- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #190.761
yuppiii tebrik ederim... ohh beeegözün aydın canım benmmm çok sevindim ah darısı bizeeee :) hangi pozisyondaydın :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yuppiii tebrik ederim... ohh beeegözün aydın canım benmmm çok sevindim ah darısı bizeeee :) hangi pozisyondaydın :)
Yaa bence kocalarımız da yazık onlarda tam bilmiyo bence tam olarak neresi, aşağı mi yukarı mi, bizde malum cok yardımcı olamıyoruzama olcak insalah biz de yenicez
![]()
canım ya yeniden yükle dyor sayfayıMerhaba kızlar, vajinismusu yenmiş biri olarak her tür yardıma varım. Bir şeyler sormak isterseniz mesaj yazmanız yeterli.
Tecrübelerimi ve yardımcı olabileceğim her şeyi bu bloga yazıyorum. Takip edebilirsiniz.
https://vajinismuscozum.wordpress.com/
Bloguna göz attım çok güzel çok faydalı seyler yazmıssın canım fırsat bulunca tamamını okuycam inşAllah :)Merhaba kızlar, vajinismusu yenmiş biri olarak her tür yardıma varım. Bir şeyler sormak isterseniz mesaj yazmanız yeterli.
Tecrübelerimi ve yardımcı olabileceğim her şeyi bu bloga yazıyorum. Takip edebilirsiniz.
https://vajinismuscozum.wordpress.com/
bağlantıda hata vardır. Sonra tekrar denersincanım ya yeniden yükle dyor sayfayı
:) daha yapamadım kız ben belinayı mı tebrik ediyordun anlamadım benyuppiii tebrik ederim... ohh beee![]()
of deli olacam hemen açılsın istiyorumbağlantıda hata vardır. Sonra tekrar denersin![]()
okuyun kızlar... Her ayrıntıyı yazmaya çalışıyorum. Evimize hırsız girdiği için bilgisayarım çalındı. Güç oluyor yazmak ama bir şekilde devam edeceğim.Bloguna göz attım çok güzel çok faydalı seyler yazmıssın canım fırsat bulunca tamamını okuycam inşAllah :)
belinayı tebrik etmiştim yanlış olmuş. Sen ne aşamadasın canım peki:) daha yapamadım kız ben belinayı mı tebrik ediyordun anlamadım ben![]()
Panik yok açılır .of deli olacam hemen açılsın istiyorum
okuyun kızlar... Her ayrıntıyı yazmaya çalışıyorum. Evimize hırsız girdiği için bilgisayarım çalındı. Güç oluyor yazmak ama bir şekilde devam edeceğim.
ben bgn bepanthol ve emla ile parmağı aldım falan baş parmağı yani yarın aynı taktik ile eş denemesi yapmak istiyorum aksilik olmazsa iki parmağında başını aldım ilerleyemedğim eşim biraz sabit fikirli kızlık mevzusundabelinayı tebrik etmiştim yanlış olmuş. Sen ne aşamadasın canım peki
Ilk firsatta yazacagim canim. Bana burda bir arkadas ogretmisti. Ben de size öğreneceğim. Insallah yarin yazarim video veya foto ile anlaticamDilatör sete eşim karşı çıkıyo niye bilmiyorum ama istemiyo en iyisi evde aparat yapmak ama nasıl düzgün bi aparat yapamadım kendime hala
Burdan kaderime mociciye ve en buyuk MORAL KAYNAGİM GÖRMEDİGİM AMA GÖNLÜMÜN BERABER OLDUGU KARDESİM ADANİS E COK TESEKKUR EDERİM O KADAR KAHRİMİ CEKTİNİZ AKLİMDA Kİ SORULARA CEVAP VERDİGİNİZ İCİN VE EN ONEMLİSİ ADANİS İN ANLATTİGİ O POZİSYON OLMASAYDİ BELKİ DE YAPAMAZDİM COKK COKK TESEKKUR EDERİM HEPİNİZİ AYRİ AYRİ COOKK SEVİYORUMM![]()
Canim parmagini bir sure orada tut hemen cikarma. Es denemesinden once de parmak egzersizi yap tekrar hemen arkasina esinle deneben bgn bepanthol ve emla ile parmağı aldım falan baş parmağı yani yarın aynı taktik ile eş denemesi yapmak istiyorum aksilik olmazsa iki parmağında başını aldım ilerleyemedğim eşim biraz sabit fikirli kızlık mevzusunda![]()
canım benim eşimde diyor ki alma öyle şeyler kendime de aparat yapmamı istemiyor :) ille de p..si olacakmış. p..si ile deneme yapıyoruz o da yeniyiz yani ondanDilatör sete eşim karşı çıkıyo niye bilmiyorum ama istemiyo en iyisi evde aparat yapmak ama nasıl düzgün bi aparat yapamadım kendime hala
ay işte ilginç bir his parmağım girince de ilk korktum salaklığıma korktum ne acıdı ne bişey genişce boşluk vardı sanki :)Canim parmagini bir sure orada tut hemen cikarma. Es denemesinden once de parmak egzersizi yap tekrar hemen arkasina esinle dene
Anladim insalah bir an evvel yenersincanım benim eşimde diyor ki alma öyle şeyler kendime de aparat yapmamı istemiyor :) ille de p..si olacakmış. p..si ile deneme yapıyoruz o da yeniyiz yani ondan![]()
adaniiis bu bepanthol ve emla çok işe yaradı :)Belinayım kuzum benim, henüz geldim eve, yendimmmm mesajını görünce kocaman bir gülümseme yayıldı yüzüme. "bu kadar mıymış" değil mi :)))) çooook sevindim, Allah sana başka dert keder vermesin tatlım, birtanem. Kocaman öpüyorum seni![]()
kızz senin bana önerdiğin pozizyon cookkk rahat tam benlıkmiş dün deenedim gene sadece ucu girdi..inşallah yarın denicez eşim yan çizmezse :) aslında devamıda gelecektı tam ben nefes alıp verirkene eşimmm bşaldıama olsun en rahat pozizyonumu senın sayende buldum
dün eş denemesine gecmeden önce mumla çalıştım sonra eşe gectm ..
![]()