• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım biraz daha sabret biraz daha nefes al ver o an mum yaptın oldu içinde beklet oldu ve eşinle denediğinde olmadı diyelim olmadı hemen bırakalım demeyin tekrar tekrar deneyin en nihayetinde siz değil v..na pes edecek baktınız uine olmafı pozisyonunuzu değiştirin bu olmafı bu buda olmadı bu eşiniz e..yn kaybediyosa mola verin sen o mola esnasında muma devam et demek istediğimi anlıyomusun hala ilk girişte zorlanıyorum hemen nefes egsersizi kegel yapmaya başlıyorum eşin 1.2cm girdi diyelim kegel yap o anda eşinde nerde olduğunu söylesin ilerledikçe sen cesaretlenirsin oda sevinir canım ben yerde deniyodum minderin kenarlarından destek alıyodum sıcak kompleks ılık suda duş melisa çayı hoş bir müzik ve zeytinyağı bunlar vazgeçilmezimdi hala müzik açıyorum
Canim dediklerini denicem teşekkür ederim bi de aparatı ilk defa denedim ya zamanla daha da alışirim herhalde

Cnm seni cok iyi anliyoruz hepimiz aynj seyleri hissediyoruz inan kendinj birakma ben parmak yapamam diyordum ilk yaptigimda havalara uctuk nasil sevindik.simdi ben de senin gibiyim parmagin girmesini kabullendim ama p...s daha kalin diyorum nasil olacak diye dusunmeden edemiyorum ama kendimizi birakmayalim artik sonuna geldik sayilir allahim yardim edecek bu sefer inaniyorum.
Canım ben de aparatla çalışıyorum ama Penis aparata göre çok kalın beynim bunu kabullenmiş degil:KK51:

Cnm seni cok iyi anliyoruz hepimiz aynj seyleri hissediyoruz inan kendinj birakma ben parmak yapamam diyordum ilk yaptigimda havalara uctuk nasil sevindik.simdi ben de senin gibiyim parmagin girmesini kabullendim ama p...s daha kalin diyorum nasil olacak diye dusunmeden edemiyorum ama kendimizi birakmayalim artik sonuna geldik sayilir allahim yardim edecek bu sefer inaniyorum.

Ay aynen pnsi evdeki parfüm şisesine,herhangi bişeyin sapına benzetiyorum dururken elime alıyorum bu kadar kalın sey nasıl gircek diyorum :KK53: beynim benle dalga geciyo resmen :KK53:

Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum bende yenemiycem diye düşünüyorum..Çalışıyodum 2 hafta oldu işten çıktım düştüm üstüne bu kadar 2 yıldır hep erteledim ne çabuk geçmiş 2 yıl..Etrafta ki çocuk yap diyen eş dost akrabadan bunaldım dısarı çıkasım misafir ağırlayasım akraba ziyaretlerine gidesim gelmiyo artık evde yalnız başıma kalınca yencekmişim gibi hissediyorum..üstümde tonlarca yük var atamıyorum bi türlü çok bunaldım kızlar çookk herşey elimizde ama yapamıyoruz çok değişik bi çaresizlik bu :KK43: eşim çok anlayıslı,olmayınca öpüp sarılıyo yapıcaz askım sakın üzülme sen yanmda ol bana yeter diyo ama biliyorum oda bebeğimiz olsun istiyo :KK43: her konuda güçlüyüm,herseye,karsı herkese karsı ama kendime yeniliyorum işte.Yaşamayan bilemez Allah düşmanıma vermesin bu hastalığı..
Kesinlikle ezel basarucaz adanisin dediği yatak ucu yada kanepede olan pozisyonu deneyelim bence bende senin gibiyim 1.5 yildir cekiyorum basini akdin gerisi yok esimde bosaldi zaten içime bende bunaldim çocuk sorularından nazil lanet biseydir anlamıyorum sizene taşa bizim cocugumuzdan onlara dert olmuş çocuğumuz bir suru gerizekali iste beyinleri oraya calisiyor

Kesinlikle ezel basarucaz adanisin dediği yatak ucu yada kanepede olan pozisyonu deneyelim bence bende senin gibiyim 1.5 yildir cekiyorum basini akdin gerisi yok esimde bosaldi zaten içime bende bunaldim çocuk sorularından nazil lanet biseydir anlamıyorum sizene taşa bizim cocugumuzdan onlara dert olmuş çocuğumuz bir suru gerizekali iste beyinleri oraya calisiyor

Aynen ya hele eşimin 80 yasında babannesi var hiç türkçe bilmiyo hep kürtçe konusuyo ben anlamıom tabi sadece çocuk yap çocuk tembelsin demesini anlıyorum fenalık geçiriyorum.bu sebepten eşimn ailesinede gitmiom artık :KK53: adanisin dediği pozisyonu yarın deniycem İnşallah 313 ayetel kürsi okuyup abdestli deniycem dua her kapıyı açar İnşallah yenerim bu kez

Olmaz mı canım .. dur ikinayim ben nefes verirken gir diyorum Penis benim vajinin keyfini bekleyemİyor. tabi eşim de vazgeçiyor onca çaba boşa gidiyor ve ben dünya başıma yıkılarak uyumaya çalışıyorum.

Biraz arastırdım ama ilaçlar varmış erkek için uzun süre dik tutan :KK53: off neler arastırıyorum ya işe yararmı onlar acep

Kızlar bide bişey sorcam eş denemesi yaparken tam gircek oluyo eşime diyorum dur kendimi serbest bırakıyım kasmıyım bekliyo dakikalarca bu defa eşimin pns sönüyo hoop basa dönüoz offf varmı bu sorunu yasayan benden baska :KK43:
Evet canım Bizimde oyle hatta Çoğumuzun oyle diyebilirim. Bol bol kuru meyve ve özellikle keçi boynuzu cok iyi geliyo ondan yedir esine. Ve cok acık olcak ama senin klitorisine surtsun canım. Hem sen zevk alırsın vajinan genişler hem o sonmez :KK22:

Belki çok açık saçma olcak ama erkekler için ilaçlar var arastırdım netten :KK53: çaresizliğin gözü kör olsun neler yaptırıyo insana.acaba faydası olurmu kullanan oldumu ki kızlarr uzun süre dik durmasını sağlıyomus belki sönmez aşarım diye düşündüm ama işe yararmı ki acep:confused:

BENCE Denemende fayda var. Rdbul içir. Kanatlandırırr :) sen ilaç diyon ben afedersiniz iğne vurulduğunu biliyorum. 3 saat inmiyor .)) ama önce imza attırıyor dr. sonra iğne yapıyo

Yattı kafama alcam o ilacı ama eczaneye girip alsam bana verirlermi ki :KK48::KK48:

Back
X