Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Zuzuku cok tesekkur ederim canım ben 1,5 yildir yapamadigimi anlamadim oluyor sanıyordum :KK43: ama bendeki sorun esimi etkilemeye basladi psikologa gittik benim vaji olmamdan suphelenip kadin doğuma yönlendirdi doktor dedi senin zar da zdelenme bile yok :KK43: ben o hirsla uc kere felan tam olmasa bilw birazini icime aldim ama canim cok yandi :KK43: sonra aynayla inceleme kisminida gectim parmak denedim yapamadım cunku kendimi kontrol edemiyorum titremeye başlıyorum es parmagi denedim dun isaret patmagini komple aldım eşimin. Normal deneyelim olur herhalde dedik yok orda girecek yer yok olmuyor :KK43: bi daha parmak deneyelim dedik ben nefes alıyordum verirken ikiniyordum esim de ittiriyordu ama nefes verdigimi sanip bi anda ittirince ben gene aglama krizine girdim ittim titremeye basladim :KK43: nasil olcak ne yapayim bilmiyorum

canım burda Adanis, Kaderim, Selluka, mocici, merve gibi kaderdaşlarımız var, onlar çok yardımcı oluyor. EE parmak alabilmişsin eşinin bu çok güzel bir haber :) 2. denedin olmayınca moralin bozuldu tabi. ama bu normalmiş demekki tam hazır değilsin, tekrar tekrar denemende fayda var. Parmağı zeytin yağına batırman çok faydalı olacaktır canım.

Evet zeytinyagida kullaniyordum bebe yagi da. Esime doktordan randevu al dedim kendi basima yenemeyecek gibiyim psipsikolojisim bozuldu resmen uyurken aklimda o uyaninca o bitse de kurtulsam :(

Erkekler tüm fikirlere açıktır şekerim. Farklı pozisyon fenamı :KK66:
yani böyle şeyleri ilkkez paylaşıyorum utanmıyorum desem yalan olur. arkadaşımın bahsettiği şey eşimin bana oral ilişkide bulunması.erkek bunu yaparsa o bölgedeki kasların rahatlayıp gevşediğini ve p..s girişinin çok kolay olduğunu söylüyo

yani böyle şeyleri ilkkez paylaşıyorum utanmıyorum desem yalan olur. arkadaşımın bahsettiği şey eşimin bana oral ilişkide bulunması.erkek bunu yaparsa o bölgedeki kasların rahatlayıp gevşediğini ve p..s girişinin çok kolay olduğunu söylüyo

yani sen kayganlaşırsın olabilir canım. denemede fayda var.

Evet zeytinyagida kullaniyordum bebe yagi da. Esime doktordan randevu al dedim kendi basima yenemeyecek gibiyim psipsikolojisim bozuldu resmen uyurken aklimda o uyaninca o bitse de kurtulsam :KK43:

Ay sorma eve gidiyoruz aynı, işe geliyoruz aynı. Sanki olmayınca herşey yarım gibi. SAnki hayatı eksik yaşıyoruz. Sana şunu söyleyebilirim ki canım. bu site çok yararlı. İnsanda psikolog etkisi yaratıyor. Ben hiç dr falan gitmiyorum şuan. Hiç dokunamazken 2 parmak aldım. Burdaki arkadaşlar bana yardımcı oldu sağolsunlar. Çünki beni anlıyorlar, aynı şeyleri yaşıyoruz, Tabiki destek almanda fayda vardır. Seni rahatlatır canım

Evet zeytinyagida kullaniyordum bebe yagi da. Esime doktordan randevu al dedim kendi basima yenemeyecek gibiyim psipsikolojisim bozuldu resmen uyurken aklimda o uyaninca o bitse de kurtulsam :KK43:

ha bu arada, doğru pozisyon denemeklede alakalı bu durum, hangi pozisyonda rahat edeceksin önce onu bulman lazım. Bazıları yatak ucu pozisyonu ile yendi, bazılarıda eşlerini arkasını dönerek, yani ters oturarak, üste sen olacağın şekilde bu yöntemleri deneyenler kendilerini rahat hissediyor canım.

