Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok sukur rısklı bırdurum yokk.zatennn vajılı olmak bebegın rahımde buyumesıne engel degıll doktorlarm durumu bılıyor sadece normal dogum yapma konusunda sıkıntılar varmıs.bınlerce vajılı olup hamıle kalanlar varmsss.hatta esprı yaptı doktorum erkek gorevını tamamlamıs dha gerısıne ne gerek var dıe..ama tabıı ılkk basta pıskolojık olarak tuhaf hıssettm kendmı ve doktorumda bu surecte yenebılecegmı soyluyor bakalm hayırlısı

merhaba bayanlar bende bir vajıliydim ki 6 7 ay öncesine kadar :D ve bende vajili iken hamile kalıp sezaryen doğum yaptım :D bakıyorum ama benim zamanımdaki vajıli arkadaslar yok sanırım hepsini çok özledim :( ben 2011 de evlendim ve 6 7 ay önce yendim bu illeti çok şükür.. hiç korktuğum gibi bisey değilmiş üzülüyorum evliliğimin en güzel zamanlarını bu hastalığı düşünerek geçirdiğime..

merhaba bayanlar bende bir vajıliydim ki 6 7 ay öncesine kadar :KK70: ve bende vajili iken hamile kalıp sezaryen doğum yaptım :KK70: bakıyorum ama benim zamanımdaki vajıli arkadaslar yok sanırım hepsini çok özledim :KK43: ben 2011 de evlendim ve 6 7 ay önce yendim bu illeti çok şükür.. hiç korktuğum gibi bisey değilmiş üzülüyorum evliliğimin en güzel zamanlarını bu hastalığı düşünerek geçirdiğime..

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM. sEN NASIL YENDİN ACABA BU İLLETİ

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM. sEN NASIL YENDİN ACABA BU İLLETİ

bende bilmiyorum canım :D deneme yaparken oldu ben çok şaşırdım olmadı die ama hiç korkacak bişey değilmiş.. korkmayın kızlar kafamızda büyüttüğümüz kadar değil.. dr mı gitmedim ilaç mı kullanmadım ama olmadı hiç bi şekilde hele o parmak egzersizleri beni daha çok korkutuyodu yapamadığım için...

bende bilmiyorum canım :KK70: deneme yaparken oldu ben çok şaşırdım olmadı die ama hiç korkacak bişey değilmiş.. korkmayın kızlar kafamızda büyüttüğümüz kadar değil.. dr mı gitmedim ilaç mı kullanmadım ama olmadı hiç bi şekilde hele o parmak egzersizleri beni daha çok korkutuyodu yapamadığım için...

Allahın hikmeti işte Ol der Olur. Bizede nasip eder inşallah.

arkadaşlar dün üstte denedik ama olmadı tekrar misyonere geçtik.üstte eşime sırtım dönük alamadım nedense :KK43:
Canım misyonerde deniyosan eşimin beline sar bacaklarını daha rahat olursun yada yatak ucuna gel p..le v..na karşıkarşıya gelsin azda olsa ucu girince derin nefes al ver ve bacaklarını eşinin beline dola daha rahat edebilirsin

bende bilmiyorum canım :KK70: deneme yaparken oldu ben çok şaşırdım olmadı die ama hiç korkacak bişey değilmiş.. korkmayın kızlar kafamızda büyüttüğümüz kadar değil.. dr mı gitmedim ilaç mı kullanmadım ama olmadı hiç bi şekilde hele o parmak egzersizleri beni daha çok korkutuyodu yapamadığım için...
ne güzelllllllllllllllllllllll bizde hemencık yenebilsek hooppp diye :)

Canim eşinin p.nis kalinligina benzeterek dene çok ince olmasın

Bu itler ile sohbet etmeyin ! Hatta rica edeceğim bu konuda yazılıp çizilmesi gereken herşey burada yazılıyor. Neden özele taşıyorsunuz anlamakta zorlanıyorum. Egzersizler burada yazılıyor anlıyorum mahrem konuda egzersiz dışına çıkmakta ne oluyor ? Çıkınca işte böyle erkek müsvetteleri özel mesajla kendilerini mutlu ediyor. Kimseye facebook, whatsup vb. iletişim bilgilerinizi vermeyin. İnanın ben bu uyarıyı yapmaktan bıktım sizler hiç çekinmeden bilgilerinizi vermekten bıkmadınız. 3 gün sonra bak elimde erotik yazışamların var eşine yollarım diye tehdit alırsanız lütfen bundan site yönetimini de suçlamayın.

Bu itler ile sohbet etmeyin ! Hatta rica edeceğim bu konuda yazılıp çizilmesi gereken herşey burada yazılıyor. Neden özele taşıyorsunuz anlamakta zorlanıyorum. Egzersizler burada yazılıyor anlıyorum mahrem konuda egzersiz dışına çıkmakta ne oluyor ? Çıkınca işte böyle erkek müsvetteleri özel mesajla kendilerini mutlu ediyor. Kimseye facebook, whatsup vb. iletişim bilgilerinizi vermeyin. İnanın ben bu uyarıyı yapmaktan bıktım sizler hiç çekinmeden bilgilerinizi vermekten bıkmadınız. 3 gün sonra bak elimde erotik yazışamların var eşine yollarım diye tehdit alırsanız lütfen bundan site yönetimini de suçlamayın.
Erkek olduklarını nasıl anlıyacaz yada nasıl anlıyorsunuz

AAA. Gswomen erkekmiymiş. Ay ben sohbet etmiştim :( şüphelendim aslında ama ne bilim açık sözlü olunca yardım amaçlı sandım :( sonrada hiç görünmedi zaten.

AAA. Gswomen erkekmiymiş. Ay ben sohbet etmiştim :KK43: şüphelendim aslında ama ne bilim açık sözlü olunca yardım amaçlı sandım :KK43: sonrada hiç görünmedi zaten.
Aynen erkekmiymis bana da yazmisti bende sacma sapan seyler sormaya baslayinca cevap yazmadim sok oldum su an ve burada yazmaya bile cekinir oldum artik.kime guvenicez.

Back
X