- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #191.481
Zuzuku cok tesekkur ederim canım ben 1,5 yildir yapamadigimi anlamadim oluyor sanıyordumama bendeki sorun esimi etkilemeye basladi psikologa gittik benim vaji olmamdan suphelenip kadin doğuma yönlendirdi doktor dedi senin zar da zdelenme bile yok
ben o hirsla uc kere felan tam olmasa bilw birazini icime aldim ama canim cok yandi
sonra aynayla inceleme kisminida gectim parmak denedim yapamadım cunku kendimi kontrol edemiyorum titremeye başlıyorum es parmagi denedim dun isaret patmagini komple aldım eşimin. Normal deneyelim olur herhalde dedik yok orda girecek yer yok olmuyor
bi daha parmak deneyelim dedik ben nefes alıyordum verirken ikiniyordum esim de ittiriyordu ama nefes verdigimi sanip bi anda ittirince ben gene aglama krizine girdim ittim titremeye basladim
nasil olcak ne yapayim bilmiyorum
canım burda Adanis, Kaderim, Selluka, mocici, merve gibi kaderdaşlarımız var, onlar çok yardımcı oluyor. EE parmak alabilmişsin eşinin bu çok güzel bir haber :) 2. denedin olmayınca moralin bozuldu tabi. ama bu normalmiş demekki tam hazır değilsin, tekrar tekrar denemende fayda var. Parmağı zeytin yağına batırman çok faydalı olacaktır canım.