- 29 Kasım 2010
- 370
- 375
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #191.721
teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler
Doğru söylüyosun canım kegel yapıncada öyle olur ilk alışma devresinde sen telaş yapma yeter derin nefes al ıkındığın an giriş yapacağı an olsa yeterli.ağrı girerse biraz ara verirsin canım dayanmamız lazım ufak tefek ağrılarada alışana kadar en azındanya ıkınmaya çalışıyorumda 1-2 dakka dan sonra kasıklarıma sancı giriyor
canım eş parmağını sakın atlama bak ben o hatayı yaptım şimdi bütün çalışmalrım bitti normalde ama eş parmağını çalışmadığım için eşim yaklaştığında fakında olmadan kasıyormuşum şimdi eş parmağı çalışıyorum ilk anı kendi parmağın yaevet ben eşimin parmağına bile geçemedim işte
sıcak havlu koyuyorum faydalı oluyor sankiCanım birde sıcak duş.al yada kompleks yap o bölgeye öncedende bir melisa çayı iç sakinlestirir
şu iş olsunda artık ufak tefek ağrılar umrumda değil.adam hergün eve geliyo masum masum gözümün içine bakınca yüreğimi eritiyo hayvanDoğru söylüyosun canım kegel yapıncada öyle olur ilk alışma devresinde sen telaş yapma yeter derin nefes al ıkındığın an giriş yapacağı an olsa yeterli.ağrı girerse biraz ara verirsin canım dayanmamız lazım ufak tefek ağrılarada alışana kadar en azından
ha ha ha haAAA. Gswomen erkekmiymiş. Ay ben sohbet etmiştimşüphelendim aslında ama ne bilim açık sözlü olunca yardım amaçlı sandım
sonrada hiç görünmedi zaten.
ayy banada yazıodu kabız olduğunu felan .. artık ona cvp yazmaktan bıkmıstımVay canına, abuk subuk sorularından şüphelenmiştim aslında, zaman ayırıp sorularını cevapladığım değerli vaktime acıdım.Bu tip olaylar soğutuyor insanı, yardımcı olmaya geliyoruz fakat bazı mahlukatların zengin fantazi dünyası asıl işimizi unutturuyor bizlere. Şu saatten sonra soru işaretleriyle yaklaşmaya çalışacağım, iyi niyetimizi sömüren ahlaksız insanlar burada da karşımıza çıktı demek, hayret!!
bu gswoman konusunu kapatalım ya ismini duydukça psikolojim bozuluyor.salak gibi her sorusunada cevap vermişim bide samimiyet olsun diye canım falan diyogswomen bana yaşımı felan sormuştu nereli olduğumu felan.. bide başka kimse sormamıştı bi o sormuştu... allahtan verdiğim tüm bilgiler yalandı cok şükür nereli olduğum felan nerden geldiğimi sadece yaşım dogruydu.. burda bide zaten kimse kimseye ne adını felan soruo bi oydu ... manrda kafa
ayy banada yazıodu kabız olduğunu felan .. artık ona cvp yazmaktan bıkmıstım![]()
ömür boyu kabız kalır inş.ay abnada kabızım dedi :) BU ne yaa