Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:KK70: :KK70: ayy demin kaynanam geldi valla sıkıstırdı ..artık kayınbabanda kızmaya başladı dıo .. illa doktora gidin .. kocayın gönlünü ikna et dedi .. napacam ben ..bu işin artıkı martıkı kalmadı dedi off stress oldum sinir ettiler benii

Gittik de, az kalmş olacak. Olunca biz size haber edecez de :)

Gittik de, az kalmş olacak. Olunca biz size haber edecez de :)
kadın herşeyin ayrıntısına kadar bilmek istio elinden gelse beraber gidecek doktora.. banada dioki illa benmi gelmem lazım senınle dio.. sanki ona gel gidelim diyen olmuş Gibi.. offf ben bu durumu kocama nasıl anlatacam ..

kadın herşeyin ayrıntısına kadar bilmek istio elinden gelse beraber gidecek doktora.. banada dioki illa benmi gelmem lazım senınle dio.. sanki ona gel gidelim diyen olmuş Gibi.. offf ben bu durumu kocama nasıl anlatacam ..

aa kocana de annesi ile konuşsun canım. Kendine neymiş. biz istediğimiz zaman yapacaz desin.

arkadaşlar merhaba herkese..bende biraz vajinimustum ama şükür ilişki anlamında korkum kalmadı.benim sıkıntım parmağımla vajinama dokunamıyorum o yüzdende muayene korkum var.sizler de de varmı bu durum??cevaplarsanız sevinirim.bebek için muayene olucam korkumdan şimdi bile kasılıyorum sanki

kızlar edetliyken kegel yapamıyorum çok. bir tuaf oluyorum.
Canim ben onu normaldeyken yaptığımda da bi tuhaf oluyorum :) böyle bi iki yapınca sanki dizlerimin bağı çözülüyor elim ayağım tutmuyor gibi oluyor ne hikmetse anlamadım ama yapmaya çalışıyorum arada işte :) bu arada 3 günlük bi aradan so ra tekrar egzersiz başlıcam kızlar nolur dua edin yine moralim bozuk bitirmeyeyim. Geçen aşırı batma oldu ikinci kez yapamadım aynı gün

arkadaşlar oleyyyyyy yendim yendim bu vaji denene illet seniii yendim kızlar hırs yapın ne hayal kırıklıkları oldu neler yaşadık ve artık buna süzde bir dur diyin egzersiz yapın kegel ve nefes ve ıkının üzerine gidin kaderim adanis ve bana yardımci olan diğer arkadaşlar sizlere çok teşşekkür ederim sizlerin verdiğiniz psikoljik yardımla yendim en önemlisi bu kızlar bilinki orayı kasarak canınızı çok yakıyormuşuz canınızı yakmayın

Canım çook sevindim, gelmiş geçmiş olsun kuzum benim :KK68::KK68:

arkadaşlar merhaba herkese..bende biraz vajinimustum ama şükür ilişki anlamında korkum kalmadı.benim sıkıntım parmağımla vajinama dokunamıyorum o yüzdende muayene korkum var.sizler de de varmı bu durum??cevaplarsanız sevinirim.bebek için muayene olucam korkumdan şimdi bile kasılıyorum sanki

buda bir çeşit vaji. ama bizlere göre çok iyisin. al aynaya bak canım her gün zamanla geçer sanırım.

zuzuku adanisden haberin varmı hç görünmedi bugun

Geldim birtanem, biraz aksilik yaşadık iki gündür. Buna da şükür, atlatacağız işallah minik kızımla. Aklım hep buradaydı, sizleri çok özledim, görüyorum ki benim biricik arkadaşım kaderim sizleri yalnız bırakmamış, Allah razı olsun ondan. Mesajlara döneceğim selincim.

Yenen var mı kızlar bu arada ya da bir üst aşamaya geçen, takip edemedim birkaç gündür.

cok

denicem kafama koydum olacak artik yavas yavas hepiniz cok iyisiniz ben hep kendimi bunla yanliz saniyordum meher ne kadar cok kadin varmis bu sorunu yasayan cok sasirdim ama yanliz olmadigimi bilmek insana ayrica bi özgüven veriyor bide cok kisi basarmis
bu arada sayfayi yeni tanimaya basliyorum ve telefondan giriyom yanlis cvp falan yazarsam kusura bakmayin herkese güzel günler
canım benim tabiki de yalnız değilsin bizde o meleklerdeniz senin gibi. zaten biz gündelik hayatta bu bastırılmış duygumuzu paylaşıyoryz burda bu bile bizi inanılmaz motive ediyor. inan ben burda aldığım verimi doktorda almamıştım çünkü doktorda bir hasta profilindeydim ama burda bir meleğim :):KK36: ve herkes diyecek ki bnm canım çok tatlıdır zaten öyle hepimiz çok tatlıyız :) benim canm o kadar kıymetlidir ki parmağım kesilince bile ölecem kan kaybından sanırım acillik kıvama gelirdim ay bu iş hiç öyle korkuttukları gibi değil. parmağın kesilmesi bunun yüz katı. hep bu örneği veriyorum yine verecem o yaşadığımız sızı deyim böyle sıcak çaya ellemekten daha hafif o sıcak bardağa ellemek bundan daha acı öyle düşünün hepinize inanıyorum canlarım benimmmmmm:21:

Back
X