- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #191.281
Geçen haziran ayında evlendim ben de bir görün nasıl tutustum nasıl tabiki yapamadım ertesi gün yine yapamadım sonra artık iyice inandım mümkün değil yani bu olmayacak ben vajinusmusum dedim...eşime gel bir doktora gidelim dedim o da istemedi tabi... Ben ne kadar onemsediysem eşim de o kadar umursamadığını yani. Sonra evimiz doğuda bir yerde olduğu için yaz tatilini evliliğimizin ilk zamanları kayinvalide ve annemlerin evinde geçirdik tabi iki ay yine hicbisey olmadı depresyona girdim resmen sürekli sürekli neti açıyorum forumlari okuyorum falan... Sonra evimize geldik yine aynı kabus geçmiyor böyle böyle 3 ay gecti yapamadim... Sonra bir gün kendi kontrolümde alıp yavaş yavaş derin nefes alarak yapmaya çalıştım ve sonunda oldu. Bir de hep tv izlerken kas hareketleri vardı hani çok afedersiniz küçük abdestinizi tutup bırakıyor gibi egzersizler yaptım bu da çok etkili oldu sonra tabi hep zor oldu canim acıdı ama ne kadar sık yaparsanız o kadar acı çabuk kayboluyor. Eşimle çalıştığımız için çok sık deneyemiyorduk su an daha yeni yeni alıştım diyebilirim :) Bi de şunu düşünelim Allah vucudmuzu yaratırken vücudun doğasında olmayacak birşeyi asla emretmez... Çok kafanıza takmayin sükunetle ve sabırla olacağına inanarak yaklaşın. Ben eşimi bezdirmistim artik o onemsemiyordü bile ama ben... neyseki kötü günlerdi gecti. Allah yardımcınız olsun hepinizin