- 27 Ekim 2014
- 37
- 67
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.961
anestol eşi etkiliyor canım ona göre düşün sür hayal kırıklıgı yaşama...sürersende hemen deneme biraz vakit geçsinnnmrb :) maalesef hiç denemedim ama eşimin p.. ile deniyoruz. Anestol sürmeyi düşünüyorum bugün.
canım ilk girişte takıldığın yerde ıkın balon üflüyor gibi nefesini ver verirkende itmeye çalış ve bekle, nefes verirken it bekle öyle öyle gircek.
anestol eşi etkiliyor canım ona göre düşün sür hayal kırıklıgı yaşama...sürersende hemen deneme biraz vakit geçsinnn[/QU
denerken pzvtf takmayı düşünüyo belki o zaman etkilenmez
bende denemelerde uzun sürsün diye sertliği uzun tutan bi sprey aldım tavsiye etmiyorum böyle bir yanma olamaz eşimde bende yandık vajinin içine kadar yandım yıkadım ama bi süre yanma gitmedi sakın deneme yapsam bu kadar olmazdı heralde :)) arkadaşın dediği gibi doğal gıdalardan yararlanın - avakado - yer elması - çilek iyi geliyo :))))Canım bence kimyasal onlar zaten hic deneme o ilaçları, en iysi keçi boynuzu var ya o canım. Arkadaşımın esinin boyle problemi varmis, keçi boynuzu özünu sütle karıştırıp içmiş her gun, simdi bebekleri bile oldu canım. Kuruyemiş ve meyvelerde faydalı, Fındık filan
Benim bi arkadasım da azdirici damla almis, hastanelik oldu, tansiyon 16 ya cikmis, boyle kimyasal şeylerin nasıl etki gosterecegini de bilemeyiz cok dogru söyledin canım Haklısınbende denemelerde uzun sürsün diye sertliği uzun tutan bi sprey aldım tavsiye etmiyorum böyle bir yanma olamaz eşimde bende yandık vajinin içine kadar yandım yıkadım ama bi süre yanma gitmedi sakın deneme yapsam bu kadar olmazdı heralde :)) arkadaşın dediği gibi doğal gıdalardan yararlanın - avakado - yer elması - çilek iyi geliyo :))))
hahahah ayyy çok güldüm valla sana özenmiş sanırımcanım dün denedik nerdeyse her akşam denmeye başladık desem bi gün önce eşim dayanamadı dün ama üstte denedim ve kayganlaştırıcı kullnadım eşime bana ıkın nefes al verle başı girmiş ama sonrası gelmiyo diyo eşim duvara çarpıyordiyo ve çarpınca acı olmuş onda bende olacağına onda olmuş yalnız enteresan:)))
Canim mumu peceteye sarip strecledikten sonra muayene eldiveninin tek parmagina gecirebilirsin ben bir kutu eldiven almistim kullan at cok pratik oluyor[/QUOTE][QUOTE="Sabrili Kadrili, post: 40280561, member: 65042 evet yıkıom :)
ayy inşallah canım benımmm :*
hahayt ilaç aldım kızlarr tam egzersize baslıycaktım atladım arabaya gittim eczaneye..eczacıyla konustum anlattım herseyi ilk defa eşim hariç biriyle konustum vajinusmusu nasıl rahatladım anlatamamm eczacı ilacın herhangi bi zararı olmaz çok satıyoruz dedi 1 saat etkisi sürüyomus dik oluomus 1 saat aralıksızalkolle alınmadıgı sürece zararı olmaz dedi sadece fazla kan pompalıyomus vucut sabah kalkınca bas agrısı yaparmıs..eczacı dediki neyinden korkuyosun kuzum dedi 4 tane cocuk çıkardım ben ordan ne acısı ne agrısı sacmalamayın kendini kasarsan kapanır ama rahat bırakırsan kocaman poset gibi yer dedi.:))))Bizim gibi çok varmıs gelip ilaç alan,uyusturucu kremler alanlar.uyku ilacı isteyen bile olmus..Hap 50 mg yarısını içicek eşim İnşallah basarırız bu defa kızlar tek sorunumuz eşimin hemen sönmesiydi çünkü..Belki uzun süre dik olursa rahatlarım yavas yavas yaparız.Gelişmeleri yazcam buraya :)))
