Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim dediklerini denicem teşekkür ederim bi de aparatı ilk defa denedim ya zamanla daha da alışirim herhalde

Canım ben de aparatla çalışıyorum ama Penis aparata göre çok kalın beynim bunu kabullenmiş degil

Ay aynen pnsi evdeki parfüm şisesine,herhangi bişeyin sapına benzetiyorum dururken elime alıyorum bu kadar kalın sey nasıl gircek diyorum beynim benle dalga geciyo resmen

Kesinlikle ezel basarucaz adanisin dediği yatak ucu yada kanepede olan pozisyonu deneyelim bence bende senin gibiyim 1.5 yildir cekiyorum basini akdin gerisi yok esimde bosaldi zaten içime bende bunaldim çocuk sorularından nazil lanet biseydir anlamıyorum sizene taşa bizim cocugumuzdan onlara dert olmuş çocuğumuz bir suru gerizekali iste beyinleri oraya calisiyor

Aynen ya hele eşimin 80 yasında babannesi var hiç türkçe bilmiyo hep kürtçe konusuyo ben anlamıom tabi sadece çocuk yap çocuk tembelsin demesini anlıyorum fenalık geçiriyorum.bu sebepten eşimn ailesinede gitmiom artık adanisin dediği pozisyonu yarın deniycem İnşallah 313 ayetel kürsi okuyup abdestli deniycem dua her kapıyı açar İnşallah yenerim bu kez

Olmaz mı canım .. dur ikinayim ben nefes verirken gir diyorum Penis benim vajinin keyfini bekleyemİyor. tabi eşim de vazgeçiyor onca çaba boşa gidiyor ve ben dünya başıma yıkılarak uyumaya çalışıyorum.

Biraz arastırdım ama ilaçlar varmış erkek için uzun süre dik tutan off neler arastırıyorum ya işe yararmı onlar acep

Evet canım Bizimde oyle hatta Çoğumuzun oyle diyebilirim. Bol bol kuru meyve ve özellikle keçi boynuzu cok iyi geliyo ondan yedir esine. Ve cok acık olcak ama senin klitorisine surtsun canım. Hem sen zevk alırsın vajinan genişler hem o sonmez

Belki çok açık saçma olcak ama erkekler için ilaçlar var arastırdım netten çaresizliğin gözü kör olsun neler yaptırıyo insana.acaba faydası olurmu kullanan oldumu ki kızlarr uzun süre dik durmasını sağlıyomus belki sönmez aşarım diye düşündüm ama işe yararmı ki acep

BENCE Denemende fayda var. Rdbul içir. Kanatlandırırr :) sen ilaç diyon ben afedersiniz iğne vurulduğunu biliyorum. 3 saat inmiyor .)) ama önce imza attırıyor dr. sonra iğne yapıyo

Yattı kafama alcam o ilacı ama eczaneye girip alsam bana verirlermi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…