Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

onlarda haklı aslında ama biraz gayretli olmalılarki kendileride rahat etsin
Ama öyle dün okadar hazırdım bı baktım beyımız uyuyakalmıs bıde gun ıcersın de yapıcaz bu sefr dıye bole önden bıldırıyorum yanı hazırlıklı olsun falan dıye ama yıne aynı sey oluyo neyse ins bugun olur :( inş su mubarek cuma gunu rabbım dualarımızı kabul etsın su sıkıntıdan kurtulalım sağlıklı ewlatlarımız olsunn hayırlısıyla

Ama öyle dün okadar hazırdım bı baktım beyımız uyuyakalmıs bıde gun ıcersın de yapıcaz bu sefr dıye bole önden bıldırıyorum yanı hazırlıklı olsun falan dıye ama yıne aynı sey oluyo neyse ins bugun olur :KK43: inş su mubarek cuma gunu rabbım dualarımızı kabul etsın su sıkıntıdan kurtulalım sağlıklı ewlatlarımız olsunn hayırlısıyla
inşallah ya. eve gelince uyutma sende :)

inşallah ya. eve gelince uyutma sende :)

Kız Benim eşe deneme yapalım dedimmi uyku muyku kalmaz hiç. Yeterki deneyelim der, bu uyuyan adamları anlamadım ben. Benimki uyuyosada kaldırıyorum valla. iki dürtünce kalkıyo :) Ha biz korktuğumuz için kaçmamız gerekir normalde değilmi yani ben öyleyim yine olmaz ne bilim korktuğum için önceden yapmazdım şimdi egzersizlere başlayınca oda mutlu olmaya başladı, Ümidi kesmişti heralde tekrar bir umutlandı. Yada yeni hevesli ondanmınmıdır nedir. Sonra benimkide uyurmu ola ?

Kız Benim eşe deneme yapalım dedimmi uyku muyku kalmaz hiç. Yeterki deneyelim der, bu uyuyan adamları anlamadım ben. Benimki uyuyosada kaldırıyorum valla. iki dürtünce kalkıyo :) Ha biz korktuğumuz için kaçmamız gerekir normalde değilmi yani ben öyleyim yine olmaz ne bilim korktuğum için önceden yapmazdım şimdi egzersizlere başlayınca oda mutlu olmaya başladı, Ümidi kesmişti heralde tekrar bir umutlandı. Yada yeni hevesli ondanmınmıdır nedir. Sonra benimkide uyurmu ola ?
yok kız uyumaz merak etme.bazen aşırı yoruluyorlardır. ancak aylardır mahrum kaldıkları şeye ulaşmak istiyorlarsa biraz uykusuzluğa dayanacaklar mecburen.bide uyuymamak hanımların elinde bence erkekler malum sonuçta :)

benim eşim 21.00 de ewe geliyo ondandır dıye düşünüyorum yoruluyoo :( ama artıkk yeter zaman cok hızlı uyumakla olmaz mutlu olmak ıstıyosak bırlıkte çalışma yapamamız gerek dedım sende uyuyosun uyuma uyandır dıyo benı suçluyo bu sefer sınır oluyorum ya benımkı ole dürtmeylede kalkmıyo ki :)

benim eşim 21.00 de ewe geliyo ondandır dıye düşünüyorum yoruluyoo :KK43: ama artıkk yeter zaman cok hızlı uyumakla olmaz mutlu olmak ıstıyosak bırlıkte çalışma yapamamız gerek dedım sende uyuyosun uyuma uyandır dıyo benı suçluyo bu sefer sınır oluyorum ya benımkı ole dürtmeylede kalkmıyo ki :)
su dök çorabını falan koklat gıdıkla falan uyandır işte :)

benim eşim 21.00 de ewe geliyo ondandır dıye düşünüyorum yoruluyoo :KK43: ama artıkk yeter zaman cok hızlı uyumakla olmaz mutlu olmak ıstıyosak bırlıkte çalışma yapamamız gerek dedım sende uyuyosun uyuma uyandır dıyo benı suçluyo bu sefer sınır oluyorum ya benımkı ole dürtmeylede kalkmıyo ki :)

:) kESİN ÇÖZÜM SU DÖK ::)

AAA. Gswomen erkekmiymiş. Ay ben sohbet etmiştim :KK43: şüphelendim aslında ama ne bilim açık sözlü olunca yardım amaçlı sandım :KK43: sonrada hiç görünmedi zaten.
Yuh yaa bende az bişey sohbet etmiştim saçma sapan sorular soruyordu bende kısa kısa cevaplar veriyordum şüphelendim ama yine de bişey demedim. Allah bildiği gibi yapsın bunları valla bizim derdimizden faydalanıyorlar resmen.

yuh ya ne günlere kaldık. na saçma insanlar var ben adamın fantezisini çözemedim b*k la şeyi arasında nasıl bir bağlantı kuruyodu hayret :KK70: :KK70:
Hahaha benzetiyor demek ki. Mesaj atmış mal değneği nasılsın diye :D Cevap veremeden kapatmışlar hesabını sağolsun yöneticiler :D Kim bilir ne saçmalıcaktı :D

Canım çok büyük bir yol katettin, dokununca bile kendini tuhaf hisseden biri için gayet güzel bir başarı. Ertelemeden, pes etmeden devam canım, maşallah sana.
Sayenizde canim:) egzersizlerde nefes cok onemli dun cok rahatlattim kendimi ins hep boyle devam ederim. esim de cok mutluydu doktora gitmemekte cok dogru karar vermisiz sizlerle asacagim psikolojik acidan cok yardimci oldunuz bana sagolun.

Ozel bir hastanede kadin dogumcuya gorunmustum balayindan sonra sorun mu var acaba diye merak etmistim kadin sorun yok kizlik zarin normalden kalin demisti o da yer etmisti beynime. İnsanlar nasil yanlis seyler soyluyor. Biraz da benim cahilligim hic arastirmamistim. Keske burayi onceden kesfetseymisim. Artik aci yok diyorum kendime:) Basarmanin mutlulugu cok baska esim diyor ki bebis gelecek :))

Ozel bir hastanede kadin dogumcuya gorunmustum balayindan sonra sorun mu var acaba diye merak etmistim kadin sorun yok kizlik zarin normalden kalin demisti o da yer etmisti beynime. İnsanlar nasil yanlis seyler soyluyor. Biraz da benim cahilligim hic arastirmamistim. Keske burayi onceden kesfetseymisim. Artik aci yok diyorum kendime:) Basarmanin mutlulugu cok baska esim diyor ki bebis gelecek :))
inş yenen herkes bebeğini çabucak kucağına alır :)

inş yenen herkes bebeğini çabucak kucağına alır :)
Eşim cumaya gitti camiden çıkınca aradı bebişimiz olsun diye dua ettim dedi gözlerim doldu :( Ben niye ona bunu yapıyorum ya yardım et Allahım bizlere.

amin.ilerleme olmasına sevindim siz hangi aşamadasınız
Ben daha cok yeni basladim sayilir egzersizlere. gecen pazar kulak copunu basardim. bu hafta ici de kalinlastirdim serce parmagim kadar onu da hallettim. Dun aksam da isaret parmagimdan azcik kalin aparati alabildim. Bu aksam esimin parmagina gecmeyi dusunuyorum. Burada yazilanlari okudum aparatlarda basarili olup es parmaginda basarisiz olanlari duydum. o yuzden boyle yapalim bir de diye dusundum.

Back
X