maaşallah azmine hayran kaldım :) bak ucuzdan terapide almışsın :)
Canim mumu peceteye sarip strecledikten sonra muayene eldiveninin tek parmagina gecirebilirsin ben bir kutu eldiven almistim kullan at cok pratik oluyor
Kizlar egzersizlerinizi sırasıyla aşama aşama yapın tamamen bitmeden eş denemesi yapmayın sonrasında umutsuzluğa kapilmaniza sebep oluyor
Bende de aynı sorun var canım egzersiz yaptıktan sonra es denemesine geçtik ama giriş kapalı gibi başı bile girmiyor bir süre sonra da Sönmez oluyor. Acele ediyorum sonmeden yapayım diye bu sefer de kayıyor ya da daha fazla kendimi sıkıp kapatıyorum nasıl olcak anlamadimCanım ben serce parmak,işaret parmak,orta parmak ve iki parmagıda cok az alabildim eş denemesine geçmeden öncede egzersiz yapıyorum ucu giriyo devamı gelmiyo kitleniyorum resmen kendimi rahat bıraktıgımdada eşim sönmüş oluyo o gece bitiyo sinirim bozuluyoo
İnşallah işe yarar bizede bi faydası olurhahayt ilaç aldım kızlarr tam egzersize baslıycaktım atladım arabaya gittim eczaneye..eczacıyla konustum anlattım herseyi ilk defa eşim hariç biriyle konustum vajinusmusu nasıl rahatladım anlatamamm eczacı ilacın herhangi bi zararı olmaz çok satıyoruz dedi 1 saat etkisi sürüyomus dik oluomus 1 saat aralıksızalkolle alınmadıgı sürece zararı olmaz dedi sadece fazla kan pompalıyomus vucut sabah kalkınca bas agrısı yaparmıs..eczacı dediki neyinden korkuyosun kuzum dedi 4 tane cocuk çıkardım ben ordan ne acısı ne agrısı sacmalamayın kendini kasarsan kapanır ama rahat bırakırsan kocaman poset gibi yer dedi.:))))Bizim gibi çok varmıs gelip ilaç alan,uyusturucu kremler alanlar.uyku ilacı isteyen bile olmus..Hap 50 mg yarısını içicek eşim İnşallah basarırız bu defa kızlar tek sorunumuz eşimin hemen sönmesiydi çünkü..Belki uzun süre dik olursa rahatlarım yavas yavas yaparız.Gelişmeleri yazcam buraya :)))
Doktorun tedavisi nasil oluyor arkadasim? belki sende bize yardim edersin?Kizlar Ben gecen hafta yendim cok sukur Allahim Sizinde yardimciniz olsun insallah en yakin zamnda yenersiniz..Dr Saygin Bey'in yardimlariyla yendim ..kendisi gercekten cok basarili bir Dr ve cok iyi bir insan iyiki daha fazla zaman kaybetmeden gitmisim.. evet biraz paramiz gitti ama napalim su an dunyalat benim bu stresten uzuntiden kurtulmanin degeri paha bicilemez ..diiyecehim su ki imkanlariniz Asiri kotu degilse sartlarinizi zorlayin ve Dr destegi alin bosuna za maninizi bosa harcayip mutsuz olmayin
CANIM EŞİMEDE Bİ SÜRÜ ŞEY ALDIK HİÇ BİRİ FAYDA ETMEDİ AMA ANESTOL EMLA GİBİ UYUŞTURUCU ETKİSİ OLAN KREMLER ERKEN GECİKMEYİ ÖNLÜYOR BİRDE GECİKTİRİCİ KONDOMBelki çok açık saçma olcak ama erkekler için ilaçlar var arastırdım nettençaresizliğin gözü kör olsun neler yaptırıyo insana.acaba faydası olurmu kullanan oldumu ki kızlarr uzun süre dik durmasını sağlıyomus belki sönmez aşarım diye düşündüm ama işe yararmı ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?