ha bu arada, doğru pozisyon denemeklede alakalı bu durum, hangi pozisyonda rahat edeceksin önce onu bulman lazım. Bazıları yatak ucu pozisyonu ile yendi, bazılarıda eşlerini arkasını dönerek, yani ters oturarak, üste sen olacağın şekilde bu yöntemleri deneyenler kendilerini rahat hissediyor canım.
henüz bizde deneme aşamasındayız ancak benim burdaki tecrübeli arkadaşlardan anladığım kadarıyla herkesin rahat ettiği pozisyon farklı.bence burdaki ortak nokta hangi pozisyon olursa olsun kadının kendisini güvende hissettiği pozisyon olmalı

henüz bizde deneme aşamasındayız ancak benim burdaki tecrübeli arkadaşlardan anladığım kadarıyla herkesin rahat ettiği pozisyon farklı.bence burdaki ortak nokta hangi pozisyon olursa olsun kadının kendisini güvende hissettiği pozisyon olmalı

evet canım bende onu söylemeye çalıştım ;)

Evet uygun pozisyon a onemli kendimi en az kastigim pozisyon u bulamadim henuz :) cok gaza geldim kendime 18 nisana kdar zaman verdim yenecegim ins .yoksa tipis tipis doktora :(

Evet uygun pozisyon a onemli kendimi en az kastigim pozisyon u bulamadim henuz :) cok gaza geldim kendime 18 nisana kdar zaman verdim yenecegim ins .yoksa tipis tipis doktora :KK43:
inş hep birlikte kurtuluruz bu illetten.ben şimdiye kadar hep altta denedim ama olmadı.üstte olma fikri kulağa hoş geliyo sanki ama kendim p.yi yerleştirmeye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum

Evet uygun pozisyon a onemli kendimi en az kastigim pozisyon u bulamadim henuz :) cok gaza geldim kendime 18 nisana kdar zaman verdim yenecegim ins .yoksa tipis tipis doktora :KK43:

Bulamadıysan canım işte bu yöntemleri bir dene derim. Birde yön önemli, orası popo yönünde eğimli, girerken o tarafa doğru bastırmak gerekiyor.

inş hep birlikte kurtuluruz bu illetten.ben şimdiye kadar hep altta denedim ama olmadı.üstte olma fikri kulağa hoş geliyo sanki ama kendim p.yi yerleştirmeye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum

kontrol sende olacak iştei banada bu mantıklı geldi arkadaşım :) sanki p.. bir aparat gibi tut, nefes verirken itmeye çalış. Tam paralel getir sen biraz kıbleye doğru eğilir gibi yap, düm düz durma, sonra ittir bekle, girince bekle hemen çıkarma orda dur, nefes al ver, ıkın tekrar nefes verirken it. böyle böyle olur zahir. tabi bol bol yağla her yeri :)

Ay bende bilmiş bilmiş knuşuyorum. Hala 2 parmağım :( şimdide regl oldum ara verdim. bitmesini iple çekiyorum. Şu yazdıklarım banada mantıklı geldi :)

amiin canımın içi, İnşallah sende, bende, bu durumdaki tüm arkadaşlarımızda kurtulur. İnşallah bizim gayretimiz, Allahımında izni ile inşallah. bir ucundan tutmak lazım işte öyle böyle yeneceğiz. Oturduğumuz yerden geçecek değil ya. :)

Bulamadıysan canım işte bu yöntemleri bir dene derim. Birde yön önemli, orası popo yönünde eğimli, girerken o tarafa doğru bastırmak gerekiyor.
Ben kontrol ben de olunca kontrol edemiyorum kendimi :) yerleştirmek felan zor geliyor sen bi dene :)

kontrol sende olacak iştei banada bu mantıklı geldi arkadaşım :) sanki p.. bir aparat gibi tut, nefes verirken itmeye çalış. Tam paralel getir sen biraz kıbleye doğru eğilir gibi yap, düm düz durma, sonra ittir bekle, girince bekle hemen çıkarma orda dur, nefes al ver, ıkın tekrar nefes verirken it. böyle böyle olur zahir. tabi bol bol yağla her yeri :)
yani sırtım eşime dönükmü oturayım canım

Back
X