıyorum. Evimize hırsız girdiği için bilgisayarım çalındı. Güç oluyor yazmak ama bir şekilde devam edeceğim.

Dilatör sete eşim karşı çıkıyo niye bilmiyorum ama istemiyo en iyisi evde aparat yapmak ama nasıl düzgün bi aparat yapamadım kendime hala

belinayı tebrik etmiştim yanlış olmuş. Sen ne aşamadasın canım peki
ben bgn bepanthol ve emla ile parmağı aldım falan baş parmağı yani yarın aynı taktik ile eş denemesi yapmak istiyorum aksilik olmazsa iki parmağında başını aldım ilerleyemedğim eşim biraz sabit fikirli kızlık mevzusunda:63:

Burdan kaderime mociciye ve en buyuk MORAL KAYNAGİM GÖRMEDİGİM AMA GÖNLÜMÜN BERABER OLDUGU KARDESİM ADANİS E COK TESEKKUR EDERİM O KADAR KAHRİMİ CEKTİNİZ AKLİMDA Kİ SORULARA CEVAP VERDİGİNİZ İCİN VE EN ONEMLİSİ ADANİS İN ANLATTİGİ O POZİSYON OLMASAYDİ BELKİ DE YAPAMAZDİM COKK COKK TESEKKUR EDERİM HEPİNİZİ AYRİ AYRİ COOKK SEVİYORUMM:KK36::KK36::KK15::KK15:

Belinayım kuzum benim, henüz geldim eve, yendimmmm mesajını görünce kocaman bir gülümseme yayıldı yüzüme. "bu kadar mıymış" değil mi :)))) çooook sevindim, Allah sana başka dert keder vermesin tatlım, birtanem. Kocaman öpüyorum seni :KK15::KK15::KK15::KK15::KK68::KK68::KK68::KK68:

ben bgn bepanthol ve emla ile parmağı aldım falan baş parmağı yani yarın aynı taktik ile eş denemesi yapmak istiyorum aksilik olmazsa iki parmağında başını aldım ilerleyemedğim eşim biraz sabit fikirli kızlık mevzusunda:63:
Canim parmagini bir sure orada tut hemen cikarma. Es denemesinden once de parmak egzersizi yap tekrar hemen arkasina esinle dene

Dilatör sete eşim karşı çıkıyo niye bilmiyorum ama istemiyo en iyisi evde aparat yapmak ama nasıl düzgün bi aparat yapamadım kendime hala
canım benim eşimde diyor ki alma öyle şeyler kendime de aparat yapmamı istemiyor :) ille de p..si olacakmış. p..si ile deneme yapıyoruz o da yeniyiz yani ondan :KK59:

Belinayım kuzum benim, henüz geldim eve, yendimmmm mesajını görünce kocaman bir gülümseme yayıldı yüzüme. "bu kadar mıymış" değil mi :)))) çooook sevindim, Allah sana başka dert keder vermesin tatlım, birtanem. Kocaman öpüyorum seni :KK15::KK15::KK15::KK15::KK68::KK68::KK68::KK68:
adaniiis bu bepanthol ve emla çok işe yaradı :)

kızz senin bana önerdiğin pozizyon cookkk rahat tam benlıkmiş dün deenedim gene sadece ucu girdi..inşallah yarın denicez eşim yan çizmezse :) aslında devamıda gelecektı tam ben nefes alıp verirkene eşimmm bşaldı :KK43: ama olsun en rahat pozizyonumu senın sayende buldum :KK53::KK53: dün eş denemesine gecmeden önce mumla çalıştım sonra eşe gectm ..:KK45::KK45:

Cimcimem en rahat pozisyonu deneye yanıla buluyorsun hayatım, sizler o pozisyon olmuyor diyince benim aklıma farklı pozisyonlar geliyor ve çok şükür ki sizin için en uygun olanını buluyoruz birtanem. Eşin dayanamıyor artık anladığım kadarıyla, ne yapsın sabredemiyor artık. Hadi birtanem, yendim demene çok az kaldı, eşine söyle azıcık dişini sıksın :) boşalacak gibi olursa çıksın, tekrar girsin, nefes egzersizini yapıp tamamını almaya çalış miniğim.

Back
X